- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beka
csendes tag
válasz FüligJimmy #61990 üzenetére
Én már vettem helyette mást csak gondoltam lepasszolom a családba, ha megcsinálják rendesen. Nagyon szerettem szívesen látnám, hogy más a hasznát veszi.
Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
Beka
csendes tag
válasz FüligJimmy #61987 üzenetére
Nekem is aksi problémám van. Ez az LG szervíz merre van pontosan?
Aksi csere után megmarad a vezeték nélküli töltés lehetősége?
Jó teló meg most is, nem lassú, mondjuk nem is játszom rajta.Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
Beka
csendes tag
Mi gondoltok, ha megjön a kitkat, települ aztán factory reset, mi történik a kétlépcsös beállított password-ökkel?
Én több programhoz is használok google tokent. Szedjem le mindenhol az azonosítást vagy valahol a felhőben ezek a beállítások elmentődtek?Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
Beka
csendes tag
Zizeg a tápom töltés közben. Aggódnom kellene?
Miután kihúzom a falból még 10 sec és csak utána hallgat el. Furcsa.
Nemzetközi traveller verzió egy szimpla átalakítóval dugom a magyar dugaljba.Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
Beka
csendes tag
Szevasztok,
Itt az ideje, hogy leváltsam a Nexus S-emet asszem. Maradok a nexus sorozatnál, de volna egy kérdésem.
Nem zavar minket ebben az nexus 4-ben, hogy az akksi nem cserélhető benne?
Evvel a hardverrel simán menni fog szerintem ez a telkó még mostantól is +2 évig könnyedén, már ami a hardverigényt illeti rendszer és program szinten.
Csak az akku na, ha kigyengül mit lehet tenni majd?
Se hivatalos szervíz se semmi itthon.Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest