- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparta2
tag
válasz
qqrique #1184 üzenetére
Te is félreérted! A 1145-ben is a cyanlabs-os SYNC3 v3.4 telepítéséről írsz. Régebben konzultáltunk erről, hogy telepítsük, ne telepítsük, vagy várjunk hátha kiadják az F9-es térképet a régi SYNC3 v3.0 rendszerhez is. Most eléhető a 2018 június előtti MK3.5 - höz a legújabb térkép. Én féltettem a garanciámat, igaz te előnyben vagy , mert az MK4 eleve v3.3-as (ha jól emlékszem). Neked kompatibilitási gond nem valószínű, hogy lenne.
-
qqrique
tag
válasz
qqrique #1145 üzenetére
A fent említett hivatkozás telepítési instrukciói magyarul:
1. Az MY2018 előtti modellek esetén keressetek rá, hogyan kell előkészíteni.
2. Kell két USB meghajtó: az első 1 GB (de ajánlott 8 GB), a második 32 GB. Mindkettő exFAT formátumban.
Az első flash meghajtón telepítsük az az autoinstall segédprogramot a beépített tárhely újraformázásához. Ki kell sak csomagolni az archívum tartalmát a flash meghajtó gyökérkönyvtárába.
!!! Ez a program törli a fejegység összes tartalmát, beleértve az operációs rendszert, a térképeket, stb. Nincs lehetőség visszaállításra!
3. Töltsd le a Sync 3.3.19052 archívumot, vagy torrentezd le, majd csomagoljd ki a második flash meghajtó gyökér könyvtárba (root directory). A pendrive gyökérkönyvtárában nem lehet semmi, csak a SyncMyRide mappa és a reform.lst-fáj.
Beülünk és elindítjuk a motort vagy gondoskodunk az akku töltéséről, ahogy korábban írtátok.
Az első USB flash meghajtót csatlakoztatjuk a Sync usb csatlakozóba, és körülbelül 3-5 perc alatt települ a bootloader. A szinkronizálás automatikusan újraindul, majd húzd ki a flash meghajtót.
Amikor megjelenik üzenet: helyezze be az USB stick-et...
Csatlakoztasd a második flash meghajtót az usb sync csatlakozóba, majd várj. Ez az eljárás körülbelül 50 percig tart.
A processz végén húzd ki a flash meghajtót, a szinkronizálás automatikusan újraindul.
Ha valami mégsem sikerült, akkor keresd meg a "Factory Reset" menüpontot. -
qqrique
tag
válasz
qqrique #1144 üzenetére
A tegnap megadott link sajnos nem oda mutat ma, ahova tegnap mutatott.
Ez az eredeti szöveg:
"
Ken-Guru17 May
11Sync 3.3.19052 с картами навигации F9
На основе поста собрал готовый Reformat архив последней стабильной версии Sync 3.3.19052 с последними на данный момент картами навигации F9
Предназначен для:
- Обновления с более ранних версий;
- Для тех, кто наигрался с 3.4 и хочет всё вернуть "как было";
- Для тех, кто не хочет париться с обновлением карт вручную, ибо все знают, какой это гемор.
Скриншоты экрана "О системе":
Скрытый текстxДанная сборка предназначена для установки ТОЛЬКО на автомобили с Sync 3 поколения с навигацией.
Внимание!
Скрытый текст
1. Если необходимо (например, Ваш автомобиль до 2018 года выпуска), то выполняем первый пункт из поста для автомобилей с NAV2. Подготавливаем две флешки: первая на 1 Гб (но рекомендуется на 8 Гб), вторая на 32 Гб. Обе форматируем в exFAT со стандартным размером кластера.
На первую флешку скачиваем готовую утилиту для переформатирования встроенного хранилища: Готовый вариант autoinstall, просто распаковать содержимое архива в корневой каталог флешки.
Важно! Скрытый текстСкачиваем архив с Sync 3.3.19052или торрент
(прошу не уходить с раздачи после загрузки) и распаковываем его на вторую флешку в корень. В корневом каталоге флешки не должно ничего лежать, кроме папки SyncMyRide и файла reformat.lst:
Скрытый текст
3. Бежим в машину и запускаем двигатель. Если вы готовы продолжать, то вставляем первую флешку в usb разъем Sync и ждем примерно 3-5 минут, пока установится загрузчик. Sync перезагрузится автоматически, затем вытаскиваем флешку. Появится надпись: Please insert USB stick...
