- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
bajaki #37262 üzenetére
Én 11.12 -én rendeltem egy ilyet és egy ilyet . Az első 2 napja jött meg a másik még mindig nem. Tehát aki most rendel annak idén kevés az esélye, hogy megkapja. Eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Ha megjön a másik is és az is jó akkor venni fogok még egyet és a pad az megy a kocsiba az LG tartóval amibe be lehet rakni. Az orbokból meg lesz egy otthon és egy a munkahelyen.
Lehet hogy sokak szerint hülyeség de nekem ennyit megér az a kényelem amit ez ad. -
válasz
bajaki #33453 üzenetére
A hátlapra szerintem dBrand fóliát vegyél, az elég minőségi cucc, és nincs aranyárban. Nálma a kijelzőn nincs fólia, mert az oldalsó hajlítás miatt egyik sem nyúlik le teljesen a kerethez, és nagyon undorítóan tud így kinézni rajta a fólia.. Persze ez csak a saját véleményem.
-
törölt tag
válasz
bajaki #33435 üzenetére
Ködösek az emlékek, de mintha könnyebb lenne benyomni, mert a tok kiképzése olyan, hogy kicsit alapból nyomja a gombokat. Mintha lett volna valaki, aki vágott belőle.
(#33437) jaszy76: azaz!
(#33438) SamS20: nem ilyen drasztikus a helyzet. Egyszerűbb, ha átállítod. Nem szégyen egyébként, több infót végző ismerősöm használja magyarul a Droidját. Nekem az is közrejátszik, hogy anno a HTC Hero-ra nem volt magyar nyelv és így szoktam meg, azóta angolul használom az összeset. Képtelen vagyok eligazodni a magyar menüben. De komolyan.
-
törölt tag
válasz
bajaki #33432 üzenetére
Gondolom új még a készülék. Először én is ugyanezt éltem meg, aztán összenőttünk és a bizonytalan érzés elmúlt. 4 inch-ről jöttem.
(#33433) cukrosleves: mivel a Chrome Beta nagyon bejön, így a mai napot ennek szántam (20% van hátra és a kijelző 3h 25m). Elmértem a helyzetet, a végeredményhez szerintem kell úgy két nap. Ez 11 böngésző, ha jól számolom. Nem felejtettem el és egy rövid összegzést mindegyik kapni fog.
-
Criton
veterán
válasz
bajaki #33170 üzenetére
Csináltam egy kis összehasonlítást most a saját készülékemen, Dalvik vs. ART.
Úgy fest a Quadrant eredmény Dalvik alatt kisebb, ART alatt már 6000 feletti a pontom, de még mindig nem 7000, mi lehet nálam rosszul beállítva?....De viszont minden más benchmark jóval gyengébben szerepelt ART alatt.Dalvik:
AnTuTu : 16873
Quadrant Full benchmark: 4871Geekbench3
Single-core Score : 510
Multi-core Score : 1708Art:
AnTuTu : 14410
Quadrant Full benchmark: 6893 másodikra is csak 6625Geekbench3
Single-core Score : 508
Multi-core Score : 1649(#33170) bajaki : nézd meg Dalvikkal is az eredményeket.Viszont nálad az AnTuTu eredmény kisebb jóval....
(#33163) C.Brigante: ART alatt teszteltél te is?A fejlesztői beállítás opciót hogyan lehet komplett eltüntetni? Szóval ha már nincs szükségem rá....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest