- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Most, hogy írod ellenőriztem, és nekem is.
Viszont nem tudom feltenni, mert annyira tele van a memória, hogy törölnöm kell.
Nem lehet valahogy a telefonról kezelni, hogy mit törlök le?Egyébként az előző frissítés óta nem tettem fel zenét, és úgy telt be, hogy már vérnyomást sem tudtam mérni, mert szólt, hogy fullon van
-
subset
senior tag
Ezeket hozta az R820XXU1CTJ5 update:
• Ha órával edz, akkor a hangvezérlés a mobileszközhöz csatlakoztatott headseten keresztül fog működni.
• Adjon hozzá az összesített adatokkal és a pulzussal kapcsolatos hangvezérlést a Futás/Biciklizés Auto. körhöz.
• A felhasználói felület frissítése (Az AOD képernyőn nem jelenik meg másodpercmutató.)
• Stabilabb és megbízhatóbb rendszer
https://doc.samsungmobile.com/SM-R820/DBT/doc.html -
Yogibear974
senior tag
Igaz nekem nem a frissítés óta. Nyári melegben kezdődött, hogy ha meleg volt az óra. Bizonyos értesítési rendszerhang, főleg magasabb csengőhang. Úgy szólt recsgve, mintha Sokol rádió lett volna! Más is találkozott ilyen jellegű hibával ?! Értesítések 11-en. Nem kéne recsegni.
Lassan lejárnak az első szériás WA2-k garijai. -
róland
veterán
Mert a frissítést a gyártó adja ki, a gyártói szerverekről kapják meg a szolgáltatói készülékek is. De a hivatalos szolgáltatói köröket le kell futniuk. (Plusz ellenőrzés. Jelen esetben a telefon rész működőképessége. Addig nem fogja átaemgedni a szolgáltató, amíg nem problémamentes a frissítés.)
-
HSanyi
tag
Nem rendült meg a bizalmam a kínai cuccokban, azért még most is onnan rendelek szíjakat, csak most nem hanyagolom el.
Nem írtam, de nekem a csat környékén gyulladt be a kezem, ami itt nem burkolt fém. Lehet, hogy arra voltam picit érzékeny.
Váltogatni fogom a szíjakat, mert ez a uszodában, tóban jobbnak tűnt, mint a gyári
. -
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Köszi!
Most már csak az a gond, hogy nem tudok fizetni Galaxy Store-ban. Milyen lehetőségek vannak a fizetésre, ha nem szeretném a kártyaadataimat megadni? Csak ezzel a paysafe kártyával és hitelkártyával lehet fizetni GS-ban? Szégyen, de még nem töltöttem le fizetős appot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged