- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
k0c2k4 #34085 üzenetére
Százelékos akksi akksi ha jó olvasom még nincs benne alapból.
Légyszi valaki összefoglalná, hogy pontosan mit kell csinálni, ha CM 4.3-ról jövök és fel akarom tenni a krt16s-t. Bootloader nyitva, twrp recovery van fent. Parancssorral és Toolkittel is néztem, de már eltévedtem.
Ezekben nincs leírva, ha utána rootolni akarom, vagy recoveryt akarok telepíteni.
Köszi!
-
-
Criton
veterán
válasz
k0c2k4 #31966 üzenetére
Ha jobban megnézed a hozzászólását, egyáltalán nem azt írta, hogy ma fog n4-re kijönni....
-
TomPack
őstag
válasz
k0c2k4 #30677 üzenetére
Nekem 120/10mbps netem van, de max 40/10-et tudok méregetni a telón. Több wifi routert hasznàlok itthon azonos ssid-n, és jelszóval, csak màs csatornàn, lehet az a gond. Más wifi nincs az éterben, ritkán lakott terület. A gép kàbelen, meg a lapos hozza csúcsidőben is a 80-at.
-
trance89
őstag
válasz
k0c2k4 #15117 üzenetére
gyárival is simán is használható, ugyanolyan smooth mint szinte bármelyik főzött rom, viszont akkuidőben érezhetően gyengébb mint pl a CM
akinek pedig fontos a testreszabhatóság annak mindenképpen kelleni fog egy custom rom mert a gyárin elég rövid pórázra van fogva az ember -
klasszsrac
tag
válasz
k0c2k4 #10743 üzenetére
Pár használat után, már nem vágysz vissza a fizikai gombokra
Teljesen használható, sokkal jobban testre szabható, több funkció is elérhető róla egy mozdulattal. Soha nem kéne vissza a fizikai.
Azzal tudsz spórolni az akksival, hogy ha nem használod a telefont, átváltasz 2g-re. Értesítések megjönnek így is. Ha meg böngészel akkor vissza 3g. Egy jó kernellel egészen jó akksi időt érhetsz el. Én pl ezen értem el a legtöbb kijelző időt.
Részemről ezentúl is maradok a Nexus szériánál. -
Csapi007
veterán
válasz
k0c2k4 #10738 üzenetére
Hy
Ilyen repedésről még nem hallottam. Kis haxolással nálam simán elmegy két napot is. Van LG füles, de Play Store-os. Azonban bármilyen füles jó bele.
A melegedésről sajnos nem tudok jókat mondani, igencsak melegedik pl játékok alatt, főleg mostanában már kezd zavaró lenni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest