- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Télleg. Azta eget.
Én meg megvettem tegnap 80-ért fél évesen, telenyomor hűséggel.
Bár a Trés céges képviselő megnyugtatott valamelyest, hogy "... pont arra van időnk mostanában hogy a többiek imei ban listáját nézegessük ...", meg az ealdó száma is 13 éves, úgyhogy csak nem szívom be vele. -
fokukac
nagyúr
Nézd, sokunknak ez nem központi kérdés.
Én a dialert kb. évente kétszer használom, amikor életemben először hívok valami idegen számot, amúgy a kedvencek és a gyakran hívott számok között ott van, mindenki, akit tényleg szoktam hívni.Ha pedig a gombok mérete zavar a keresőben, akkor pl. a billentyűzet-progin, amit használok (Anysoft Keyboard), van olyan 16 gombos keyboard, ami egyenértékű a régi telefon-billentyűzettel, ha mindenáron nagyobb gombokon szeretnél neveket pötyögni
-
Integra
titán
a gyári tárcsázó a legbutább, amit valaha láttam az összes közül, mindegy, hogy android, ios vagy wp..
exdialer & contacts a licensz szokott hozzá lenni néha féláron, én is úgy vettem meg. -
icons
addikt
Hát igen, de én ismerősnek kifizettem a csomagküldést is előre, így lett 80 körül!
BTW nagyon rendes dolog, amit csinálsz
És köszi az infót a 16 gigásról, akkor a barátom nem csak benézte, hanem valóban kifogytak. 5ezret költöttem el arra, hogy kimenjen a pénzem először Németbe, most meg Angliába a semmiért... mindig pont akkor sikerült utalnom, amikor az adott országban pont elfogyott.
Most vagy itthon 87ért veszek, vagy várok Nexus5re, mert annyival nem lesz drágább 87nél a 16gigás remélhetőleg, és nagyon tetszik...
(#24949) ollie
Igen, mostmár nekem is világos lettSok minden ellen véd, tehát tényleg hazsnos, de azért csodára az sem képes. Na majd a gyémánt-kijelző
-
tlala
addikt
Igen, USA-ban is 9,99 USD volt a szállítás.
Valójában a 249.- USD-s Nexus 4-ből végül 279,71 USD lett. (226 Ft-os dollárral 63215 Ft.)Item Price
Nexus 4 (16GB)
The best of Google, now in the palm of your hand.
$249.00 USD
Shipping method:
Ground (3-5 business days)
$9.99 USD
Tax $20.72 USD
Total $279.71 USD -
icons
addikt
oh, köszi!
Szerencsére van néhány ismerősöm az Egyesült Királyságban, a kérdés csak az, hogy hajlandóak-e segíteni nekem
(illetve hogy odaér-e a pénz időben
) ha nem, akkor kivárom azt a Nexus5öst, és elköltöm rá az "összes pénzemet"
tildy
Ú, esetleg nem tudod, hogy mennyiért szállítják házhoz kint?Illetve ezzel gondolom nem foglalkoztál, de mennyi körül lehet a teló MOra küldése? Én max 10 font körülre tippelnék!
Köszi!
-
Tibro5
senior tag
Én bementem a Auchan-Sziget Telenor üzletébe és mondtam, hogy ki szeretném cserélni a normál sim kártyámat micro-ra, teljesen jófejek voltak és ingyen kivágták nekem a meglévő sim-et egy célszerszámmal. Ráadásul megkaptam a leeső megmaradt műanyag keretet amibe visszapattintható a micro sim és újra normál sim lesz belőle. Kb. 2 perces művelet volt, végül azt mondták próbáljam ki a telefonnal, ha nem működik kicserélik új sim kártyára szintén ingyen. Szóval nekem jó tapasztalataim vannak a szolgáltatóval
-
C.Brigante
veterán
holnap már nem biztos, h ilyen képernyőt fogsz látni.
nyerészkedésről: tavaly még 140k ért árulták ezt a telefont itt mert akkoriban még körülményesebb volt play-en megvenni 80k ért. és nem mellékesen elég kevés állt rendelkezésre még play-en is.(itthon boltban nem tudtad megvenni)
szarvasgomba is azért drága mert nehéz megtalálni és finom.
így talán érthetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest