Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• natura

csendes újonc

válasz qqrique #666 üzenetére

Nem hogy magyarositás nem lesz, de még hozzá egy elég arrogáns levelet kaptam a Ford. ügyfélszolgálattól. Én vagyok a hibás ha nem sajátitom el megfelelően a használati utmutatóban lévőket.
    "Mindenekelőtt köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Ford Közép - és Kelet -Európai Értékesítő Kft. (továbbiakban FKKE Kft.) ügyfélszolgálatával.
    Megkeresésésre reagálva szeretnénk tájékoztatni, hogy a hatályos magyar és európai uniós szabályozás alapján a magyar nyelvű menürendszer telepítésére nincs kötelezettsége a gépjármű gyártójának és az általános gépjárműipar gyakorlata is a Fordéhoz hasonló.
    Mindazonáltal minden lehetséges fórumon jeleztük az európai központunk felé a fordítás fontosságát, remélhetőleg rövid időn belül előrelépés történik ebben az ügyben.

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a kezelési kézikönyv tartalmaz minden fontos információt magyar nyelven, amely az autó biztonságos üzemeltetéséhez szükséges. A gépjárművezetési tevékenység a Ptk. alapján fokozott veszéllyel járó tevékenységnek minősül, melyért a felelősség az üzembentartót (általában a gépjármű tulajdonosa) terheli, ezért aki ilyen tevékenységet folytat, elvárható, hogy megfelelő képesítéssel, gyakorlattal rendelkezzen hozzá és hogy a gépjármű kezelési kézikönyvében foglaltakat maradéktalanul elolvassa, illetve elsajátítsa. A kezelési kézikönyv teljes terjedelmében letölthető a Ford honlapján.
    A kezelési kézikönyvben a Jelek jegyzéke, Kombinált műszer, Információkijelzők címsorok alatt lévő útmutatók tartalmaznak és megmagyaráznak minden üzenetet és jelzést magyar nyelven. Mivel a gépjármű-vezetés fokozott veszéllyel járó tevékenység, melyért az üzembentartó tartozik felelősséggel, ezért a kezelési kézikönyv maradéktalan elolvasása, illetve értelmezése az Ön érdeke, illetve felelőssége. Amennyiben ezt megteszi, tudja értelmezni az angol nyelvű üzeneteket, melyek a műszerfalon megjelennek.
    Reméljük, hogy az általunk adott tájékoztatás segítséggel szolgál az Ön részére.

Üdvözlettel,

Ford Magyarország
    Értékesítési Ügyfélszolgálat"

Új hozzászólás Aktív témák