- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JeffDebr
tag
válasz
Cooler96 #16094 üzenetére
nehezen, de sikerült az ADB sideloadert telepíteni, a leírás alapján.
DE! "adb push - ezzel lehet küldeni fájlt a számítógépről a telefonra pl.: adb push c:\games\angrybirds.apk /sdcard/angrybirds.apk --így az sdkártyánk gyökérkönyvtárába küldjük a megadott fájlt, de természetesen almappákba is van lehetőségünk"
az idézetes résszel nem boldogulok, mert a ott apk-t másol, nem pedig ZIP file-t. gyorsan végigfut a program, de a megadott könyvtárban nincs ott a file! hiszen 2másodperc alatt lefut az egész! nem lehet zip-et másolni? vagy mi a trükk???
így a PA 3.60-t nem tudom telepíteni -
twine
veterán
válasz
Cooler96 #15881 üzenetére
+1
Ugyancsak az elsők között vettem, és az ég világon semmi hibája nincs az első szériának sem,,, megértem a vásárlókat,, hiszen ha én ma vennék, én is a frissebbet szeretném vásárolni,,, de ez csak amolyan "pszichológia"...a péknél is a melegebb kenyeret vesszük
Én is csak azért hirdetem meg néha az enyémet, mert ha valaki elvinné ,fehéret vennék helyette...
Szóval srácok,,, nincs semmi baja az első szériának sem,,, -
s3nsitivity
addikt
válasz
Cooler96 #14614 üzenetére
Ezen már filóztam én is
Főleg amikor jobb állapotomban vagyok és pont összeomlik valami, na picsa készen néha még egy reboot is nehéz
Már a múltkor azon voltam vezsek egy i3-at buli telónak
Össze nem fog benne omlani semmi ha meg törik hát törjön nem egy drágaság(#14615) Horovic
RAZR-em volt, az is jó volt
-
w333
félisten
válasz
Cooler96 #14577 üzenetére
Na akkor tisztázzuk egy kicsit a dolgokat
1. Nem keltek én itt semmiféle feszültséget !
2. Nem fikáztam a Nexus-t csak leírtam a véleményem !
3. Negatívumot nem szabad mondani egy telefonról ? pl. hibák, bugok, gyenge fényerő, fakó kijelző stb. stb ?
4. Egy telefon sem tökéletes vannak előnyei és hátrányai is ... minden normális fórumon ezek le vannak írva !
5. Ha valaki rosszat mond egy telefon-ról akkor le kell az embernek harapni a fejét ? csak egy példa. valaki megkérdezi itt a fórumon hogy "fakó a kijelző és melegszik a telefon" akkor te tényleg inkább félrevezeted és azt mondod hogy "Nem fakó és nem melegszik" ?
6. Elhiszem hogy szép meg jó, de vannak negatívumok amit el kell fogadni, nem pedig azt mondani hogy ( "S4 milyen lassú és majd meg szakadtam" ) csak Nexus, Nexus, Nexus !!!
Én erre azt mondom hogy mindenki úgy válasszon magának telefont, amire szüksége van és kihasználja, nem pedig azért mert Pistikének S4-van és nekem kell !!! csak hogy megmutathassam !!!
7. Az S3 LTE -t is sokan fikázzák hogy "ez szar meg az szar" de elfogadom mert tudom hogy igazuk van ( te ezt miért nem fogadod el, ha a te telefonodról rosszat mondanak ? )Kicsit hosszú lett, senkit nem akartam megbántani de ne hogy az legyen már hogy "a fától nem látjuk az erdőt"
Ezzel most tudom hogy egyeseknél bombát robbantottam, de nem ez volt a célom és ezzel a vitát lezárom, így kérlek ne válaszoljatok rá és ne Off -oljuk szét a topikot, mert ennek a vitának így soha nem lesz vége !!!
-
-
madoxx
aktív tag
válasz
Cooler96 #14524 üzenetére
Tudnál esetleg valami jó kernel+setting kombót adni?
Próbáltam semaphore-t, faux-ot, franco-t, ak-t de a mátrix lett a legjobb eddig. Viszont így is alig tudok 2 óra kijelző idő felé menni és melegszik is rendesen netezés közben, pedig nem chrome-ot hanem a régi browsert használom.
Rom: PA legfrissebb. -
zack
nagyúr
válasz
Cooler96 #12807 üzenetére
Igen, és a grafikon szerves része az amit látsz az aksi ikonon. Nem vitázom, mindenki azt csinál amit akar. Én úgy használom ahogy leírtam, már 1,5 éve. De senki se csodálkozzon azon mitől lett az aksiban egy újraindítás után 40% helyett 25%...Vagy mitől merült le 30p alatt az utolsó 20% készenléti idő nagy szakadékot jelezve a grafikonon...
-
zezoka
őstag
válasz
Cooler96 #12800 üzenetére
Ez igaz, elsősorban azokat kell megnézni, h mi zabál, de szerintem az is számít, hogy mennyit mutat a % értékeken mármint cikluson belül , mert lehet, h még félig van az aksi, de már csak jóval kevesebbet mutat, mert megszokta, hogy előtte csak zabáló üzemmód volt (játék, harverzabáló dolgok), és ehez a használati módhoz számolja a visszamaradó %-ot!
Én úgy tudtam, h nem generálódik újra midnen 100%-nál, mert akkor tulképp értelme sincs, hanem egy adatbázist képez, amivel átlagosan számolja az aksi kapacitásának csökkenése hogy viszonyul a % kijelzéséhez. És így pontosabban tudja kijelezni az aksi épp hol áll.
Természetesen az üzemidő ettől nem lesz hosszabb, csak cikluson belül pontosabban jelzi, hogy hol tart.
-
törölt tag
válasz
Cooler96 #12797 üzenetére
Logikus is, hogy nem egy fájlban tárolódik az ilyesmi. Nem is fér egyébként hozzá ehhez a rendszer, mert az akksiba épített elektronika szabályozza a töltést, ami a rendszertől, de még a kerneltől is függetlenül kell működjön. Ha nem így lenne, akkor egy kikapcsolt telefon töltése akár fel is robbanthatná az akksit, mert a rendszer ugye nem fut olyankor, nem lenne mi szabályozza a töltést.
Egyébként az a batterystats annyira nem hasznos, hogy például a bootloader módban végzett műveletek (frissítés, stb) adatait sem igzaán képes feljegyezni, hiszen akkor sem fut a rendszer. -
zack
nagyúr
válasz
Cooler96 #12357 üzenetére
Meglepoen_sokaig_fogja_birni_telefonja
De ezt a progit próbáltad?
Mert ha nem, addig ne általánosíts. Én próbáltam, és működik.
-
TomPack
őstag
válasz
Cooler96 #11625 üzenetére
Nekem ez kínai.
Mi az az UV, és a 4.7-es gcc?
A színbeállításokat inkább hagyom alapbeállításon, mert csak zöldül-kékül a kijelző amikor állítgatom
Hogyha üzemidőben jobban teljesít nálam alapbeállításon, mint a CM kernele, akkor nálam már be is vált!Az előlapi kamera nálatok hogyan teljesít kevés fénynél, videóhívás közben?
Asszonka Xperia Ion-ja kristálytiszta képet ad ugyanolyan fényviszonyok mellett /teraszon két 30wattos halogén/, az N4-en meg csak egy fekete paca a fejem.
Be kellett jönnöm telefonálni, mert nem látott a haver.
Utána kipróbálva asszonyka telefonját a sajátom mellé rakva döbbentem rá a különbségre.
A hátlapi kamera ugyanúgy teljesít mobilfénnyel, pedig a Sony ExmorR, vagy miafene, szebbnek kéne lennie. -
törölt tag
válasz
Cooler96 #11529 üzenetére
Igen, nekem is ez a véleményem, sokkal többet vártam ettől az eseménytől, és éppen ezért csalódás is. Nem mondom, hogy a fejlesztői konferencia ne a fejlesztőkről szóljon, de a konferencia maga 3 napos, rengeteg eseménnyel, ott bőven van hely és idő, hogy velük foglalkozzanak, ellenben a keynote lényege az lenne, hogy egy ütős és pörgős bemutatóval felvázolják, hogy mit újítottak az elmúlt időszakban és mik az új termékek és termékvonalak. Azt sem mondom, hogy amiket bemutattak, azok rosszak, az új Maps, a Hangouts, meg egy rakás másik cucc is szerintem tök jó lett, de valahogy így kicsit kevésnek tűnik. A múlt évi ejtőernyős hangout és hasonlók után ez az idei rendezvény elég lapos lett.
Én nem LTE N4-et vártam, hanem annál sokkal többet az idei IO-tól. És pont ezért vagyok csalódott, mert a végén Larry szövege, hogy mennyire jó lenne a technológia szárnyallása, csak visszatartja sok körülmény, hát helló, akkor hol az 5.0? Meg hol a Chrome OS és Android egybegyúrása? Meg az N5? Meg a Motorola X Phone? Meg hol a fullHD N7? Meg hol a kereskedelmi forgalomba szánt Glass? Meg a Google Watch? És még lehetne sorolni hosszasan. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- LEGO klub
- Kerékpársportok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest