- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
Medellin23 #53307 üzenetére
Fagyalllo kolléga PH!-n. Bocs, telefonról vagyok, nem tudok linkelni.
http://mobilarena.hu/tag/fagyalllo.html
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Medellin23 #52800 üzenetére
LG-s double knock megoldást tud valaki ébresztésre?
-
forintuser
őstag
válasz
Ez ha nem akarsz teljes ROM cserét.Vagy ha igen, körül belül bármelyik mókolt ROM képes rá.
Vagy a felettem lévő..
-
aizen92
addikt
válasz
BL nyitás, Root felrak majd ezt feltelepít : Xposed , engedélyez, majd innen letöltöd a modult, telepíted, engedélyezed
újraindít és kész. -
Diamond500
senior tag
válasz
Medellin23 #52701 üzenetére
"nem indult el az IGO"
-
szentkuti11
addikt
válasz
Medellin23 #52701 üzenetére
iGO Android platformon mindösszesen egy készüléken volt hivatalosan, ez pedig a Samsung Galaxy Spica. Azóta annak a tört változatait portolgatják a különböző kijelzőméretekre, ,,csupán" ezért warez.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #52671 üzenetére
Pont a múlt héten jártam így, tudomásom szerint megnyomtam az exponáló gombot és mégsem készült el a fotó.
-
niof
veterán
válasz
Medellin23 #52352 üzenetére
Nem, csak azokat akarom blokkolni, akik rejtett számról próbálkoznának. Eleve ilyen hívást nem veszek fel, csak inkább ne is halljam, ha ilyen keresne. Ha valaki nem hajlandó legalább a számát kiíratni, azt én nem vagyok hajlandó felvenni.
Erre kell egy jó app. Már 6-7-et kipróbáltam, de nem igazán működtek úgy, ahogy szerettem volna. -
M3oH
addikt
válasz
Medellin23 #50647 üzenetére
A frissítés teljesen random. Ha nagyon vágysz rá, töltsd le és telepítsd manuálisan.
-
dsr
senior tag
válasz
Medellin23 #50647 üzenetére
Nekem még nem.
-
w333
félisten
válasz
Medellin23 #48925 üzenetére
Hát az k*rva jó
nem kéne az Apple után menni ...
-
aizen92
addikt
válasz
Medellin23 #48878 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
Medellin23 #48863 üzenetére
lassan
helyesbítek: ha telefon bootolás után először töltöd, akkor simán megvan 6-8 sec, főleg ha még loginel is a youtube, amíg betölt kompletten. feltételezem, hogy valamivel gyorsabban tölt be, ha nem kell a loginre várnia. ha memóriában van, akkor pöpec 1-2 sec.
bár nem vagyok nagy youtube szaki mobilon, mert keveset használom. -
törölt tag
válasz
Medellin23 #47906 üzenetére
Tök mindegy mikor váltasz. Megteheted egy hét múlva is, akár egy jó reggeli kávé mellett.
-
dnelb
veterán
válasz
Medellin23 #47906 üzenetére
Jó.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #46911 üzenetére
1. Tárcsázó / bal alsó sarokban óra ikon / adott számra bökés / hozzáadás a névjegyzékhez / új névjegy / xy / kész
2. Személyek / xy / menü / minden hívás a hangpostára -
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #45953 üzenetére
Én is ebben reménykedem, mivel nagyon bejön a külső és belső egyaránt. Persze más az ami a fejemben van és más a valóság - még bármi történhet addig.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Medellin23 #45760 üzenetére
Pontosan. :-) nem tudtam, hogy más bátonyi is van itt, de előző is itt lakik ezek szerint. :-) Ez jó hír. :-) lehet személyesen is ismerek valakit innen. Csak nem tudok róla. :-)
-
evooo
aktív tag
válasz
Medellin23 #45760 üzenetére
-
pcnet
addikt
válasz
Medellin23 #45602 üzenetére
Erről jut eszembe, a napokban találtam a Playen egy Nexus Update Checker nevű progit. Azt írja, hogy az eszközök 1%ára jön ki első körben az OTA update, ezzel a programmal a nem az 1%ba tartozó eszközök is látják a frissítést. Szerintetek ér valamit ez a program, vagy ez is a framework birizgálós módszer ami többek közt szinkronizációs hibákat okozott. (Anno már volt róla szó, hogy nem ajánlott a kikényszerített frissítés.)
Tudok várni, csak most eszembe jutott a hsz-t olvasva és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #45168 üzenetére
A weben a legegyszerűbb a picasaweb.google.com címen létrehozni egy új albumot.
mert
Weben a Google+, / Fotók / egyebek / albumoknál én sem találom, hogyan lehet újat létrehozni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #45165 üzenetére
Ezt a szerverhibát én is tapasztaltam. Ilyenkor nyomnom kell egy frissítést a galérián, és utána máris be tudtam másolni a képeket a megfelelő online mappába.
-
atike
nagyúr
válasz
Medellin23 #43934 üzenetére
....a 4.4.2-re frissítés után jelentkezett a probléma egyből? Vagy jó volt egy darabig csak most jelentkezett...? Ha az utóbbi akkor lehet valami külső program kavar be... Ha már egyből rossz volt, akkor lehet valami nem jól sikerült a frissítéssel.... (?) OTA-n frissítetted?
Szerk:
Igen, azzal nincs gond hogy Art vagy Dalvik... -
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #43931 üzenetére
Nem.
-
atike
nagyúr
válasz
Medellin23 #43931 üzenetére
Volt már gyári adatok visszaállítása...?
Szerk:
ja, semmi ilyen nincs az enyémen... -
baluka6
aktív tag
válasz
Medellin23 #42622 üzenetére
Barátnőm Huawei P6-on használt flip tokot, de hiába drágább kategóriás, karcolja a telefon oldalát, szóval én nem ajánlom. Ennyire erővel szabadon is lehet..
-
VD
őstag
válasz
Medellin23 #42622 üzenetére
Samsungon használtam sokáig gyári flip tokot. Simát, majd ablakosat.
Tapasztalatok:
- Ha nincs a hangszórónak kivágva nyilás, akkor visszahajtva rohadt kényelmetelen vele telefonálni.
- Ha van nyílás, akkor is megszokást igényel a használata! Főleg ha nem ablakos, akkor a hívás fogadás egy kézzel nem egyszerű mutatvány.
- Jellemzően a hangerő gombot takarják, így hívás közben nem mindig sikerül a hangerőt állítani
- Igazából semmit nem véd, sőt többet árt mint használ, mert a flip és kijelző bemegy a por és napok alatt sz@arrá karcolja a kijelzőt! (hetente cseréltem fóliát, míg a flip előtt 2-3 hónapig jó volt még a gyengébb minőségű is.)
- Érdemes egy közelségérzékelős kijelző ki-bekapcs alkalmazást felrakni hozzá, ami lezárja a kijelzőt a flip becsukásakor, mert a nélkül tud csodákat művelni a készülék.
- A minőségibb darbabok is pár hónap alatt elvesztik a tartásukat és elcsúszkálnak. Elég béna látványt nyújtva.Nekem a dizájn tetszett, emiatt használtam. De megváltás volt amikor később nélküle használtam a telefont.
Én nem ajánlom. -
szuladam
aktív tag
válasz
Medellin23 #41043 üzenetére
igen
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #41043 üzenetére
Tényleg...
Masters of Sex, Hannibal (már ami engem érint).
-
heidricha
őstag
válasz
Medellin23 #40861 üzenetére
A hang... halk pattogás mp-enként x alkalommal a vezetékes fülhallgatóban, amíg az app aktív. Gondolom pollozza a szenzort, a hang valami elektromos zaj is lehet, mivel a szenzor igen közel van a füles csatlakozójához. Én nem használok csak BT fülest, kolléga hívta fel a figyelmem, de valóban ott a zaj.
A bajaim...
0. óriási fogyasztást jelez a gyári akkuhasználat. Hibásan (aktív szenzor mellett is 100%-100% az este-reggel fogyasztás repülő módban) így ezzel még együtt lehetne élni.
1. "asztalon", vagyis nyugalomban semmi gondom nem volt velük, zsebben ébresztget, akkor is (e-nélkül még inkább), ha
. gravityscreen (GS) mozgára ébred kikapcsolva
- CoverLock (CL) kétszeri közelítés kikapcsolva
2. egy idő után mindkettő elkezdte ébren tartani a telefont. Érdekes, hogy eredetileg a gyári rendszerrel eleve ezt csinálta a CL (nekem az volt meg korábban), ezért vettem meg a GS-t is, aztán csak egy ideig tudtam használni.
3. autóban nekem úgy áll meg stabilan a telefon, hogy a teteje belóg egy perem alá. Ez nem lenne nagy baj elvileg, de mindkét app rendszeresen ki/be kapcsolgatott, szerintem zsebben is ugyanez lehetett a túlfogyasztás oka.Nem biztos, hogy az appokkal van baj (egy évig használtam a CL-t teljes megelégedéssel a GXI-n), de ezzel a hardverrel/kernellel(?) valahogy nem tökéletesek.
Enyim hardver "bütykös" v11 (2013-03), faux kernellel hajtom rendszerint. Elképzelhető, hogy eltér más összeállításban.
-
atillaahun
veterán
válasz
Medellin23 #40861 üzenetére
Azt kihagytam, hogy a fülessel. Ott se hallod? Ugyanaz a cicergő hang csak halkan, amit a hangszórók szoktak csinálni mikor egy közelükben lévő telóra hívás vagy sms érkezik. Csak itt folyamatosan hallom amíg a proxy program aktív. Nem tudom hogy a picsába lehetséges ez egyébként.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Medellin23 #40854 üzenetére
"Az Lg-s koppintásos altatás az megy root nélkül is?"
Igen! Olyan launcher kell hozzá, ahol a van olyan gesztus beállítás, hogy dupla koppintás. Pl. Apex, Nova.
(#40855) NTonee
Köszi! Megkeresem.
-
atillaahun
veterán
válasz
Medellin23 #40846 üzenetére
Szintén megvolt, 5 másik Proxy Screen Off progival egyetemben. N4 alatt mindnek ugyanaz a bugja, zenehallhatás vagy filmezés közben halkan, mégis zavaróan beletorzít a hangba. A szünetekben lehet észrevenni meg ha lehúzod közben a hangerőt minimumra.
Pedig én se szeretem nyomkodni a power-t de úgy tűnik itt muszáj lesz. -
Styleair
aktív tag
válasz
És ez root nélkül is működik?
-
dnelb
veterán
válasz
Akksit mennyire bántja?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Használtam sok telefonon, de csak akkor jó, ha flipes tokot használsz, vagy állandóan asztalon van a telefonod.......szerintem.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Medellin23 #37716 üzenetére
Tárcsázó így nagyon nagy királyság. Fél órája azt nyomkodom. Egy tárcsázót!
-
adamfriday
senior tag
válasz
Medellin23 #37710 üzenetére
Én még 4.4-en vagyok, de már nálam is működik magyar nyelven is. Szerveroldalon javítottak valamit.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Valóban. Most már akkor is van találat a pizza szóra, ha magyarra van állítva a telefon nyelve.
-
C.Brigante
veterán
válasz
eddig se volt vele gond..
-
trance89
őstag
válasz
Medellin23 #36739 üzenetére
nálam amíg ki volt kapcsolva a Location a redőny alatt addig nekem se működött, a bekapcslás után viszont tökmindegy milyen nyelvre állítom megy
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ugyanezt tapasztalom... Már csak az a kérdés, hogy magyarra állítva fog-e működni valaha?
-
chester573
csendes tag
válasz
Ugyanez a helyzet nálam is.....
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #36730 üzenetére
Nem tudok példát mondani. Ha átállítom angolra a telefon nyelvét, akkor újraindul?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #36725 üzenetére
Telefon / beállítások / Google általi hívásazonosító be.
Ám a Libri pont rossz példa, mivel nincs publikus telefonszám a Google+ oldalukon, így velük ez nem működik.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Medellin23 #27463 üzenetére
Az mondjuk jó dolog, hogy kivették a modulokat az alkalmazások közül, mindig is elleneztem.
-
Bilux
veterán
válasz
Medellin23 #27463 üzenetére
2évig
-
Criton
veterán
válasz
Medellin23 #27219 üzenetére
de akkor másnál sem rögtön ébred fel a kijelző? nekem felébred, de egy picit várni kell
-
FearTomi
őstag
válasz
Medellin23 #27120 üzenetére
Ez egy okos dolog, viszont nem mutatja, hogy ki van online és rohadtul idegesítő, hogy múltkor pl. nem is figyeltem és üzenet helyett pl. 4 SMS-t küldtem, ami nincs ingyen...
-
Tibro5
senior tag
válasz
Medellin23 #27079 üzenetére
nálam nincs ilyesmi, bármelyiket "lököm ki" rendesen működik
-
peternac
tag
válasz
Medellin23 #27079 üzenetére
van, és engem is idegesít egy kicsit
egy másik nagy bug (nálam legalább is): egyszeri ébresztésre beállítottam egyszer egy cimkét
azóta ha beállítok bármilyen cimkét egy egyszeri ébresztéshez, a legelőször beállított cimkét írja ki -
Sanya
nagyúr
válasz
Medellin23 #25815 üzenetére
pedig nem olyan nehéz, hogy ne bírd letenni
-
kiki89
aktív tag
válasz
Medellin23 #25815 üzenetére
Üdv a klubban!
ezzel én is így vagyok pedig már lassan 3 hónapos a nexim.
-
Rage47
veterán
válasz
Medellin23 #24794 üzenetére
partneronál is ugyanennyi
-
N2O999
tag
válasz
Medellin23 #24791 üzenetére
zoltannovak ott vásárolta, írtam neki privátot hogy írja le részletesebben ezt a nyitott dobozt, de azóta még lépett be. Én is onnan tervezem megvenni, mivel ott a legolcsóbb áfás számlával, de még várok a válaszra.
-
Endless
aktív tag
válasz
Medellin23 #20224 üzenetére
Nem rossz ez sem de nekem ez jobban bejön
[link]
-
válasz
Medellin23 #16330 üzenetére
"Sokszor nem érzékeli a telefon a SIM-et, dobálja a hálózatot. A telefon másik SIM-el jól működik." Ezt kell mondani.
-
trance89
őstag
válasz
Medellin23 #13874 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy a lezáró gomb mennyire funkcionál jól? érezhetően kitapintható vagy keresgélne kell az ujjaddal? félév év használat után mennyire lazul ki? írtok pár tapasztalatot? megköszönnémmost készülök nexus4-r váltani a galaxy Sről, és azon mindig a home gombal ébresztettem fel.
cyanogenmod fel és abban van olyan funkció hogy "volume rocker wake" így a vol+/- gombokkal is éleszthető a telefon, nagyon hasznos funkció mert így 3 gombbal is éleszthetsz, ergó sokkal kisebb az esélye hogy tönkremegy a power gomb, valakinek pedig így kényelmesebb is
a sok ilyen kicsi de hasznos funkciók miatt szeretem annyira a cyanogenmodot -
HardRic
addikt
válasz
Medellin23 #13904 üzenetére
Tegyél fel egy custom rom-ot, azok alapból tudnak variálni vele. Kicserélheted az ikonokat, helyeket módosíthatsz, a sáv vastagságát csökkentheted, és teljesen el is tüntetheted. Én nagyrészt emiatt unlockoltam és raktam fel Xylon romot az első nap, ki nem állhatom, hogy olyan hatalmas helyet elfoglalnak a gombok. Eltüntettem és Pie controls. Azóta boldog vagyok.
-
TomPack
őstag
válasz
A Nokia 3310-esemnél sem lazultak ki a gombok, és estek ki, még a mai napig szolgál a családban. Remélem ez itt sem fog megtörténni a 2db fizikai gombbal.
Két hónap használat után semmi elváltozást nem tapasztalok rajtuk.
A kijelzőn lévő gombok sem koptak még vályúsra. -
dogi01
aktív tag
válasz
Kitapintható, és szerintem egy kicsit erossen kell nyomni pont azért h ne forduljon elő az amit itt a kolléga leirt. Ringke tokkal valóban könnyebb és jobb nyomáspontja lesz. Nem lazul ki. Ha vigyázol rá akkor biztosan nem. Galaxy S után le fog esni az állad használat közben.
-
zezoka
őstag
válasz
Pár hsz-el lejjeb írtam, h nekem pont az a baj, h mindig megnyomom (akkor is, ha nem kéne). Szerintem nem lazul ki (Miért is lazulna? Nekem eddig egyik telón sem lazult ki).
Nekem most Ringke Fusion bumper van rajta, amin még könnyebb megnyomni a gombot. Beleértve a hangerő gombot is, amit így volt már, h lehalkítottam (szerencsére leárt telónál, feloldógombot megnyomva még nem működik, csak ha ténylegesen kioldom, utánna, különben végem lenne).
Mindenesetre nekem maga a gomb megbízható, jól rögzített, biztos nyomásúnak tűnik. Mindegyik! Bár az enyém még csak áprilisi gyártás, lassan egy hónapja van használatban.
Atheist: Ráadásul a Ringke bumperban még könnyebben nyomódik, mert masszív gombhosszabbítója van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 4
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged