- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz kali8n #17202 üzenetére
Szép volt a körme Orsinak,,, tetszett ahogy felhelyezte a fóliát már csak úgy szakmailag
Januárban rakattam fel valami hasonlót,,, akkor alig egy hónapot élt a telefonon a fólia,,, meguntam letéptem...azóta nélküle használtam...most megint "bekattant" valami hogy akarok rá...
És a thaiföldi idézet még mindig nem az enyém kecsege
(Fene sem gondolta hogy ennyiszer megkapom ezt még itt ...most már tudom,, akinek ilyen barátai vannak,,, semmi szüksége ellenségekre[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!