- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparta2
tag
A HERE (volt Navteq) nem készít navigációs szoftvert csak adatbázist. Pl. Map, Poi, Building, Speedcam. Nekem a telómon térképcserélővel HERE, TOM TOM, NNG adatbázist adatbázist használok az iGO-val. A régebbi modelleken, (ahol SD kártyán van az adatbázis) ha jól tudom még más a rendszer.
-
koti
tag
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam. A Vaze-t nem tudtam kitenni a Kuga kijelzőjére. Ez volt az első kérdésem, hogy mit kellene tennem. Igazából azonban nekem az nem is tetszik annyira, de azért legalább magyarul beszél. Volt a másik kérdésem, hogy esetleg IGO-t ki lehet-e tenni a Kuga kijelzőjére. Értem: NEM. A Kuga navija valójában ezek szerint IGO alapú csak sajnos a Sync3-ban nem tud magyarul. Mondjuk nekem nem tűnt fel az IGO hasonlóság. Köszönöm a tájékoztatást.
-
nfsu17
veterán
"Gyerekek"!
Ma véletlenül vettem észre, hogy előkerült a "browse" gomb.
Most nem tudom, hogy mi történt, de elmondom:
-a sync rendszer nem frissült, mert én nem frissítettem, magától meg nem fog,
-a mobilom új lett (galaxy s5 >> Mi 9T) 2 hónapja, de akkor nem tűnt fel, hogy emiatt került volna elő a browse gomb,
-a Pulsar lejátszót használtam eddig (a 2 hónapban), ez alatt sem tűnt fel, hogy ott lenne,
-pár napja frissítettem a Pulsart...és erre tessék, ott van. Vagyis gondolom, hogy a legújabb program már tudja.
Azt hittem ez csak amerikai kiváltság, vagy csak Mo-n van tiltva, nem is foglalkoztatott aztán a dolog...és most ott van.Hogy miért jó ez?
-mert így lehet a playlistek* közül választani (kedvenc, rock, "barátnő számai", stb.),
-mert így lehet az előadók közül választani és kilistázza azokat a számokat: pl van ATB előadó alatt 5 db szám...rámegyek, hogy előadó:ATB és már játsza is az 5 számot,
-mert így lehet látni, hogy egy lejátszási sorban mi lesz a köv. szám címe,
-mert így lehet látni, hogy az "összes" alatt (pl. 100db szám) mik vannak és listában látod, és ráböksz és már játsza is,
-és még pár dolog, de most nem néztem rá alaposan, nekem már ennyi is elég.Ami kell hozzá ezek szerint:
-Pulsar lejátszó playről (100% garanciát nem vállalok, hogy mindenkinél működni fog...sőőt, lehet nem is mondtam semmi újat, mert ti már rég így használjátok)
-rendesen elkészített mp3 (album, előadó, műfaj stb. rendesen kitöltve)
*-playlist(ek) a telefonon elkészítve [ez(eke)t látod majd a kocsiban is] -
Android auto vagy Apple car play? Android auton belül én a Play Music szolgáltatással vagy a Spotify-al zenélek. Azon kívül... Oké nagyon ritka amikor nincs rádugva kábellel, de olyankor spotify szokott menni, de való igaz, mintha először telefonon kéne elindítani.
Android auto alatt ezzel nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged