- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
PACSA75 #2360 üzenetére
Ez nagyon hasznos infó, köszi
Mondjuk én mindig is az iPhone-AW és Samu-GW párosításokat tartottam megfelelőneik, hisz mindkét gyártó a saját modelljének kedvez funkcionalitásban és kompatibilitásban is. De ha már így is működik, ez mindenképp jó hír azoknak, akik szintén így szeretnék használni.
-
HSanyi
tag
-
rozsagabor
csendes tag
válasz
PACSA75 #2182 üzenetére
Persze, enyém a döntés, hiszen az én pénzem... nem is ezt vártam, inkább csak pro-kontra érveket, ill. azt, hogy mi lehet az oka annak, hogy ennyivel olcsóbban tudja adni egy-egy cég. És még csak nem is előre utalós...
Mi lehet kontra? Nem az van a dobozban? Lehet olyan, hogy nincs rá garancia? -
SpongyaBob
veterán
válasz
PACSA75 #2171 üzenetére
Én is jobb kézen hordom az órát (mivel bal kézzel írok) és kb. 2 másodpercig tartott megszokni a gombokat.
"Apple watch tudja ezt"
Az Apple Watch-nak muszáj tudnia ezt, elég vicces lenne kezelni jobb kézen jobbra fent a tekerőgombot. Egyébként nem kell elájulni a AW-tól, olvasgatom párhuzamosan azt a topikot (is) és finoman szólva is vannak gondok ott szép számmal.. -
Skynet258
veterán
válasz
PACSA75 #2101 üzenetére
Bicajozást próbáltam az hiba nélkül működött, megálltam ő is megállt, mentem tovább pár másodperccel később ő is vette a lapot. Kinézetben nekem is az active 2 jött be, amit még szerettem az a Moto 360 és a Huawei Watch (gen 1). Csak mindkettő Wear alapú volt és az akadozás eléggé jelen volt. Ezt az Active 2-t szerintem jó ideig nem cserélem le.
-
StLui
veterán
válasz
PACSA75 #2035 üzenetére
Ezeket már 5x körbejártuk, ez volt egyetlen óra ami tetszet a feleségemnek (övé, de ezt már 10x leírtam itt legalább) Eladni nem fogjuk mert gombokat ér ahhoz képest amennyiért vettük. Feleségem telefonját el tudjuk használni családon belül, így váltok neki telefont.
Neked nem is telefon GPS-ét használja az óra ha össze vannak kapcsolva? Mert ha igen, akkor tök imndegy milyen telefont vennénk. (Apple watch sem tetszik, pedig lett volna hozzá egy iphone) -
polonic
félisten
válasz
PACSA75 #1980 üzenetére
Nekem a hasprésnél nagyon rossz. Nem érzékeli, mikor a start állásban vagyok. Guggolás, csillagugrás eddig jó.
Meg a bicajozás és a túra is. Bár az automatikus szünet is érdekes. Nagyon nem veszi észre. Főleg túránál. Ott kB egyáltalán nem.
Egyre jobban csalódok benne. Az a baj eladni is nagy veszteséggel lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest