- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
"A Watch Active2 és a Watch3 pedig február 22-én új funkciókkal is bővül. A Watch Active2 esetében már elég hosszú várakozás után, de végre elérhetővé válik az EKG, egyúttal a vérnyomásmérés is. A Samsung Health Monitor alkalmazás hétfőtől tölthető le a Galaxy Store-ból vagy a Play Áruházból.˝"
Szvsz valamit elértettél az idézet szerint.
-
Parallaxis
addikt
Én még nem találkoztam ilyen alkalmazással az App Store-ban, de lehet, hogy csak más az érdeklődési körünk (esetleg van rá példád?).
DE számomra egy mobil app bérlése érdektelen, hisz filléres történet, de egy Adobe csomagért kifizetsz évente többszázezret, no az már rablás és még csak esélyed sincs kiváltani, mert iparági szabvány, így megkerülhetetlen. -
Parallaxis
addikt
az előfizetéses rendszer kezd teret nyerni, ami a r...tkes Apple újabb kiváló találmánya
Mégis mi köze ennek az Apple-hez? Tudtommal egyetlen szoftverük sem bérelhető, hanem teljes értékűen megvásárolható, vagy eleve ingyen kapod a géphez.
Amire te gondolsz az a cég tényleg A betűs és Adobe-nak hívják, ők kezdték ezt az előfizetéses dolgot -
HoldfenyLuna
aktív tag
Nincs, csak David Copperfield meg ezüst színben, nekem meg alig 14 centi a csuklóm körmérete, egy 44 mm-es óra Pl már ha felül nézem túllóg a kezem síkján
Szóval méretbe is meg vagyok lőve. Pedig a lünetta nagyon felkeltette az érdeklődésem. A GWA2-n nekem nem vált be a körbe simi, de ez van. Mondjuk amennyit most használok bármit home office alatt mindegy is, majd meglátjuk mit tartogat az évvége.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Azért irigyellek benneteket, beneveztem volna egy Watch 3-ra, de ezt a sutyerákságot, hogy a kis méretben nincs fekete?
Miért általánosan elfogadott dolog az, hogy a csajok csak a hupirózsaszín dolgokra buknak? Na mindegy.
Egyébként nem lenne baj azzal, hogy Apple Watchot csak iPhone-nal, Samsung órát csak Samsunggal lehessen használni, ha lenne alternatív lehetőség. Persze van egy rakás Wear OS óra is, inkább kevesebb sikerrel. Nekem is megtetszett a Suunto 7 óra is, de hatalmas az én kezemre, bár ezekbe sehol EKG. Gugli meg(v)ette a Fitbitet, EKG van, csak nem nekünk. Én ezt szintén nem értem, hogy itt miért nincsenek hivatalosan Pixel telefonok sem
Mondjuk, ha android, akkor nem nagyon tudok úgysem elképzelni mást mint Samsung, ha kapható lenne, akkor meg Pixelt.
-
Dello79
aktív tag
WiFi ? szabadság , ja' csak akkor fél óra alatt lemerül.. direkt túlzom.. de nem véletlenül nem a WiFi az alapértelmezett protokoll ezekben az eszközökben.. vagy komolyan azt gondoljuk, hogy egy Garmin, FitBit, Samsung nem véletlenül nem azon kommunikál ? ... nehogy azt gondoljuk már, hogy a mérnökök teljesen hülyék..
-
olizatriznyá
tag
Nagyon sokszor kalibráltam. Nem én fogadom el a kalibrációt, hanem a szoftver, tehát ha rosszul van kalibrálva, az nem az én hibám. Utoljára ma reggel csináltam meg, és a 3 mérés átlag 125/85 volt. Most jöttem ki a szaunából, épp csak felöltöztem és csináltam egy mérést az órával>123/83, és egyet a felkarossal>143/103.Mint eddig is, csak a kalibrációs értéket mutatja, köze nincs a valóshoz.
Azért hoztam be a témát, mert azt vártam, hogy mások tapasztalatai alapján megtudjam, hogy csak nálam rossz, vagy mindenkinél. Eddig csak te írtad, hogy nálad jó.
Remélem szól még hozzá olyan, aki használja! -
Lacielvtárs
nagyúr
igen alapvetően jól érezted hogy az sok, ha jól tudom a normális érték az a 120 körüli, bár nem tudom, csak anno mondta a doki. mondjuk edzés alatt a 130 meg lehet kevés, nem?
nekem szerintem edzés alatt van hogy 160-180, de majd ki fogom próbálni hamarosan bringázás után, ugyan mennyire megy fel a vérnyomásom -
hito
nagyúr
Ráment majdnem 1 napom, de kész van. Akinek MIUI 12-es rendszere van, az kösse fel a gatyát, mert nem egyszerű. Lehet, hogy csak az én romommal vacakolt ennyit (csájnísz), de életem egyik legnehezebb szülése volt ezen a téren. Még ezt is meg kellett csinálni:
- First, going to Battery Optimization settings and enabling "Autostart" for every Samsung Galaxy Watch related app (there are at least 2, the plugin and the Accesory Service).
- Then, disabling battery optimization for those same apps.
- And then (this is the one I was missing), go to Settings > System App Settings > Security > Boost speed > Lock apps > Select both Galaxy Watch Plugin + Samsung Accessory Service This last setting is the one that was messing with my watch when closing apps with the X on the task manager.De ez előtt is kismillió beállítás és engedély, meg sorrendre figyelnim stb. Rémálom volt, de működik.
-
verser233
senior tag
Nekem is időbe telt mire rájöttem: a wearable mikor mutatja az órát meg a telefon ikont közte pöttyökkel- na ott azoknak a pöttyöknek a mozgása valós, tehát meg kell várni hogy a pöttyök elérjenek a telefonig és ez bizony eltarthat akár 2-3 percig is. Nekem Xiaomi mi9 lite készülékem van.
-
expander
senior tag
teljesen ugyanaz, mint a sima verzional (regio vatlas XAR-re, majd OTA update 4.0.0.8-ra)
aztan 2 apk feltelepitese, es mukodik is a BP, ECG es Samsung Pay is
egyebkent letezik ugyanez video formaban is, ugy talan emeszthetobb kicsit
-
Skynet258
veterán
Mivel én írtam hozzá a leírást hogy kell felrakni így igen, az is.
-
Skynet258
veterán
Jah bocsi elsiklottam felette... Ez volt az. Kuponoztam, így a 0Ft-ot megérte, amúgy 350-et is megér.
-
Skynet258
veterán
Szerintem a tekercs mérete számít... Nekem ilyet adtak hozzá anno ajándékba, itt ugye van a normál nagy felület a telónak, és külön egy kicsi az órának. Van itthon vagy 3 QI töltő, egyik ez a Baseus, ez is tölti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged