Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz assemble #28381 üzenetére

senki sem anyázott, sürgősen fejezd be a ferdítést. :U

maradjunk annyiban, hogy te is félmegoldásokban és a megalkuvásban hiszel, aztán önigazolsz egy nagyot, ez a te világod, én meg nem ilyen vagyok. továbbá nem vagyok márkabuzi meg szemellezős mint itt is a legtöbben, nem védem azt foggal körömmel, amit teljesen felesleges.

"Olyat pedig, hogy a 4.4-en jelentosen fejlodott volna az energiamenedzsment, szerintem senki nem mondott"
    valóban nem, én sem mondtam ilyet, azt mondtam (és idézem): "tegyük fel". nem tudom, hogy magyar nyelvtanból hányas voltál anno, (nyílván nem remekeltél) de ha helyesen értelmezted volna amit írtam, nem írtad volna ezt az egészet...

semmi köze a felméréshez az akksi miatti 1-1.5mm vastagodásnak, ez politikai döntés volt, semmi több, 138.5 x 70.9 x 8.9 mm vs 131.9 x 68.2 x - mm, semmi technikai akadálya nem lett volna. szóval a féltéglázásod megint csak erős csúsztatás és teljesen értelmét veszti, csak kommersz és buta puffogtatás.

"Majd ha mar lesznek tesztek es egysegesen kihozzak hogy az aksi kritikan alul gyenge, akkor majd lehet anyazni. De erre keves eselyt latok, szerintem jobb uzemideje lesz, mint az N4-nek."
    még mindig nem érted. az egész akku gyártás, maga az energia tárolás a béka segge alatt van globálisan. lehet és kell is (és muszáj) energiamenedzsmenttel foglalkozni, de az alepvető problémát nem oldja meg gyökeresen, nem ez hozza el a kánaánt, ezzel el lehet odázni a probléma megoldását, másra nem jó. pontosan ez történik.
    amikor adott fizikai területre bemegy x kapacitású akku, ami a jelenlegi technika mellett beépíthető legnagyobb méret, akkor nem y-nal kel kiszúrni az ember szemét egy "csúcs" telefonnal, amit úgy is hirdetnek, hogy csúcs telefon, mert ha ezt teszik, akkor meg joggal kapján a kritikát. attól, hogy ez téged nem érdekel, vagy nem akarsz vele foglalkozni, megcáfolhatatlan tény.
    és a végén persze megint önigazolsz egyet, hogy mert jobb lesz az n4-nél az üzemidő. valóban jó és üdvözlendő, ellenben ez kevés. főleg akkor amikor egyértelműen lehet sokkal jobban is csinálni.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák