- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sync 3 térképfrissítést sikerült feltenni valakinek? Nekem az istennek sem akar felmenni...
Ha van valami ötlet, ne tartsátok magatokban!
Köszi! -
fatal`
titán
válasz
Skylukos #2092 üzenetére
Ez csak akkor működne, ha alapból támogatná a wireless AA-t az autó. Ezt csak az újabb modellek támogatják (talán Focus MK4 pl.).
De oda is van írva commentbe: This video won't be helpful to you if YOU DON'T HAVE A HEAD UNIT THAT SUPPORTS WIRELESS CONNECTIVITY, of course you can't get the feature without an adapter or a serious modification.
#2093: Hol lehet ilyen átalakítót venni?
-
Skylukos
tag
Nem értem pontosan a videóba magyarázott megoldást, de esetleg ez valakinek működik?
https://www.youtube.com/watch?v=28QI0zTSfa4
Másik kérdésem, hogy valakinek van arra esetleg megoldása hogy ne felejtsem bent a kocsiba a vezetékkel összedugott telefont. (Tudom, cavinton)
-
sarkan
aktív tag
-
djmisi123
csendes tag
Zagyvarékas és Szolnok közti szakaszon van ez. A sync 3 legújabb frissitésében nincs ez benne? vagy én csesztem el de nagyon a frissitéseket? Vigyem be esetleg a szervizbe újra rakni az egészet?
-
djmisi123
csendes tag
Sziasztok nekem lenne egy ford puma 2021 autóm, amiben sync 3 rendszer fut. Nos én neki fogtam és letöltötte mentről a legújabb f11-es rendszert innét: https://my-ford-focus.de/en/snyc-maps-download/ majd a fájlokat egyesével telepitettem. Mikor kész akkor a térképet is szintén egyesével frissítem. Egybe nem engedte mert mindig ezt írta ki mem_err01. Igy olvastam valahol, ha egyesévvel telepítgetem fel a gz fájlokat akkor működik és úgy is lett. About bele néztem szépen ki is írja F11 és 3.4.21194 verzió. Na de itt nem rég építették az M4-est és nincs benne pedig 9.2 GN térkép frissítést tettem fel. Itt 2 dolog lehet vagy én csesztem el valamit nagyon vagy még ekkora frissítésbe nem lenne benne?
Képet amit fel tettem ezt a szakaszt nem mutatja nekem sajnos. -
pgemil
aktív tag
2017-es 1,6 benzines TREND felszerelésű autóm "forscan"nel történő programozásához keresek hozzáértőt Kiskunhalas körzetében.
Köszönöm! -
Bélaaaa
őstag
Ma egy váratlan dolog történt a Sync kijelzővel. Nem tudom, ti jártatok-e már így?
Reggel használtam a kocsit (,mint eddig) semmi baj nem volt a kijelzővel. Délután melóból indulok haza, erre ilyen féloldalas lett a kijelző és folyamatosan ki-be kapcsolt. Azt gondoltam, valami szoftverhiba, így hard reset csináltam (seek+ és a bekapcsoló gomb). Nem segített rajta.
Itthon addig szórakoztam vele, míg rájöttem, hogy a brightness csinálja az egész kalamajkát. Ha leveszem, akkor jó a kijelző, de halovány, ha a csúszkán emelek, akkor villogni kezd. Nem működik az autó dimming sem, mert egyből felveszi a fényerőt (ugye nappal van) és elkezd villogni.
Az alábbi videón látható a hiba.
Mit kezdjek vele? Gyújtsam fel? Vigyázok a kocsira, mint a szemem fényére, erre tessék. Beszopat. -
pgemil
aktív tag
válasz
wong kok wah #2083 üzenetére
Nem tudom! Azért kérdeztem itt (is), hátha kapok segítséget, de elég inaktív a fórum...
-
pgemil
aktív tag
válasz
wong kok wah #2081 üzenetére
Egy alap fejegységet, melyben nincs sync, cseréltem a 4" kijelzős sync-esre "kompletten" (képeken látszik). Akitől megvettem korábbi autójában ezt írta:
" 2015-ös évjáratú MK3 Focusban volt, a faceliftes változatban. A fejegységnek angol nyelvű menüje van, illetve a hangvezérlés utasításokat is angolul kezeli." -
-
ZPKing
tag
[link]
Itt követhetőek a verziók. -
KRISSTUS
aktív tag
Elvileg 3.4-től bizonyos AS BUILT beállítások megváltoztak, ha valaki frissít 3.0-ról akkor hibaüzeneteket kaphat a DTC-ben (felszereltségtől és alapbeállításstól függően).
-
Skylukos
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék valakitől aki képbe van a dolgokkal mostanában.
kb. 1éve frissítettem erre: cyanlabsról Sync 3.4.21020 EU, nem vettem észre jelentős problémát, az lenne a kérdésem, hól tart most a verzió szám és volt-e azóta valami jelentősebb észrevehető hibajavítás, vagy új funkció esetleg került-e bele.
Tehát van-e értelme frissítenem egy újabb verzióra szerintetek?
Tudom vissza kéne olvasnom.
Előre is köszönöm. -
Bélaaaa
őstag
válasz
wong kok wah #2068 üzenetére
Van is értelme? Csak érdekelne, ha fel lehet tenni, akkor a Ford mié' nem támogatja?
-
Bélaaaa
őstag
Egyébként a 3.0.xxxx (Ford szerint gyári legújabb Sync3)-ra fel lehet tenni a 3.4.xxxx-et?
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2064 üzenetére
Írtam .Privátban.
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2060 üzenetére
Ez amit a ford oldaláról töltöttem alvázszám alapján.
Próbáltam 8Gb -os régebbi USB vel most vettem egy gyorsabb USB 3. 64 Gb de nem történt semmi változás.
A régi Sync-ről ezt a képet csináltam ezen sajnos nincs a verziószám rajta.
; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.25 - Only for Nav/EU assemblies.[SYNCGen3.0_3.0.20204_PRODUCT]
Item1 = HB5T-14G386-THB
Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-THB.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-TCC
Open2 = SyncMyRide\HB5T-14G386-TCC.tar.gz
Item3 = JR3T-14G391-AE
Open3 = SyncMyRide\JR3T-14G391-AE.tar.gz
Item4 = JR3T-14G381-AX
Open4 = SyncMyRide\JR3T-14G381-AX.tar.gz
Item5 = JR3T-14G423-AB
Open5 = SyncMyRide\JR3T-14G423-AB.tar.gz
Item6 = GB5T-14G386-AC
Open6 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AC.tar.gz
Options = AutoInstall,DelayEzt meg le se töltötte 3.4.19200 -ra és F9 az uploader valamiért mindig elakadt, ezért meg sem próbálhattam a telepítést.
-
qqrique
tag
válasz
qqrique #2057 üzenetére
Félreérthetően írtam, pontosítom:
tehát a zip állományt a root directoryba kell kicsomagolni.
Ha a kibontáskor a egy a root felett keletkező directoryban van az állomány, akkor az összes fájlt át kell másolnod a root-ba.
Javaslom, hogy bontsd ki a computer hdd-re és a keletkezett alkönyvtár tartalmát másold át az USB root directory-ba.
Tehát a kicsomagolás után pl. egy ilyen directotyban { SYNC-3.4-21194 } találod
azokat a fájlokat, melyeket az USB root-be kell másolnod.Valahogy így fog kinézni a root:
SyncMyRide {directory}
autoinstall.lst
DONTINDX.MSA
.
.
. és a telepítendő fájlok. -
wong kok wah
senior tag
válasz
wong kok wah #2059 üzenetére
Most nézem a képeket amiket feltettél. Te egy 3.0.20204 ről akartad 3.4.19200 -ra és F9 térképre? (miért ilyen régi verzióra? mindegy nem ez volt a baj). Akkor a reformat.lst file tartalmát is másold be légyszíves.
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2052 üzenetére
Próbáltam 2 órán keresztül nem történt semmi. Sajnos nem vártam tovább kivettem a pendrivot. azóta is hiába teszem be az nem történik semmi.
Rádió meg a blootus is működik de semmi kijelzés nincs. Azóta csak a térkép töltődik be nem nem lehet vele csinálni semmit. -
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #2052 üzenetére
Egy másik hivatalos Ford oldal, ami jelzi az adott alvázszámhoz regisztrált illetve telepített Sync verziót is:
https://www.ford.com/support/sync-maps-updates/
-
wong kok wah
senior tag
Ne használd ezt a szart!
Próbáld meg a gyári hivatalos oldalt.
Ford SYNC 3 térkép frissítés | Ford HU -
Ata11_
lelkes újonc
Mit csinálok rosszul? 3szor már újra próbáltam más beállításokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Far Cry Primal
- Milyen asztali médialejátszót?
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tenisz topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged