-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
válasz
--Rawlings-- #23683 üzenetére
Az egy masik carbon. Amit linkeltem en azt hasznalom. Az is 4.3 es mondom, hogy atom jo.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
--Rawlings-- #23637 üzenetére
Tolj egy factory resetet, wipe dalvik cache-t, .... Utána nem fog fc-zni.
-
zorromoto
senior tag
válasz
--Rawlings-- #23524 üzenetére
stabilnak stabilak a ROM-ok viszont a 4.3 óta megjelent egy betegsége amit OS darálásnak hívunk. Ez teljesen kiszámíthatatlanul jön elő, és gyakorlatilag mindegyik ROM-on még STOCK-on is.Amugy nagyon jó lenne gyakorlatilag bármelyik.
Én jelenleg a slimbean-t tesztelem. Egy napi használat után 7% környékén ketyeg az OS és a rendszer. Persze ez nem jelenti azt hogy 5 perc múlva is ez lesz a helyzet. -
válasz
--Rawlings-- #21653 üzenetére
Én innen vettem , de nem 100% hogy eredeti.
Ma megjött, teljesen úgy néz ki mintha eredeti lenne, semmilyen különbséget nem látok, viszont a doboz elejéről hiányzik az Lg, a hátuljáról pedig a Google felirat. Mondjuk ezért az árért azért sejtettem, hogy nem feltétlen lesz eredeti.
-
törölt tag
válasz
--Rawlings-- #21653 üzenetére
eBay-en van 7 ezerért. Azért kérdeztem én is, mert sokallom. Válasz nem jött, de hátha most, hogy többen kérdezzük.
-
trance89
őstag
válasz
--Rawlings-- #16796 üzenetére
akkor viszont a CM10.1 felrakását ajánlom mert az abban található dsp maner-el nagyon sokat javítható a hangminőség, enélkül nagyon lapos a hangzás
viszont még ez is elmarad a poweramp dinamikájától -
trance89
őstag
válasz
--Rawlings-- #16793 üzenetére
koss porta pro-t használok és gyönyörűen szól a N4-el (tuctuc)
lejátszónak pedig poweramp, ezzel hozható ki a legszebb hangzás, a többi csak kismiska ehhez képest
ha sokat hallgatsz zenét mindenképpen megéri az árát, ami jelenleg kevesebb mint egy ebéd ára (3,09 €), amúgy eléggé változó, múltkor pl 4 euró volt -
w333
félisten
válasz
--Rawlings-- #16741 üzenetére
Nem vagyok ez nagy zene bajnok, de szerintem teljesen jó szól, persze ha van egy jó minőségű fülesed !
(#16742) gyuri2008
A két telefon belsőleg szinte ugyan az ! persze van benne rádió + 32GB belső tárhely, de frissítéseket kitudja meddig fogja megkapni
Nexus 4 szerintem jobb, mert ugye sokáig fogja kapni a frissítéseket
(#16743) hariboh
Azért mert készül a Google saját telefonja azaz a Moto X és nem hiszem hogy a Google olyan hülye hogy konkurenciát csinál magának
De még az is lehet hogy ez a Moto X lesz a köv. Nexus 5, majd kiderül kb. max 1-2 hónap múlva -
FearTomi
őstag
válasz
--Rawlings-- #16605 üzenetére
[link] Parancsolj
-
Zárzorró
csendes tag
válasz
--Rawlings-- #16491 üzenetére
Az audio az jó kérdés. Szerintem ebben más fog neked segíteni.
A HOX-on naponta hallgattam zenét Denon fülessel és elégedett voltam. Nos, vasárnaptól van az N4, azóta még nem hallgattam egyszer sem, annyira leköt a gyönyörködés a telefonban.
De azért a poweramp már felkerült...
-
Zárzorró
csendes tag
válasz
--Rawlings-- #16487 üzenetére
Én kb. 1 hónapig válogattam, de egyik sem felelt meg valamelyik szempontból. Volt már pár telefonom, többek között iPhone 3GS, SGS II, HOX - hogy csak a jobbakat említsem, de merem állítani, hogy még egy telefont se szerettem így meg pár nap alatt, mint az N4-et. Minőségi ház, tiszta android, gyorsaság... Tudom, hogy a többi N4 tulajnak ez nem újdonság, de nekem nagyon. :-) :-) :-)
Szerintem elégedett leszel. Az amoled hiánya meg max az első héten lesz egy picit furcsa, de rájössz, hogy jobb. :-) Remélem. :-)
-
Zárzorró
csendes tag
válasz
--Rawlings-- #16485 üzenetére
Pont ezt untam meg, de nem csak a HTC-nél, hanem az összes androidos telefonnál. Persze az N4 kivétel. Pont ezért vettem ezt. :-) (illetve ezért is, de ez volt az egyik fő érv)
Egyébként tudom, h nem kapja meg, követem még a HOX topikot is, mivel a HOX a feleségemnél landolt. :-) De az is még egy kérdés, hogy mikor fogja legalább a 4.2.x-et megkapni...
-
Worlon83
aktív tag
válasz
--Rawlings-- #16053 üzenetére
Ez nagyban függ a fülestől is.
A hangzással nincs semmi baj, átlagnál semmivel se rosszabb, talán még jobb is (telefonálás minősége szerintem kiváló). A zajos buszon/vonaton/utcán amúgy se fogja az ember a legtisztább hangzás hallani. Otthon meg nehogy már telefonról szóljon a zene és fülessel.
Biztos nem ér fel egy kimondottan zenére kihegyezett telefonnal, de szégyenkezni sincs ok.
Szerintem ez az egész is egy túlmisztifikált hülyeség, és csak találni kell valamit, amibe bele lehet kötni.És persze root nélkül is 18 millió program közül választhatsz, amivel személyre szabhatod a zenei hangzást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged