- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sync 3 térképfrissítést sikerült feltenni valakinek? Nekem az istennek sem akar felmenni...
Ha van valami ötlet, ne tartsátok magatokban!
Köszi! -
fatal`
titán
válasz
Skylukos #2092 üzenetére
Ez csak akkor működne, ha alapból támogatná a wireless AA-t az autó. Ezt csak az újabb modellek támogatják (talán Focus MK4 pl.).
De oda is van írva commentbe: This video won't be helpful to you if YOU DON'T HAVE A HEAD UNIT THAT SUPPORTS WIRELESS CONNECTIVITY, of course you can't get the feature without an adapter or a serious modification.
#2093: Hol lehet ilyen átalakítót venni?
-
Skylukos
tag
Nem értem pontosan a videóba magyarázott megoldást, de esetleg ez valakinek működik?
https://www.youtube.com/watch?v=28QI0zTSfa4
Másik kérdésem, hogy valakinek van arra esetleg megoldása hogy ne felejtsem bent a kocsiba a vezetékkel összedugott telefont. (Tudom, cavinton)
-
sarkan
aktív tag
-
djmisi123
csendes tag
Zagyvarékas és Szolnok közti szakaszon van ez. A sync 3 legújabb frissitésében nincs ez benne? vagy én csesztem el de nagyon a frissitéseket? Vigyem be esetleg a szervizbe újra rakni az egészet?
-
djmisi123
csendes tag
Sziasztok nekem lenne egy ford puma 2021 autóm, amiben sync 3 rendszer fut. Nos én neki fogtam és letöltötte mentről a legújabb f11-es rendszert innét: https://my-ford-focus.de/en/snyc-maps-download/ majd a fájlokat egyesével telepitettem. Mikor kész akkor a térképet is szintén egyesével frissítem. Egybe nem engedte mert mindig ezt írta ki mem_err01. Igy olvastam valahol, ha egyesévvel telepítgetem fel a gz fájlokat akkor működik és úgy is lett. About bele néztem szépen ki is írja F11 és 3.4.21194 verzió. Na de itt nem rég építették az M4-est és nincs benne pedig 9.2 GN térkép frissítést tettem fel. Itt 2 dolog lehet vagy én csesztem el valamit nagyon vagy még ekkora frissítésbe nem lenne benne?
Képet amit fel tettem ezt a szakaszt nem mutatja nekem sajnos. -
pgemil
aktív tag
2017-es 1,6 benzines TREND felszerelésű autóm "forscan"nel történő programozásához keresek hozzáértőt Kiskunhalas körzetében.
Köszönöm! -
Bélaaaa
őstag
Ma egy váratlan dolog történt a Sync kijelzővel. Nem tudom, ti jártatok-e már így?
Reggel használtam a kocsit (,mint eddig) semmi baj nem volt a kijelzővel. Délután melóból indulok haza, erre ilyen féloldalas lett a kijelző és folyamatosan ki-be kapcsolt. Azt gondoltam, valami szoftverhiba, így hard reset csináltam (seek+ és a bekapcsoló gomb). Nem segített rajta.
Itthon addig szórakoztam vele, míg rájöttem, hogy a brightness csinálja az egész kalamajkát. Ha leveszem, akkor jó a kijelző, de halovány, ha a csúszkán emelek, akkor villogni kezd. Nem működik az autó dimming sem, mert egyből felveszi a fényerőt (ugye nappal van) és elkezd villogni.
Az alábbi videón látható a hiba.
Mit kezdjek vele? Gyújtsam fel? Vigyázok a kocsira, mint a szemem fényére, erre tessék. Beszopat. -
pgemil
aktív tag
válasz
wong kok wah #2083 üzenetére
Nem tudom! Azért kérdeztem itt (is), hátha kapok segítséget, de elég inaktív a fórum...
-
pgemil
aktív tag
válasz
wong kok wah #2081 üzenetére
Egy alap fejegységet, melyben nincs sync, cseréltem a 4" kijelzős sync-esre "kompletten" (képeken látszik). Akitől megvettem korábbi autójában ezt írta:
" 2015-ös évjáratú MK3 Focusban volt, a faceliftes változatban. A fejegységnek angol nyelvű menüje van, illetve a hangvezérlés utasításokat is angolul kezeli." -
-
ZPKing
tag
[link]
Itt követhetőek a verziók. -
KRISSTUS
aktív tag
Elvileg 3.4-től bizonyos AS BUILT beállítások megváltoztak, ha valaki frissít 3.0-ról akkor hibaüzeneteket kaphat a DTC-ben (felszereltségtől és alapbeállításstól függően).
-
Skylukos
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék valakitől aki képbe van a dolgokkal mostanában.
kb. 1éve frissítettem erre: cyanlabsról Sync 3.4.21020 EU, nem vettem észre jelentős problémát, az lenne a kérdésem, hól tart most a verzió szám és volt-e azóta valami jelentősebb észrevehető hibajavítás, vagy új funkció esetleg került-e bele.
Tehát van-e értelme frissítenem egy újabb verzióra szerintetek?
Tudom vissza kéne olvasnom.
Előre is köszönöm. -
Bélaaaa
őstag
válasz
wong kok wah #2068 üzenetére
Van is értelme? Csak érdekelne, ha fel lehet tenni, akkor a Ford mié' nem támogatja?
-
Bélaaaa
őstag
Egyébként a 3.0.xxxx (Ford szerint gyári legújabb Sync3)-ra fel lehet tenni a 3.4.xxxx-et?
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2064 üzenetére
Írtam .Privátban.
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2060 üzenetére
Ez amit a ford oldaláról töltöttem alvázszám alapján.
Próbáltam 8Gb -os régebbi USB vel most vettem egy gyorsabb USB 3. 64 Gb de nem történt semmi változás.
A régi Sync-ről ezt a képet csináltam ezen sajnos nincs a verziószám rajta.
; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.25 - Only for Nav/EU assemblies.[SYNCGen3.0_3.0.20204_PRODUCT]
Item1 = HB5T-14G386-THB
Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-THB.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-TCC
Open2 = SyncMyRide\HB5T-14G386-TCC.tar.gz
Item3 = JR3T-14G391-AE
Open3 = SyncMyRide\JR3T-14G391-AE.tar.gz
Item4 = JR3T-14G381-AX
Open4 = SyncMyRide\JR3T-14G381-AX.tar.gz
Item5 = JR3T-14G423-AB
Open5 = SyncMyRide\JR3T-14G423-AB.tar.gz
Item6 = GB5T-14G386-AC
Open6 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AC.tar.gz
Options = AutoInstall,DelayEzt meg le se töltötte 3.4.19200 -ra és F9 az uploader valamiért mindig elakadt, ezért meg sem próbálhattam a telepítést.
-
qqrique
tag
válasz
qqrique #2057 üzenetére
Félreérthetően írtam, pontosítom:
tehát a zip állományt a root directoryba kell kicsomagolni.
Ha a kibontáskor a egy a root felett keletkező directoryban van az állomány, akkor az összes fájlt át kell másolnod a root-ba.
Javaslom, hogy bontsd ki a computer hdd-re és a keletkezett alkönyvtár tartalmát másold át az USB root directory-ba.
Tehát a kicsomagolás után pl. egy ilyen directotyban { SYNC-3.4-21194 } találod
azokat a fájlokat, melyeket az USB root-be kell másolnod.Valahogy így fog kinézni a root:
SyncMyRide {directory}
autoinstall.lst
DONTINDX.MSA
.
.
. és a telepítendő fájlok. -
wong kok wah
senior tag
válasz
wong kok wah #2059 üzenetére
Most nézem a képeket amiket feltettél. Te egy 3.0.20204 ről akartad 3.4.19200 -ra és F9 térképre? (miért ilyen régi verzióra? mindegy nem ez volt a baj). Akkor a reformat.lst file tartalmát is másold be légyszíves.
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2052 üzenetére
Próbáltam 2 órán keresztül nem történt semmi. Sajnos nem vártam tovább kivettem a pendrivot. azóta is hiába teszem be az nem történik semmi.
Rádió meg a blootus is működik de semmi kijelzés nincs. Azóta csak a térkép töltődik be nem nem lehet vele csinálni semmit. -
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #2052 üzenetére
Egy másik hivatalos Ford oldal, ami jelzi az adott alvázszámhoz regisztrált illetve telepített Sync verziót is:
https://www.ford.com/support/sync-maps-updates/
-
wong kok wah
senior tag
Ne használd ezt a szart!
Próbáld meg a gyári hivatalos oldalt.
Ford SYNC 3 térkép frissítés | Ford HU -
Ata11_
lelkes újonc
Mit csinálok rosszul? 3szor már újra próbáltam más beállításokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Formula-1
- Tempest Rising teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest