- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kaldii
csendes tag
Én leginkább, Győr-Veszprém-Kaposvár-Pécs tengelytől balra közlekedem, de az útvonal választással sosem volt prblémám. Zalaegerszeg környékén pl, még egy vatta úl tehermentesítő út is már rajta van (F7-től), szemben a Renaul Rlink-es csodatérképéhez, amiken a Védakapuk is szerepelnek, csak ez az út nem.
-
kaldii
csendes tag
Szia Hyena,
Köszi szépen az összefoglalást, így nagyon könnyű a frissítlés. Viszont azt még áruld el, hogy milyen pendrive-ra sikerült felrakni a térkép frissítést, mert én is úgy jártam, mint Te. Az F7 térkép frissítést egy Kingstone 32GB-os pendrive-al csináltam, de most már nem ismeri fel a fejegység..
-
kaldii
csendes tag
Hello,
Nekem is a SYNC3 3.0 18025 verzió van fent, amit a korábban írt leírások alapján updateltem. Most felajánlott egy 7GB-os csomagot a navigáció frissítésére (most F7 van), de nem rakja fel. Belenéztem az autoinstall flie-ba, és ott már a 18039-re hivatkozik, mint rendszerkövetelmény, gondolom emiatt nem indul ez az update...
Más is tapasztalt ilyet? Nem akarom átírni a verziószám hivatkozást, mert nem szeretném, ha összeburulna vmi..
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest