- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqrique
tag
Úgy tűnik úgy van, ahogy mondod.
Nálam, mint korábban említettem, 1U5T és 4U5T hardver (APIM/IVSU) modulok vannak (2018-as Focus 4), ahol jól működik a fent említett 3.3, build 19052.
Nem tapasztaltam hibát a működésével kapcsolatban, előfordult néhány esetben, hogy nem volt friss a térkép, de ez ritkán fordult elő.Hibátlanul működött a legutóbbi szlovén, olasz és ausztriai kanyar során. A FordPass is működött, de Szlovéniában nem megy a forgalmi infó. A többi országban ment, de mégsem kaptam használható információt. Megjegyzem: nem tapasztaltam útközben olyan forgalmi eseményt, ami említésre adott volna okot, de itthon nem jön érdemi forgalmi infó a FardPass segítségével.Amíg ez nem áll rendelkezésre, addig célszerű a waze vagy a google maps segítségét igénybe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest