Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
kali8n #17202 üzenetére
Szép volt a körme Orsinak,,, tetszett ahogy felhelyezte a fóliátmár csak úgy szakmailag
Januárban rakattam fel valami hasonlót,,, akkor alig egy hónapot élt a telefonon a fólia,,, meguntam letéptem...azóta nélküle használtam...most megint "bekattant" valami hogy akarok rá...
És a thaiföldi idézet még mindig nem az enyém kecsege
(Fene sem gondolta hogy ennyiszer megkapom ezt még itt...most már tudom,, akinek ilyen barátai vannak,,, semmi szüksége ellenségekre
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest