- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Nem bírom letölteni az apkmirror-ról a legújabb androidauto- t. Fingom sincs miért nem tölti le az asztali....nem tudtok valami másik helyet ahonnan megpróbálhatnám leszedni? Mert a héten szerettem volna kipróbálni,és mindig csak a frissítésért rimánkodott a telóm. Előre is köszi. -
Teewine
tag
Igazad van. A https://mirrorlink.com/cars oldalon valóban nincs ott a Ford.
Ami biztos, hogy iPhone esetében a sima Sygic is használható a fejegységen.
-
Teewine
tag
Én annó írtam a fejlesztőknek, hogy át szeretném vinni a sima Sygic-ről a vásárlásomat a Sygic Car-ra és segítettek, átették. Továbbá lehet, hogy most 20.000.- Ft., de minden évben le szokták akciózni, feltételezem karácsony környékén várható, úgyhogy érdemes figyelemmel követni.
Most néztem meg, hogy már nem csak Apple termékekre érhető el a sima Sygic esetében az autóhoz való csatlakozási lehetőség, hanem Android alatt is, aminek a neve Mirrorlink Connectivity, ami jelen állás szerint 39.99 Euroba kerül. Ezt a Sygic alkalmazáson belül lehet megvásárolni.
Tehát a sima Sygic esetén is van lehetőség az autóhoz való csatlakoztatásra.
-
fatal`
titán
válasz
fradista1899 #840 üzenetére
Biztos, hogy nem kellett. Android Autoval csak a Waze és a Google Maps megy, nem is lehet hozzá más navigációt fejleszteni, mert nincs SDK.
Csak a zenelejátszó és az üzenetkezelő részt lehet 3rd party appokkal támogatni/bővíteni.
A Sygic az AppLinket használja.
-
Teewine
tag
válasz
fradista1899 #840 üzenetére
Nálam a Sygic csak akkor működik, ha letiltom az AndroidAuto-t a fejegységen.
-
olajbogyo
aktív tag
-
fatal`
titán
válasz
olajbogyo #836 üzenetére
Igen küldött, csak üres.
Ma frissült a FordPass, valószínűleg az új verzióval jött ez a feature.
De nekem Focus mk3.5-ön a tank állapotát sem mutatja. Lehet hogy a syncet kéne hozzá frissíteni, hogy rendesen működjön. Majd valamikor megejtem.
Szerintem a fentebb írt changelog egyébként egy régebbi Sync frissítéshez tartozhat, amikor bevezették a Sygichez meg a Wazehez az AppLinket (utóbbi IOS-en csak, mert akkor még CarPlayen nem ment a Waze, droidon továbbra is Android Auto kell, de engem nem zavar). -
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Nektek is küldött a FordPass üzemanyag jelentést?
Ez valami új béta dolog? Mert nekem eddig még nem volt ilyen.
Küldte, hogy mennyi volt az átlag fogyasztás liter, és forint költsége. -
Teewine
tag
válasz
fradista1899 #832 üzenetére
A Sygic-hez pont nem kell az AndroidAuto.
-
fatal`
titán
válasz
fradista1899 #833 üzenetére
Mert frissült az Android Autonak a UI-a. Semmi köze a Sync frissítéshez
-
Teewine
tag
Sziasztok! Nekem is sikerült lefrissíteni a rendszert egy 4GB-os Kingstone pendrive-al, amit előzőleg lassúformázással exfat rendszerre formáztam. A frissítés egy ilyen adathordozóval kb 15 percet vett igénybe. Frissítés után a SyncMyRide mappában található az az xml kiterjesztésű fájl, amit vissza kell tölteni Fordék honlapján a frissítés sikerességéről.
Az xml kiterjesztésű fájl feltöltését követően pár perc múlva meg is jelentek az alábbi üzenetek:
A legfrissebb szoftvert használja, így nem kell semmit telepítenie.
Örömmel értesítjük, hogy járműve a legfrissebb Térképeket használja.
A frissítés után használható maradt a navigáció F8 térképadatbázissal.
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Nekem ma jött mail a ford-tól, hogy új frissítés van. Ezek szerint ez az új benne
..."Örömmel értesítjük, hogy elérhetővé vált az autójába beépített SYNC 3 információs rendszer és szórakoztató központ legújabb frissítése, melyet most ingyen letölthet online felületünkről.
Újdonság, hogy a SYNC 3 rendszer legújabb frissítése már a Waze és Sygic alkalmazásokkal is kompatibilis, ez által Fordja az Ön okostelefonján keresztül gond nélkül tud kapcsolódni a legnagyobb közösségi alapú navigációs szolgáltatásokhoz." -
natura
csendes újonc
A Ford honlapján van egy új verzió frissités. 2. 6 GB. Ha jól emlékszem 19205-ös verzió számú. Hogy mi változott a 19149-es óta benne az nem derült ki sajnos a számomra.
-
nbukta77
addikt
Hi. Most mi a sync 3 utolso verzioszama? Elore is koszi
-
qqrique
tag
"A software azt mutatja h a sync 3 van a kocsin de ugyebár ez nem igaz."
Nem világos, hogy sync2 vagy sync3 a rendszered. A két rendszer teljesen más hardvert
és operációs rendszert tartalmaz. 2016 Q1 környékén jelent meg a sync3.Melyik Ford oldalról töltötted le a frissítést?
-
stadek
újonc
Köszi. Sajnos azon már túl vagyok. A software azt mutatja h a sync 3 van a kocsin de ugyebár ez nem igaz. Elég bosszantó az egész. Remélem megoldjuk a Fordban.
-
stadek
újonc
Helló. Elnézést a kései reakcioert. Nem szórakozásbol kértem a segítséget. Valóban a Ford honlapról szedtem le az updatet és sikerült is telepítenem. Használhatatlan lett a computer. Meg a rádió is megzazult. Majd holnap beprobalkozom a Fordnal. Biztos van megoldás. Csak kíváncsi voltam h történte esetleg mással is ilyen.
Köszönöm
Üdv -
qqrique
tag
Ha valóban 'hivatalos' azaz valamelyik ford.xx (xx jelenti valamelyik eu országot)
oldalról töltöd le a frissítéshez szükséges fájlokat, akkor a fent felvetett hiba felléptekor lehet reklamálni az adott képviseletnél.
Egyéb esetekben marad az 'alternatív', 'kérdéseket kezelő' útvonal, mint például az a fórum."Érdekes, de akkor hogyan tudta telepíteni egy 2016-os autóra, nincs benne védelem ez ellen?"
Szerintem nem tudta telepíteni. -
qqrique
tag
Ha valóban Ford hivatalos oldalról töltötte le az upgrade-hez szükséges fájlokat, akkor
szerintem nem fordulhatott volna elő az amit írt, de mivel hibák előfordulhatnak, talán így járt a 'kolléga'.Nos, szerintem nem érdemes további diszkussziót folytatni e témában. Ha az érintett valóban az általa leírtakat tapasztalta, akkor jelentkezni fog. Ha nem, akkor vélhetően nem is látott közelről sem sync3-at, sem mást, vélhetően tréfálkozott 1-et.
-
qqrique
tag
Úgy tűnik úgy van, ahogy mondod.
Nálam, mint korábban említettem, 1U5T és 4U5T hardver (APIM/IVSU) modulok vannak (2018-as Focus 4), ahol jól működik a fent említett 3.3, build 19052.
Nem tapasztaltam hibát a működésével kapcsolatban, előfordult néhány esetben, hogy nem volt friss a térkép, de ez ritkán fordult elő.Hibátlanul működött a legutóbbi szlovén, olasz és ausztriai kanyar során. A FordPass is működött, de Szlovéniában nem megy a forgalmi infó. A többi országban ment, de mégsem kaptam használható információt. Megjegyzem: nem tapasztaltam útközben olyan forgalmi eseményt, ami említésre adott volna okot, de itthon nem jön érdemi forgalmi infó a FardPass segítségével.Amíg ez nem áll rendelkezésre, addig célszerű a waze vagy a google maps segítségét igénybe venni.
-
stadek
újonc
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni. Ford Mondeom (2016) van és kb 2 hete frissítettem a sync3-at a FORD-ról letöltött sync 3.3-ra. Ezután furcsa dolgok kezdődtek. Utaztunk horvátországba és a határ küröl megőrült a navigációm. Azóta nem talál GPS adatot az autó, elállítódik az idő, félelmetesen lassú lett minden, az érintést is alig észleli, a teljes rendszer meghülyült. Próbáltam újra feltenni a frissítést, de a probléma nem szűnt meg. Kb használhatatlan lett a rendszer. Találkoztatok már ilyennel, illetve lenne tanácsotok?
Előre is köszi.
Üdv -
altntv
csendes tag
Hali!
Még ismerkedek egy új Fiestával és a Sync-el. Honnan lehet leszedni update-et ehhez? Mert a ford.hu-n az fogad, hogy majd hamarosan ott is elérhető lesz, https://owner.ford.com/tools/account/account-registration.html#/ ide meg nem enged reggelni, mert nem vagy amcsi
.
Vagy csak simán kamuzzak? Vagy hogy lehet megnézni, hogy van e új?Köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest