-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
jaszy76 #56026 üzenetére
most épp egy olyat, ami egy hónapja megszűnt, szóval keresgélés következik. Promax néven fut tovább az, amit eddig használtam (szerintem érdemes kipróbálni), de nekem kicsit nehezebb dolgom van, mert LiquidPop rom alá cm kernel kell és azzal már nem foglalkozik a fejlesztője. Az Unleashed-nek is elég jó leírása van, majd valahol kikötök, most nem nagyon van kedvem szórakozni ezzel.
-
heidricha
őstag
válasz
jaszy76 #54975 üzenetére
Valóban, ezt olvastam valahol. Ez valamivel értelmesebb hatékonyabb lehetne, bár sosem vettem észre, hogy ha egy adott app-hoz (pl. Ingress) leveszem az órajelet, akkor jelentős eltérés lenne a fogyasztásában.
Szerintem a display magasan a legnagyobb fogyasztó, a fényerővel meg csak korlátozott mértékben lehet spórolni, mert ugye mire jó a sok üzemóra, ha közben meg nem látom rendesen?
Valaki mérte már a rendszer alapjárati (éber) fogyasztását különböző fényerő mellett?
-
sonique
őstag
válasz
jaszy76 #33905 üzenetére
image-occam-krt16s.zip filet nem lehet cwm böl telepiteni
ebbem image file -ok találhatokigazság szerint akár ezt is kicsomagolhatjátok
és fastboot alol fel lehet flashelni
csak a boot image és a system image file-t
mast nem kell
és mivel csak a system image file-t flasheled
nem töröl le mastfastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.imga recovery is felmehet mert annak is más a mérete
-
fatal`
titán
válasz
jaszy76 #33561 üzenetére
A Nextet nem tudom, az Operák tudják (az új is és a Classic is).
Illetve még volt egy, de már nem emlékszem melyik
(#33569) NewmanHD: Könnyebb? Mitől könnyebb, mint a CWM-touch? A sebességet nem tudom. Ellenben mindenki állandóan status errorokkal kínlódik, a KK-nál is várni kellett, amíg frissítik. CWM-mel még sosem volt gondom.
-
Paca2
senior tag
-
válasz
jaszy76 #30934 üzenetére
Hali!
Köszi! Írtam nekik mailt, de még nem válaszoltak. A gariról itt olvastam, hogy mo-n is lehet érvényesíttetni. Végülis mindegy remélem nem lesz baja. Csak először meg kell kapjam. Holnapra kapom meg, ha ismerősöm sofőrjének lesz ideje bemenni.
Más: Van olyan tok, ami az egész telót védi, tehát nem lóg ki az alja? Vagy mivel véditek a telót? Elöl-hátul fólia + bumper? Linkek is jöhetnek.
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest