Új hozzászólás Aktív témák
-
HSanyi
tag
Sajnos számit a Samu, sok dolog egyszerűen csak azzal kelthető életre.
Sajnos a vérnyomás számítás GAGYI. Párszor kipróbáltam, de felejtős. GWA2-nél biztosan.
Szerintem ezen is gondolkodhatsz: https://www.mobvoi.com/eu/pages/ticwatchpro3ultra
Wear google kompatibilis, sokan dicsérik. -
HSanyi
tag
Véroxigén mérés nincs.
Vérnyomást felejtsed el, ha ingadozó, mert nagyon sacográf. (párszor használtam, amikortól lehetett, de ha alacsony vérnyomásnál kalibráltad, mindig alacsonyt mért, ha magasnál, mindig magasat.)
Ha csak idő és értesítés kijelzésre kell, akkor elég az alacsony liga, habár nem tudom most a GWA2-s árakat.
Amit aktívan használok az a kihangosítás, bicajozáskor elég megállni, nem kell előkotorni a telefont.
A GWA2-t aktivitás rögzítésre használom, alvás és pulzus monitorozásra, így a 2 nap mindig megvan, ha az AOD csak akkor van bekapcsolva, mikor aktívan kell. (pl. vezetéskor kikapcsolom, a fejegységen megjelenik minden, ami kellhet) -
adamklark
senior tag
nekem átlagos használattal: viselem munkába, csak Bluetooth, nincs Internet meg GPS, nincs AOD, 10 percenként nézi pulzust ha jól emlékszem, értesítéseket nézem meg zenét váltom óráról este nem hordom , akkor olyan 4-5 nap.
ha megyek mondjuk erdőbe/vadasparkba sétálni: gyaloglás sport dolog eindítva, GPS órán bekapcs, akkor óránként olyan 10%-t merül
amikor volt alvásfigyelés az egy éjszaka volt talán 5-8% már nem teljesen emlékszem (azóta már ezt a funkciót nem használom mert szerintem felesleges)
összegezve : lightos használattal a 2 nap bőven megvan, ha mindent benyomsz akkor épp kijön a 2 nap, inkább másfél nap, Bluetooth model van nekem, LTE gondolom ennek a fele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest