Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trance89

őstag

válasz twine #17267 üzenetére

mobilnetet ritkán kapcsolom be, mindig offon van ha nem használom, a kijelzőidőm kb 95%-a wifis netezéssel ment el, a szinkronhoz/google appokhoz pedig nem nyúltam, mind alapbeállításon van
    böngészéshez pedig boat browser, fent van a chrome is de azt már egyre ritkábban használom mert 2x annyira zabálja az akkut mint pl a boat
    telefonálás nem sok volt ezalatt a 4 nap alatt, többnyire csak sms-t küldtem
    ha normális akkuidőket akarsz akkor pedig minden facebookos faszságot nagy ívben kerülj mert egyszerűen nem engedik a telót pihenni, a hivatalos twitter app is ilyen, arról nem is beszélve hogy szarásig vannak buggal, én nem használok semmiilyen közösségi szart simán csak böngészgetek a telefonon ezért vannak jó akkuidőim
    ha érdekel akkor a FKU-el egyszerűen felrakod és restart, viszont hogy a beállításaihoz hozzáférj a fizetős verzió kell ami 4 euró vagy megteszi az ingyenes Trickster MOD is amivel állítható a kernelünk minden egyes támogatott funkciója bár a FKU sokkal átláthatóbb és egyszerűbb a használata, én megvettem (akkor még csakis a kijelzőkalibrálás miatt de azóta sok más hasznos funkcióját is használom) és abszolút megérte az árát

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák