- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
kali8n #17202 üzenetére
Szép volt a körme Orsinak,,, tetszett ahogy felhelyezte a fóliátmár csak úgy szakmailag
Januárban rakattam fel valami hasonlót,,, akkor alig egy hónapot élt a telefonon a fólia,,, meguntam letéptem...azóta nélküle használtam...most megint "bekattant" valami hogy akarok rá...
És a thaiföldi idézet még mindig nem az enyém kecsege
(Fene sem gondolta hogy ennyiszer megkapom ezt még itt...most már tudom,, akinek ilyen barátai vannak,,, semmi szüksége ellenségekre
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest