- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
janosibaja #768 üzenetére
Szia!
Írtál wongkok-nak? Visszajelzett?
-
dave182
senior tag
válasz
janosibaja #766 üzenetére
Szia, másik telefont próbáltál az autóval? A saját telefonodon factory reset volt már?
-
qqrique
tag
válasz
janosibaja #764 üzenetére
Az nem világos, hogy csak a telefont nem tudod hang utasítani, avagy a többi egységet (rádió, klíma...) sem.A kihangosító használatakor jó a hangminőség?
-
qqrique
tag
válasz
janosibaja #759 üzenetére
A hw csere előtt célszerű ellenőrizni a jogosultság, nyelv, stb. beállításokat a telefonon és a sync egységben. Gondolom a sync-et reset-elésén már túl vagy.
Ha egyéb hangutasításokat elfogad, feldolgoz a rendszer, akkor nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy HW meghibásodás okozza azt, hogy nem indítja el hangutasításokkal a telefonhívásokat.
A szervizek nem fognak nem eredeti Ford alkatrészt beépíteni. Ha cserélni szeretnéd, akkor
magadra és a google barátunkra vagy utalva. Várhatóan jó drága művelet lesz a csere,
lehet, hogy jobban jársz, ha cseréled az autót.Segédletek:
https://owner.ford.com/support/how-tos/sync/sync-with-navigation/setup/how-to-troubleshoot-sync.html?sync=sync-navigation
https://www.villageford.com/static/dealer-14561/pdf/Troubleshooting%20SYNC%20Voice%20Commands.pdf
-
qqrique
tag
válasz
janosibaja #749 üzenetére
Ha más hangutasítást feldolgoz, akkor miért kellene hardvert cserélni?
Próbáld meg a telefonkönyvet ismét letölteni a telefonról az autóba.
Én a Focus 3.5-nél (sync2) jártam így, mint Te. A telefonkönyv frissítése után ismét működött. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
janosibaja #751 üzenetére
Szia!
Bocs, még a Suzuki vitarám volt, és az ottani fórumon voltam vele kapcsolatban. Ő készítette a Suzukihoz az sd kártyát, amin a térképszoftver volt. De a Ford SYNC magyarításokat is ő készíti, neki is fordja van amúgy. Szóval, a vitara fórumon is kinn forog az email címe, úgyhogy nem gond szerintem, ha ide is berakom. Írj erre a mailre:
"wongkokwah2000@gmail.com" -
olajbogyo
aktív tag
válasz
janosibaja #749 üzenetére
Szia!
Szerintem keresd meg "wongkok" fórumtársunkat, én már beszéltem vele magyarítás miatt, ő biztosan tud valami okosat mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged