Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forintuser #1548 üzenetére
Nem értek hozzá, de olyan, mintha a letöltött fájl nem lenne megfelelő (hiba a csomagban).
Lehet pendrive hiba is akár.Újra letölt, pendrive megformáz és kezdeni előről? Amőgy ilyenkor nem hal le a rendszer?
(A formázás annyira ijesztő tud lenni) -
forintuser
őstag
válasz
forintuser #1547 üzenetére
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1544 üzenetére
-
sugijme
csendes tag
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1542 üzenetére
Valamit nem másolsz bele a könyvtárba...
A SyncMyRide-ba ezeknek kell lennie:
1u5t-14g386-cb.tar.gz
5U5T-14G381-CD.tar.gz
4U5T-14G391-AJ.tar.gz
4U5T-14G423-AA.tar.gz
1U5T-14G658-AE.tar.gz
a Rootba pedig az autoinstall.lst és a reformat.lst azokkal az adatokkal amiket leírtam! -
kovlo
csendes tag
válasz
wong kok wah #1528 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sikerült a frissítés 3.0/19205-ról 3.4/20196-ra (Sync 3 2016.5).
Először csak térkép nélkül telepítettem próbaképp, kb. 15 perc alatt megvolt. Majd EU térképekkel újratelepítettem, az kb. 60 percig tartott. -
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1538 üzenetére
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
Jelenleg 3.4.19200 vezión vagyok egy 2017 Focussal.
Látom van újabb verzió 3.4.20237 és olvasom pár helyen GPS gondja lehet.
Ez mennyire problémás?Illetve érdeklődnék hogy mit takar az a fordscan segítsével történő Sync 3 calibration?
köszi -
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1539 üzenetére
Írtam privátot.
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1538 üzenetére
Hatalmas elnézésedet kérem. Most olvastam vissza. Magyarítás, Navigáció, és video player, stb. Ha már lúd, legyen kövér alapon ha már nekikezdek, akkor ezeket szeretném rávarázsolni. Nem ingyen kérem ha segítesz. Köszönöm.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1537 üzenetére
Ez előző posztomba lévő fileokat töltsd le. Másol ki őket a pendrive SyncMyRide könyvtárába. A root-ba pedig másold bele az autoinstall.lst és a reformat.lst fileokat (ezek a fileok a leirtakat tartalmazzák).
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1536 üzenetére
Szia.Egyetlen egy hatalmas hibája van. Ha telefonom össze van kötve a kocsival, és telefonálni akarok hangvezérléssel, hiába van németre állítva minden, csak angolul beszél vissza. Én pedig németet szeretnék. A Ford oldalát megnéztem, szerintük nincs frissítés a kocsimhoz. Lehet azért mert valami tákolmány lett rátéve. Esetleg leírnád ennek reformat tool-nak a használatát? Tőled hallok először róla.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1535 üzenetére
Egyébként mi a problémád ezzel a verzióval? Ha 3.4-et szeretnél rátenni akkor a reformat tool-al tudod megtenni.
autoinstall.lst
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = 1u5t-14g386-cb
Open1 = SyncMyRide\1u5t-14g386-cb.tar.gz
Options = AutoInstall,Delay
,Includereformat.lst
APPS=5U5T-14G381-CD.tar.gz
VOICE=4U5T-14G391-AJ.tar.gz
GRACENOTES=4U5T-14G423-AA.tar.gz
ENH_DAB=1U5T-14G658-AE.tar.gz
Ez egy régebbi 3.4, de kevesebb Bug-al mint az újabbak.
De ha újabbat szeretnél akkor értelemszerűen lecseréled a reformat-ban a fileokat újabbra.
Tudnod kell, hogy ha felteszed a 3.4-et akkor elvileg már nem teheted vissza a 3.0-t! (de csak elvileg, gyakorlatilag vissza állítható!)
Amúgy van újabb verzió 3.0.hoz is (Build 20092) -
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1530 üzenetére
-
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1531 üzenetére
Szia Wong!
A cisco jabber, illetve a webex videó működik eu-ban?
Nálam a jabber megy, de video kapcsolat nem jött létre.
Ami érdekes, a jabber hívásokat csak a telefonon tudom felvenni,
a képernyőn csak a hívás bontás gomb jelenik meg. A hw (kormányon levő gombok)
vezérlővel sem lehet hívást fogadni. Ezt a sync 3.4 és a régebbi 1.1 is ugyanúgy csinálja.A webex-et nem próbáltam még. Minden webex conf alatt otthon voltam eddig
Van információd ezekről?
-
wong kok wah
senior tag
Amúgy ha valakit érdekel, akkor megoldható a nem navigációs fejegység navissá alakítása. Videó player telepítése, magyarítás, etc...
-
wong kok wah
senior tag
válasz
forintuser #1529 üzenetére
Milyen verzió volt alapból és mi van most rajta?
-
forintuser
őstag
válasz
wong kok wah #1528 üzenetére
És ezt hogyan kell megcsinálni? Nagyon szeretném frissíteni az enyémet, de én mondjuk eléggé elcsesztem. Valami angol nem hivatalos frissítést tettem fel, ezelőtt majdnem egy évvel. És a cyanlab-s megoldás is elhasal.
-
JanesKing
csendes tag
igen frissitettem. A latest verzio, amit cyanlabs felajanlt jelen pillanatban szepen mukodik. Nem talaltam benne hibat es tetszik, hogy a radio allomasok kepe is megjelenik.
Ami miatt frissitettem, az foleg, h navi alatt nem lehetet spotify-on szamot valtani. De ezt ebben a verzioban megcsinaltak
-
kovlo
csendes tag
Szervusztok!
2016 6. havi Smax-ban (Sony+Nav) a Sync 3.0 19205 verzióval és F9-es térképpel van telepítve, a magyar Ford honlapról.Miért nem elérhető nekem a Fordnál a 3.4-es frissítés? Valami hardveres oka lehet: pl. az újabb modelléveknél más/erősebb a Sync HW konfigja?
Valakinek tapasztalata ilyen régebbi Sync3 cyanlabs-os SW frissítésével? Működik a frissítés és utána a rendszer gond nélkül?
Köszönöm előre is!
-
válasz
sugijme #1517 üzenetére
Másik kábelekkel esetleg tettél próbát?
Előfordul sajnos, hogy kikopik az usb csati (bár aljzatoknál jelentősen évek kellenek hozzá, bár ki tudja, hogy fordék honnan szerzik be).Más:
újabb kis barátságos cuccos:
usb-ről megy a zene, a kijelzés pedig azt írja, hogy rádió... -
sugijme
csendes tag
Sziasztok!
Az alany: Focus mk3.5, 2018. januári, fejegység a nagy képernyős, Sony hangos, navi nélküli.
Néha eldobálja az USB portokat. Hiába dugom rá a telefont még csak nem is tölti azokat, ergo a Carplay se megy ilyenkor. Eleinte csak a könyöktámasz USB-je nem ment így, most van, hogy mindkettőt kilövi. Új korától előfordult, de nagyon ritkán. Most 1-2 havonta. Ilyenkor már a kocsi leállítása (aujtó kinyit, becsuk, újraíndítás) sem segít. A legfrissebb sync verzió van rajta, amit a hivatalos oldal felajánlott. De az új korával átadott, régebbi verzióval is produkálta. Más is tapasztalt már ilyet? Volt rá megoldás?
Mivel még garis a kocsi s januárban kötelező szervizre viszem ezt is megemlítem nekik, de bízom benne, hogy tudtok valami megoldást rá, hátha nem velük kell szenvednem.
Köszi -
JanesKing
csendes tag
válasz
qqrique #1515 üzenetére
nekem hozza, de sztem ha te is a legujabb programmal csinalad meg az update-t sztem te is kapnad az uzit. Kozben beszeltem a cyanlabs altal megadott forumon [DISCORD-on] es ott azt kaptam, h csak a terkep frissitest hagyjam ki es a software update az mukodni fog. Mivel ket helyrol ez volt a tanacs, igy megcsinaltam ma este. kb 10-2- perc alatt felkuszott es mos mukszik rendesen. Jelenleg 5 percet teszteltem, de ami nekem eddig fontos volt (apple car + waze + spotify) tokeletesen mukodik. Megegyszer koszi a helpet sracok!
-
JanesKing
csendes tag
válasz
qqrique #1513 üzenetére
most probalom a pendrive-ra ratenni a cyanlabs cuccot.
https://cyanlabs.net/tutorials/update-ford-sync-3-2-2-3-0-to-version-3-4-all-years-3-4-19200-2/
az automated method reszt csinalom, de nalam mar a syn3 updater software 1.0.1.1-es verzioja fut es az dob egy warningot, ha a navi reszt is updatelni akarom. Navigation nelkuli updatenel ezt nem nem dobja. -
qqrique
tag
válasz
wong kok wah #1512 üzenetére
Az updater által létrehozott telepítő készlet nem idítja el a reformat-ot.
Hol hivatkozik a cyanlabs arra, hogy nem szabad az updater-rel készített telepítő készletet használni?
Ha jól emlékszem a manuális módszerrel előállított készleteknél említi.
-
JanesKing
csendes tag
a cyanlabsnal erdeklodtem es a 2020-ban gyartott autoban nem szabad hasznalni a cyanlabs altal adott updatert. Sajnos meg nem tudom miert
-
fatal`
titán
válasz
Respawn #1506 üzenetére
A térképből nekem még az F7 van, nem frissítettem jó régen (lassan ideje lenne). Hoz frissítést a Ford, le is töltöttem, de nem tudom ez melyik, lehet, hogy ez még F8 (most is ezt hozza, mint friss).
A tarban a térkép img fájlok idén márciusiak.
Viszont nem tudom hova feltölteni, mert nincs 25 giga felhős tárhelyem.
A Ford oldala ezt a ZIP-et hozza nekem, mint legfrissebb térkép:
[link]Ez ugyanaz, mint, ami nekem le van töltve.
-
Respawn
friss újonc
Köszönöm ezer hála!
Már toltam is Pendrive-ra!
Illetve még olyan kérdés hogy az F9-es Eu térkép is meg van esetleg?
Már csak hogy a teljes folyamatot meg tudjam újra csinálni.
Ha meg van fel tudnád tölteni esetleg hasonló formában?
Ígérem utána nem kérek mást!Ui. néztem van-e bármilyen VIN szám de nem találtam semmit, sztem nem lehet visszakövetni, Sync rendszer specifikus a frissítés, nem autó.(Úgy gondolom)
Big Thx még egyszer!
-
fatal`
titán
Arra mindenképp figyeljetek, hogy ez olyan Syncre való, amiben van navigáció is. Amiben nincs (navigáció nélküli) arra nem jó!
-
fatal`
titán
Ez a ford oldaláról letöltött változat. Remélem nem az fogja érzékelni, hogy az én autómra telepítették 30-an.
-
Respawn
friss újonc
Üdv!
Nekem is az a bajom, hogy a frissítés folyamatban állapotot jelzi.
Ford oldaláról frissítettem, írta is hogy frissítette de mégsem.
Pendrive-ról letöröltem az oldal meg azt írja hogy minden friss!(nem tudom ugyebár újra leszedni)
Hálás lennék érte ha fél tudnád tölteni valamilyen formában, hogy elérhető legyen, autoinstall.lst,licence és társaival!Sync3 3.0 19205
F9 a térkép!
Előre is ezer hálám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPad topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- EAFC 25
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest