Új hozzászólás Aktív témák
-
jack982
senior tag
válasz
Bella80_ #5896 üzenetére
Órát frissíted, utána samu telón a wearable appban belemész widget menübe, ott az aljára görgetsz, hozzáadásra mész a ekg es bp pontoknál, rákoppintasz mentésre az alján. Órán kirakra a widgeteket ekkor. Rámész ekgre órán, ilyenkor telón elkezdi a health monitor app letolteset es telepiteset. Kalibralod, es hasznalod. Egyszeru mint egy alma :-)
-
HSanyi
tag
válasz
Bella80_ #2637 üzenetére
Tegnap megvolt az első "rendes" nyílt vízi úszás.
A rögzítés siralmasra sikeredett, és további beállításokkal sem lehet javítani , mint a kerekezésnél (Nagy pontosság)
A csatolt képen lévő tó részt 3x oda-vissza úsztam át. Térképen mérve kb. 240-250m a szélessége. Az 500m-s tájékoztató a második "vissza" idején volt, vagyis sok gps kiesés volt a nyílt víz és teljesen tiszta égbolt ellenére.
Alapvetően mellúszással teljesítettem a távot, lubickoló jelleggel, de egyetlen csapást sem regisztrál.. :-(
Ha van tanács jöhet, ma megpróbálom "séta" üzemmóddal rögzíteni a távot, hátha sikerül.
Sajnos gpx fájl nincs, így még azt sem lehet megnézni, mennyi pont van és milyen gyakorisággal. -
HSanyi
tag
válasz
Bella80_ #2641 üzenetére
A napokban terveztem rendesen kipróbálni, mert mikor megvettem januárban, egy 25-s, fedett medencében próbáltam, de ott volt, hogy elment a GPS jel.
Ha marad a jó idő, megyek a közeli tóra a napokban.
A beállításban viszont van
- csak egyszeri úszás
- időtartam úszás
- megadott távolság (gps jelzővel ) feltüntetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- LEGO klub
- Konteó topic
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest