- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
Astroboy #72177 üzenetére
Azt most áztatja Hidrogén-peroxidban
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #72149 üzenetére
először egy fehér a téma ( :
envagyok
van fenn egy 40-45e ft-os 1070ti strix
kis hibája van, amúgy jó, csak 15-30 perc után lekapcsol vele a gép
ezért nem akaródzik gar nélküli vga-t venni, hamarabb veszek 3070-et mint ilyeneket 80-90e-ért gar nélkül
a bánáti gyereket nem lecsapták már? -
-
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #72017 üzenetére
:d a gardrób szobában nemrég plafonig volt az egyik sarok budipapírral ( :
tavaly ilyen tájt még bőven covid előtt unokaöcsém röhögött is minek annyi kettőnknek
mondtam neki öreg, most tanuld meg, jó esetben lesz holnap is és akkor bármi lehet, ha rákészülsz a bármire nem lepődsz meg
na azóta nem kérdezi mért van majdnem mindenből itthon pár havi ellátmánykoko52
persze az alap -
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Astroboy #71429 üzenetére
Úgyúgy. Egész jó is volt, amire kellett. Egyéb okokból eladtam a talán 7970-et még valamikor, nem volt VGA-m közel fél évig, csak az iGP, és ilyenekre is képes volt, mint a C3 multi. Azalatt a fél év alatt elég sokat estek az árak, jött is egy combosabb valami. Már sajnos nem nagyon emlékszem rá. Csak a rossz emlékek maradtak meg a VGA-k terén.
Például hogy XFX-et soha, csak ha kihagyhatatlan és vész esete áll fenn.
Meg hogy a Tri-XX-nél nincs jiobbenvagyok: és milyen jól tették
Tökönrugták vele az nV-t az biztos, nem egy vásárló esetén -
mpo
veterán
válasz
Astroboy #71096 üzenetére
Az emberek többsége semmilyen kézikönyvet nem olvas el.
Egyszer megemlítettem a sógornőmnek, hogy jön a tél, a téli ablakmosóra kellene áttérni.
10 éve volt meg a Škodájuk, a férjének nem volt jogsija.
Azt mondja az eredeti téli van benne, mert nem használja az ablakmosót, mert nem tudja, hogy kell. -
-
törölt tag
válasz
Astroboy #71010 üzenetére
Én vagy 6 éve oltottam youtube-on, amikor még nem tudta, hogy le lehet tiltani a kommenteket. Ez már tuti hülyére kereste magát a sok balekon. És még kapja a több 100 pozitívat vaterán. Innen azt veszem le, hogy sok marha van. Ennek minden hifije különdíjas, csúcskategóriás, kávétisfőző masina. Érdekelne honnan a búbánatból lomolja össze ezeket.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #70745 üzenetére
A fogorvostól önmagában nem, még a fogászati kezelésektől sem, de az érzéstelenítőt tényleg nem bírom. Volt már hogy megmondtam asszonynak (egy másiknak, nem amelyikkel a nyugtató hatását teszteltettem le), hogy veszek egy fogót, húzza ki ő a fogamat, nem érdekel, egy életem, egy halálom, hadd szóljon! Persze előtte megfelelően felkészülnék rá mondjuk egy üveg Becherovka/Fernet társaságában, de sajnos egyelőre még nem sikerült meggyőznöm.
Pedig már mutogattam neki youtube-os videókat is oktatási jelleggel, szerintem nem tűnik egy nagy mutatványnak a dolog, és saját véleményem szerint sokkal barátibb lenne ez így, mint a fehér köpenyes, maszkos orvosok között, fertőtlenítő szagú rendelőben, amitől még a hideg is kiráz:
https://www.youtube.com/watch?v=I7ccWHVw_qw
https://www.youtube.com/watch?v=twSFoDX1jjc
https://www.youtube.com/watch?v=k8v0kNWh40Y -
Dr.NX
addikt
válasz
Astroboy #70694 üzenetére
"Asszem még a fájdalomcsillapítás is bonyolult lenne, nem szurkálhatja körbe a szemet mint a fogorvos..."
Ó, de hogynem, keress rá a peribulbar anaesthesia és retrobulbar anaesthesia szavakra.
Direkt nem teszek be ide képet tekintettel azokra, akik a műkönny dobozától is rosszul vannak. -
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #70485 üzenetére
itt meglátta az okosfejed' ( :
BiP
nem mindig jó túl jól hallani, de van amikor kifejezetten előnyös
nálam hobbi is a szájlent' pc, szerencsére nem kell több tb tárhely, ha kellene akkor az nas-ban, eldugva vmelyik szekrény mélyérehcl
megvolt öt év, nem "segített"
füldugó kötelező volt, nem opciós - nem mintha olyan rengeteget segített volna - -
envagyok
veterán
válasz
Astroboy #70289 üzenetére
16-26-ig ő volt a fix.
DJ voltam, szóval mellette szinte hetente volt 1-1.
Egyik nyáron számoltam, májustól szeptember végéig 14 összejött.
Volt néha szünet is, akkor is bejátszott 4-5 1-2 hónapos mellékvágány.
Utolsó válásom után is már ott tartottam hogy 1 elment, 2 jött helyette, a végén 3-4 volt, nem is volt könnyű a logisztika: kivel hol voltam, kinek mit mondtam, mit nem...
De most 8 éve pár korai botlást leszámítva nem hajkurászok most senkit. -
-
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #69751 üzenetére
ha egy mugen 5-öt adok el akkor igen, van nálam táska ( : főleg ha utána megyek az alzába feltölteni a táskát
egyébként meg nincs táska
szemem alatt akár 6 is ha nem aludtam eleget ((( :hcl
perpill pólóban si simán lemennek, kabátot már végső esetben húzok, addig nem
cserébe nyáron megdöglök a melegtől pólóban is :d -
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #69726 üzenetére
kit? ( :
hcl
mindent én sem, de:
ha meglátok valami ritka lepkét pihengetni egy növényen, azt simán
ahogy egy szép növényt is
ha a duna mellett vagyok és olyan felhők vannak hogy huuuuuuuuuu, vagy olyan naplemente, akkor azt is
és tudnám sorolni
ebben az a szép, hogy spontán dolgok, nem készülök rá, ha a téma jön akkor jön, ehhez viszont mindig nálam kellene legyen a fényképezőgép, nyáron épp elég nekem a csodafon és bankkártya/igazolvány/bérlet kombó, de ilyenkor sem mindig járnék övtáskával
de most már tudom, hogy nekem ez így nem gyoooooo' ( :
inkább veszek majd jobb kamerás csodafont, ha jön a téma agyonlövöm vele ((( : -
Cs1csó
titán
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #69431 üzenetére
2080ti-t kerestem százezeré', láttam aprón megállapították jó sokan - felettébb okosan -, hogy annyit ér
hát elmentem keresni, de nem tanátam', pedig gondoltam veszek kezdetnek 20-30 darabot, darabját eladom százötvené', osztán' kezdem elölről, évvégére már gazdag ember leszek, de nem tanátam', úh. csak a saját kacatjaimat adom el ( : -
-
Ciccuka
veterán
válasz
Astroboy #69185 üzenetére
Autók hibás klímájánál szokták még azt írni, hogy csak fel kell tölteni és jó lesz.
-
-
Golden9
veterán
válasz
Astroboy #68446 üzenetére
Van annál jobb is.
Kensington MicroSaver Master Keyed - kulcsos 1.8m (K64619EU) 602 990 Ft -
BiP
nagyúr
válasz
Astroboy #68392 üzenetére
Hát, nem véletlenül utálják a HR-eseket. Ritka (fehér holló vs. lottó ötös kategória) a jó HR-es.
A recruiter az fene mód trendi, de mamlasz kérdésekkel, feladatokkal bomlasztja az agyat, rabolja az időt, és azt hiszi magáról, hogy pszichológus, de nem ebből fogja megállapítani, hogy jó munkaerő vagy-e. Max. arra jó, hogy feleslegesen stresszeltesse az introvertáltakat és felülértékelje azokat, akiknek jó kommunikációs képességei vannak.
Fontos a személyiség is, de a lényeg úgyis a szakmai részen dől el.
A bérszámfejtést pl. egy multinál úgyis tök automatizáltan csinálják, alig kell hozzá kézivezérlés. Viszont bármi egyedi eset van, megáll a tudomány.
A jogszabályi változásokat követni kéne, (jó, mostanában erősen szivatva vannak ezen a téren), de nem megy maradéktalanul.
A kommunikációs emaileket 10-ből 8x hibásan küldik ki, és ami a legnagyobb bajom, hogy valami mindig hiányzik belőle. Egy link, hogy ne nekem kelljen utánamenni, vagy néha csak megmagyarázni, hogy miről beszél. Neki ez a munkája, tudja, miről van szó, nekem meg nem ez, légyszi mondja el 2 mondatban, ne csak utalgasson.
Év elején a cafeteriával rendszeresen megcsúsznak, aztán meg rövid határidő marad csak az egészre, hogy mindent kisakkozz, kitölts és beszerezz.(#68395) KROK640: Volt egy kollégám, aki azért ment el a cégtől, mert az ő részlegükön kevés meló volt, sokat unatkozott, és úgy érezte, hogy a napi netezgetéssel meg facebookozással csak fecsérli az idejét, úgyhogy inkább felmondott és elment máshova, ahol van meló.
-
-
válasz
Astroboy #68310 üzenetére
és @BiP : Nem, az a sztori egy gyakorlórepülésen esett meg, amikor tök normál frekvenciákat használtak.
@TeeBee73 : LOL, azért tuti nem dícsérték meg
De anno a szuperszonikus utasszállítóknak voltak korlátozott övezeteik, ahol nem mehettek hang felett - nem az ablakok miatt, hanem mert adott ország lakóit zavarták a durranások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged