- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSanyi
tag
válasz
Parallaxis #7202 üzenetére
Amikor veszed és nézed a sportokat, nincs korlátozás, vagyis nincs az, hogy "csak" fél órát úszhatsz".
Ami le van írva: sós és termál vízbe ne vidd.Egyébként nekem A másfél éves óra nyílt szét úszás közben, ami inkább a ragasztó gyengülése miatt következhetett be.
Egy hétig állt, utána az akksi szét is nyomta a házat, jelenleg szervizben.
Viszont a covid zárások előtti időkben, amíg lehett úszni, sokszor heti 3 alkalommal is 1,5 órás úszásokat toltam az órával. Most egy tóban érte otól a végzet.
Az viszont érdekes, hogy teló nélkül voltam, de megvan hol működött utoljára az óra, egy galaxy eszköz "látta"a tó partján. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged