- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sarkan
aktív tag
válasz
olajbogyo #871 üzenetére
Szia!
Én is bekapcsoltam de nem rögzít semmit, mit kell még állítani?
Arra van lehetőség, hogy a ford pass automatikusan induljon, ha csatlakozik a telefon?
Megy bluetoothon keresztül megy vezetéken is de előbb mindig el kell indítanom a telefonon, hogy érzékelje a sync. -
fatal`
titán
válasz
olajbogyo #869 üzenetére
Ez a FordPassban, vagy hol? Nem látok ilyet, ráadásul nekem az üzemanyag jelentés se működik, nem mutat semmit (mondjuk nem meglepő, mert az mk3.5 Focuson nekem a tank állapota sem látszika FordPassban). Ez mondjuk annyira nem érdekel, mert úgyis írom a valós fogyasztást Fuelioba.
-
fatal`
titán
válasz
olajbogyo #836 üzenetére
Igen küldött, csak üres.
Ma frissült a FordPass, valószínűleg az új verzióval jött ez a feature.
De nekem Focus mk3.5-ön a tank állapotát sem mutatja. Lehet hogy a syncet kéne hozzá frissíteni, hogy rendesen működjön. Majd valamikor megejtem.
Szerintem a fentebb írt changelog egyébként egy régebbi Sync frissítéshez tartozhat, amikor bevezették a Sygichez meg a Wazehez az AppLinket (utóbbi IOS-en csak, mert akkor még CarPlayen nem ment a Waze, droidon továbbra is Android Auto kell, de engem nem zavar). -
qqrique
tag
válasz
olajbogyo #760 üzenetére
Én egy 32 és egy 64GB Scandisk USB3-as tárolót használok.Ezek hibátlanul működnek.
' SANDISK Cruzer Ultra Flair USB 3.0 pendrive 32GB (139788) (SDCZ73-032G-G46) '
Javaslom, hogy flac formátumot használj, ha szükséges állíthatod a tömörítés mértékét,
de az mp3-al ellentétben ez 'veszteségmentes', tehát a hangminőséget nem ronjta el.
Persze a konverzióhoz használt hw és sw minősége is számít, de ha normális hangminőséget
szeretnél, akkor a flac vagy a wav formátumokat célszerű alkalmazni. -
fatal`
titán
válasz
olajbogyo #754 üzenetére
Rengeteg gyártónál van korlát a bitsebességre, illetve a fájlok formátumára, nem néztem a doksi ezen részét, de nem lehet, hogy ez a probléma? Illetve még fájlszám korlát is lehet (túl sok fájl egy mappában).
Bár azt gondolnám, hogy 2019-ben már ezeket a problémákat sikerült megugrani...
Én speciel Android Autoról vagy BT-ről hallgatok zenét a telóról.
-
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
olajbogyo #728 üzenetére
Sziasztok!
Valóban, az általatok elmondottak segítettek a rádió (TrafficAlarm)-ját kilőni, és a térképről is eltüntetni azt a sokk pöttyöt.
mire valók azok, fingom sincs.... valami olyasmivel lehet kapcsolatban, hogy ahol többször járunk, ott sűrűbbek a pöttyök, de miért?
Amit, még megkérdeznék fű alatt, nagy csendben(igaz így magamat nézetem hülének, de egye fene)....szóval mi a búbánatot jelöl a fed.komputeren a jobb alsó sarokban menet közben a "W", "SW", az "N"....meg a mit tudjam én még milyen betűkavalkád....ha megőszülök se jövök rá, pedig biztosan baromi egyszerű. A kezelési utasításban sem látom.
Erre gondolok: -
natura
csendes újonc
válasz
olajbogyo #690 üzenetére
El nem tudom találni mi az oka. Fájlt nem tudtam visszatölteni az F8-ról. Irta is mindig, hogy van térkép frissités. Aztán a kocsiban bekapcsoltam az automata frissitést wifin és egyszer csak eltünt a Ford oldaról a 20 gigás térkép. Azóta mindig azt irja hogy a legujabb. Igen, alváz szám szerint keresek frissitést. De kiprobálom ezt a 44 mb-ost, visszatöltöm és megnézem lesz-e változás.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
olajbogyo #669 üzenetére
Véget ért a ciklus, és úgy néz ki ok minden,legalábbis ezt írta ki
"telepítés befejezve,eltávolíthatja az usb eszközt..."
Viszont, hogy kérdés nélkül ne maradjon a helyzet, most azt vettem észre, hogy a beállítások menüben a "vehicle" jármű ikon nem aktív,kiszürkült,nem is lehet rányomni.....ennek meg mán mi baja van ?Kérdezném tőletek, ha megengeditek, eddig ez nem volt így, valahol lehet ezt ki-be kapcsolni? -
olajbogyo
aktív tag
válasz
olajbogyo #668 üzenetére
Azért mielőtt újra kezdeném formázással, csak kimentem a kocsihoz egy újabb próbára....... Most meg megint azt írja, hogy
"Updating system software..."
Ezek szerint csak várni kell egy fél órát???
Vagy gyorsan újra indítottam elsőre a kocsit?
Már magam sem tudom.... no majd meglátjuk mire jut, ha ennek a ciklusnak vége. -
fatal`
titán
-
qqrique
tag
válasz
olajbogyo #607 üzenetére
Amikor nálunk is telepíthetővé vált Apple platformra, akkor egy iPad Mini-re telepítettem és akkor hoztam létre a FordPass fiókomat. Hozzáadtam két autót. Kipróbáltam a sync3 alatt, működött, de sok funkció akkor még nem működött benne. Nem is használtam azóta.
Tegnap telepítettem az Android verziót a telefonomra. Nem telepítődött indítóikon a desktop-ra, míg az iPAad-en települt anno.
Kiderült, hogy erre nincs is szükség, mert amikor összekapcsolódik a telefon az autóval, akkor a telefonon elindul a FordPass, majd a sync3 automatikusan kapcsolódik és vezérelheted onnan is az alkalmazást (nem mindegyik menüpontot).
A telepítés során megfelelő tájékoztatást kapsz arról, hogy mit és hogyan csinálj. További segítség is rendelkezésedre áll, igénybe veheted, ha szükséged van rá.
Mindezt magyar nyelven biztosítja a rendszer, ha a telepítés közben ezt ja nyelvet választod ki. Ha segítségre van szükséged támogat. Ezt a funkciót nem próbáltam ki, nem volt rá szükségem eddig,
mivel mind a telepítés, mind a konfigurálás lépései egyértelműek voltak.Az Android applikáció is hibátlanul kezeli a korábban létrehozott profilt, átveszi és alkalmazza a beállításokat, így a 'Valós idejű forgalmi adatok' kezelését is.
Nos, eddig még nem vettem észre a sync3 navi képernyőn a forgalmi adatokkal kapcsolatos információt.
Feltételezem, hogy még nem működik, bevezetés alatt van ez a funkció isA jármű diagnosztikáról azt olvastam, hogy az üzemeltetéssel kapcsolatos információkat fog log-olni, mint például a fogyasztási adatok. Ezekről hívhatsz majd le riporto(ka)t.
!!! Fontos! Az androidAuto ütközik a FordPass-szal, tehát az AA-t ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a FP hibátlanul működjön. (Kapcsold ki az AA automatikus indítását. )
!!! -
válasz
olajbogyo #596 üzenetére
pendrive-tól függően 40 perc - 1 óra az első, és 30 perc a második etap. A másodikat tudja folytatni úgy is, ha leállítod az autót és teljesen kikapcsolod-lezárod. Nekem legalábbis így volt. Viszont meg tudod csinálni azt is, hogy leállítod az autót, kiszállsz de azonnal ahogy kikapcsolja nyomod vissza a rádiót és akkor nem hagyja abba és kap tovább áramot az usb-ből, így ott lehet hagyni dolgozni.
-
Hyena
senior tag
válasz
olajbogyo #540 üzenetére
En ismerem az embert aki ezzel foglalkozik (ugy altalaban ford magyaritassal, o csinalja budapesten a sync2 magyaritast is es sok mas hasonlot is).
Mar tobbszor kerdeztem tole, hogy mi a helyzet a sync 3 magyaritassal, de mindig turelemre intett.
Szamomra ugy tunik, hogy ez vagy komplikaltabb vagy valahogy mashogy van mert nemigen halad a dolog, arrol nem is beszelve, hogy egy esetleges frissites utan a magyaritas megy a levesbe leven a gyari updateben nincs olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest