Nexus 4 – apróbb változások

Hirdetés

Nem ritka, hogy egy termék az életciklusa alatt apróbb változtatásokon esik át, mely néha csupán az összeszerelés folyamatát teszi olcsóbbá vagy egyszerűbbé, máskor pedig az utólag felfedezett apróbb hibák orvoslása a cél. Az új Nexus 4 szállítmányok kapcsán szintén kisebb módosítások figyelhetőek meg, ugyanis a készülék hátoldalán körbefutó peremre apró kidudorodások kerültek, melyek enyhén megemelik a készüléket az alatta lévő felületről. Ez egyrészt a üvegborítás számára is védelmet jelent a karcolódásokkal szemben, másrészt csúszósabb felületeken nagyobb tapadást biztosít a síkos üvegfelületnél. A kis dudorok ezen túlmenően a kihangosító teljesítményére is jótékony hatással vannak, hiszen így az asztalra vagy más sík felületre helyezett Nexus 4 nem némul el szinte teljesen. További apró változás, hogy a frissített modellben a kamera elé kisebb lencse került, ennek oka egyelőre nem ismert, mindenesetre az első tesztek alapján nem jelent változást a fotózási teljesítményben.

Azóta történt

  • Készül a frissített Nexus 4

    A Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó alkalmával debütálhat a Jelly Bean referenciamobil 4G LTE modullal és microSDHC kártyafoglalattal bővített kiadása.

  • Újabb Nexus mobil az LG-től

    Várhatóan a Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó alkalmával mutatkozik be a dél-koreai gyártó újabb Android referenciamobilja.

  • Fotón a hófehér Nexus 4

    Újabb felvétel is bizonyítja az LG és Google közös mobiljának több színben való megjelenését.

  • Megérkezett a fehér Nexus 4

    Hongkongban már mától elérhető lesz a Jelly Bean referenciamobil hófehér kiadása.

Előzmények

Hirdetés