Вставляем вторую флешку в usb разъем Sync и ждём. Данная процедура займёт около 50 минут:
Скрытый текстВытаскиваем флешку, Sync автоматически перезагружается. Не забываем сделать Общий сброс настроек в меню системы!
На этом всё, наслаждаемся.Хочу поблагодарить:
Скрытый текст
"A fájlokat letöltöttem, ha valakit érdekel, ne küzdjön a letöltésükkel, vagy:
1. reformat/autoinstall:
https://yadi.sk/d/BXKwbg1Z7uBTmQ2.1.:
https://mega.nz/folder/341kCawJ#6Q7ewWdQyT4rnzd3A9yO5w2.2. torrent:
https://mega.nz/file/bhEhXASK#Qt7Qt3i7pr1OqkY8nBhroY4QoUuevKMzYZZpG68m54Q -
qqrique
tag
válasz
qqrique #1143 üzenetére
Itt van egy instrukció csomag és a letötölthető fájlok egyaránt, hogy a 3.3 build 19052 alá hogy lehet installálni az F9 térképet:
https://ffclub.ru/topic/418797/jump_2190/
Átolvastam, egyértelműek az utasítások, megcsinálható ez alapján és talán működik is.
A figyelmeztetést figyelembe véve
("Вы должны понимать что процесс обновления через USB разъем занимает длительное время (до 1 часа), поэтому нужно позаботиться о том, чтобы во время обновления не сел АКБ. Рекомендуется обновляться на заведенном автомобиле или с подключенным зарядным устройством, которое способно работать в режиме источника питания.
Также от себя хочу отметить, что любые изменения конфигурации автомобиля, прошивка и модификация встроенного ПО приводит к потере гарантии в случае появления проблем. Я вообще не рекомендую что-либо менять в автомобиле, ибо лучше заводской прошивки попросту нет. Если Ваш автомобиль функционирует штатно, то лучше ничего не менять, не прошивать и не трогать. Но если чешутся руки, то вся ответственность за возможные негативные последствия ложится на Ваши плечи.")még várok a telepítéssel.
a figyelmeztetés nagyjából erről szól:
... az autó konfigurációjának, firmware-jének vagy firmware-jének bármilyen módosítása problémák esetén a jótállás elvesztéséhez vezet. Nem ajánlom, hogy bármit is változtasson az autóban, mert egyszerűen nincs jobb, mint a gyári firmware. Ha az autó normálisan működik, jobb, ha nem változtat semmit sem ...
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
No, próbàlgattam ma ezeket a formátumokat, és valóban a lossless tűnik a jó választásnak.
Annyit még azért kérdeznék, te milyen formázás használsz a pendrivon? Mert én úgy látom, hogy az exfat-ot kedveli leginkább. Csináltam ugyanazzal a mappával, de fat32-n, és még mindig akadnak számomra nem értelmezhető hiányosság. De azért így már szuperül használható, mappákat látja, kereshető... stb
Arról nem is beszélve, hogy így a minőség lényegesen jobb flac-ben. -
janosibaja
őstag
Csak a telefont nem tudom hangosítani. Konkrétan: ha kimondom, hogy "Phone", átkapcsol nagy nehezen Phone állásba, de miután azt mondom, hogy "Call xy" akkor vagy nem hallja (úgymond), vagy olyasmiket ír ki, hogy az a 92. a névjegyzékemben.
De ha azt mondom "USB" módban, hogy "play next track", akkor lejátsza a következő számot...
Csak hogy tovább bonyolítsam a dolgot: az utóbbi fél évben egyre nehezebben "hallotta" meg, hogy mit mondok - Phone módban. Abszurd, de így van, csak ezt, a hívásos hangutasítást nem érti.
Olyan volt, mint egy idősödő, hallásromlásban szenvedő ember: egyre inkább ordítanom kellett, mit kérek. Aztán nemrég egyszer s mindenkorra leállt, nem hallja, hogy "call xy".
Remélem, most már pontosan fogalmaztam meg a problémámat. -
janosibaja
őstag
Köszi, Sync Master Reseten, többszöri újrapárosításon, akku + leszedésén túl vagyok.
Talán az a legidegesítőbb számomra (azon kívül, hogy nem találok értő szerelőt), hogy a Bluetooth kapcsolat rendben felépül, minden működik, csak egyedül a hangutasítás nem.
No, ilyen panasszal néznek az emberre a szerelők úgy, mintha marslakó lenne.
-
olajbogyo
aktív tag
-
janosibaja
őstag
Próbáltam a telefonkönyvet frissíteni, levettem az akkusarut, csináltam master resetet - ezeket írják a weben, nem segített egyik sem.
A hardvercsere (fejegység csere) alapvetően 1.) azért járkál a fejemben, mert reménytelennek tűnik a javítás, 2.) szeretek kütyükkel bajlódni, s némelyik utángyártott fejegység nagyságrendekkel többet tud, mint a Fordé. Csak mintha senki, egyetlen szerviz sem értene hozzá: sem a mostanit megjavítani, sem a kínai csodát értően berakni.
-
-
natura
csendes újonc
Nem hogy magyarositás nem lesz, de még hozzá egy elég arrogáns levelet kaptam a Ford. ügyfélszolgálattól. Én vagyok a hibás ha nem sajátitom el megfelelően a használati utmutatóban lévőket.
"Mindenekelőtt köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Ford Közép - és Kelet -Európai Értékesítő Kft. (továbbiakban FKKE Kft.) ügyfélszolgálatával.
Megkeresésésre reagálva szeretnénk tájékoztatni, hogy a hatályos magyar és európai uniós szabályozás alapján a magyar nyelvű menürendszer telepítésére nincs kötelezettsége a gépjármű gyártójának és az általános gépjárműipar gyakorlata is a Fordéhoz hasonló.
Mindazonáltal minden lehetséges fórumon jeleztük az európai központunk felé a fordítás fontosságát, remélhetőleg rövid időn belül előrelépés történik ebben az ügyben.Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a kezelési kézikönyv tartalmaz minden fontos információt magyar nyelven, amely az autó biztonságos üzemeltetéséhez szükséges. A gépjárművezetési tevékenység a Ptk. alapján fokozott veszéllyel járó tevékenységnek minősül, melyért a felelősség az üzembentartót (általában a gépjármű tulajdonosa) terheli, ezért aki ilyen tevékenységet folytat, elvárható, hogy megfelelő képesítéssel, gyakorlattal rendelkezzen hozzá és hogy a gépjármű kezelési kézikönyvében foglaltakat maradéktalanul elolvassa, illetve elsajátítsa. A kezelési kézikönyv teljes terjedelmében letölthető a Ford honlapján.
A kezelési kézikönyvben a Jelek jegyzéke, Kombinált műszer, Információkijelzők címsorok alatt lévő útmutatók tartalmaznak és megmagyaráznak minden üzenetet és jelzést magyar nyelven. Mivel a gépjármű-vezetés fokozott veszéllyel járó tevékenység, melyért az üzembentartó tartozik felelősséggel, ezért a kezelési kézikönyv maradéktalan elolvasása, illetve értelmezése az Ön érdeke, illetve felelőssége. Amennyiben ezt megteszi, tudja értelmezni az angol nyelvű üzeneteket, melyek a műszerfalon megjelennek.
Reméljük, hogy az általunk adott tájékoztatás segítséggel szolgál az Ön részére.Üdvözlettel,
Ford Magyarország
Értékesítési Ügyfélszolgálat" -
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Várj, lehet félre értelek, de ezt a képernyőt nem az autóban kell látnod, hanem a telefonodon....vagy rosszul értelmezlek?...
"(Nálam a FordPass {Focus4 (2018), Sync-3.2}, nem mutatja ezt a képernyőt....")
...megmondom őszintén, én még nem is néztem, hogy az autóban mit mutat a FordPass....lehet ott is ugyanezt?...no majd meglesem.
-
qqrique
tag
Ma ellenőriztem a frissítéseket és a ford.hu a 'sync update' weboldalon felajánlott
egy most már megfelelőnek látszó frissítést a 3.2 sw verzióhoz.(nálam SYNC3 sw ver: 3.2, Build: 18124 az eredeti. a gyártáskor telepített verzió és 1U5T valamint 44U5T elemeket tartalmaz a cajg)
A letöltött fájl neve: SYNC3_2940137607_Update.zip
A telepítés elindult hibaüzenet nélkül. Megszakítottam a folyamatot, mivel ma este nem akarok ezzel foglalkozni.
Talán holnap, holnapután vagy azután, ha megpróbálom telepíteni. +látjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest