- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erikke17 #6581 üzenetére
A Samsung Accessory Service kommunikál az órával.- Azért figyelmeztetett a telefon, mert folyamatosan fut a háttérben (kell is futnia).
Itt akkor van figyelmeztetés, ha megszakad a kapcsolat az óra és a telefon között. Legalábbis Samsung telefonnál ez van.
Az összefoglalóban van némi útmutatás az EKG-val kapcsolatban.
-
HSanyi
tag
válasz
erikke17 #6528 üzenetére
Engem annyira nem érdekelt, így a Note 5-re nem is erőlködtem a felrakással.
Fit2-t cseréltem, a hosszabb GPS idő miatt, kihangosítást használom aktívan bicajozás közben.
A GWA2 nekem nagyon bejött, de a vérnyomás mérése nagyon gagyi (sajna van ilyen problémám és gyakran mérem "rendes" vérnyomásmérővel a vérnyomásom), az ekg meg vicc, gyakorlatban használhatatlan és értelmetlen. -
HSanyi
tag
válasz
erikke17 #6526 üzenetére
1./ Sajnos annyira igaz, hogy totálisan máshogy jelenik meg pl. a wear alkalmazás Samun, mint Xiaimi-n ( note5>> A52), de az oroszok minden telefonra fel tudják rakni, segítenek is. Telegram GWA2 csoport.
2. Ha EKG és vérnyomás mérés miatt kell, akkor ne válts órát. Mindegyik valamilyen szinten gagyi és nem folyamatos, hanem eseti mérésű.
Kipróbáltam őket, de nem nyűgöztek le.
Igaz, nem is ezek reményében vettem az órát, hanem az okos funkciók miatt, amiben sajnos elmaradt az Amazfit. Most pnt azon gondolkodom, hogy külön veszek órát sporthoz, mert hétköznapra kiváló a WA2, sporthoz is jó, de vannak hiányosságai azon a téren. Pl. egy transreflektív kijelző sokkal ütősebb....
Mindez a saját véleményem, minden fikázás nélkül, mert most is aktívan használom az órát és eladni sem számndékozom a hibái miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest