- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laci laci #34633 üzenetére
Hali!
Én is ugyanígy csináltam meg most az előbb. Annyi különbséggel, hogy pár napja bootloadert nyitottam és rootoltam. Kipróbáltam pár custom romot. Ma pedig felraktam a krt16s-t. Folytattam a 6-os ponttól. Mindent úgy csináltam, ahogy ott le van írva és minden sikerült. Én bootloadert nem zártam vissza.
Más: recoveryt hogyan/honnan szedjek le a 16s-hez? Root hozzá?
Üdv!
-
NTonee
veterán
válasz
laci laci #34636 üzenetére
erre gondoltam, olvasd el ezt is, aztán döntsd el, hogy melyik egyszerűbb neked.
Neked még nem dobta fel az OTA update-et? Egyre többen írják, hogy sikítozik telefon a frissítésről. Az lenne a legjobb, aztán egy factory reset.(#34642) izoli76: nem feltétlenül kötelező megcsinálni. Ha hibát tapasztalsz, akkor csináld mindenképp, de ha nincs gond, akkor nem kell erőltetni a dolgot. Egyébként utána.
-
NTonee
veterán
válasz
laci laci #34624 üzenetére
itt van az image, amit fel lehet telepíteni. A napokban sokszor le lett írva, hogyan kell felrakni, keress vissza picit.
De inkább kerestesd a telefonnal a beállítások-> a telefonról-> frissítés menüpontban. Meg kell érkeznie a napokban OTA update formájában. Utána pedig csinálj egy factory resetet mindenképp. -
NTonee
veterán
válasz
laci laci #34621 üzenetére
4.3-ra való frissítés után csináltál factory resetet, amikor észrevetted a problémát?
Frissítsd 4.4-re szoftvert és próbáld ki azzal is, hátha.(#34623) cukrosleves: nem esett le min röhögtem fel?
Mit mondott az almás megboldogult vezér, amikor térerő gondokkal küzdött a bemutatott készülékük? "Rosszul fogják a felhasználók a telefont!"
-
NTonee
veterán
válasz
laci laci #33471 üzenetére
ha gyári rom van fent, nincs rootolva, stb, akkor 4.3-ra egyszerű a dolog.
Beállítások-> A telefonról-> frissítés, vagy szoftverfrissítés, vagy ilyesmi.A 4.4-re már kicsit bonyolultabb, itt egy leírás róla. De ebből is lesz egyszerűbb, jön majd ota frissítés is ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest