- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Márciusban sikeresen összezúztam az iPhone X-et - hivatalos Apple szervizben a kijelzőcsere 130 mátyás."
Veszel ebay-ről, kicseréled. 130-ért LOL, veszel olyan telefont kb.WTF az X nem kapná meg a 17-et? Az durva lenne.
@szebe : Amúgy sunyiban szoktak kiadni régebbiekre is security updateket, szóval én is maradhattam volna még 1 évet az SE-n, de így legalább anyámnak lesz egy támogatott telefonja
Itt van a security update lista, 12.5-re még tavaly ősszel is jött egy. Pedig az aztán nem tavaly lett EOL.
-
szebe
addikt
Egész sokáig húzták az A9/A10 támogatottságot, és csak idén veszik el tőlük ('16 SE, 6, 7). Ettől még nyilván használható marad, de aki akart, az már rég váltott.
Nekem a 3-as watch lesz majd csere, hogy nem kap idén új OS-t. Dehát az is vagy 5 éves konstrukció, a viselhető eszközöknél az meg borzasztó sok.
-
KROK640
nagyúr
Nekem is az asztali számítógép az elsődleges platform, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Van egy relative erős hardver (mindenki döntse el maga, ma minek számít a 10400F + 32GB RAM + GTX950 + 4+2+4TB HDD) normális méeretű képernyővel (csak 22", de nem rossz az), és beviteli eszközökkel (billentyűzet, egér, kormány) és nekem ez így jó
Ha meg megyek máshová, ott a Honor V20... -
KROK640
nagyúr
Sosem értettem az ilyet... idejön, próbáltram neki rávilágítani, de más is, hogy gond van a helytelenírásával, a módszereivel, és úgy unblock az egész hozzáállásával. Aztán hamar megutálja az egész topic, közben ki is rakják. nem elhúz, vagy álcázva visszajön tök más stílussal... dehogy.
Visszajön még nagyobb pofával, meg lehet tudni, hogy ő az ő, mert ugyanaz a név / avatar szinte, a stílus egyből kiugrik, és még az arc is nő.
miért olyan fontos az az újrafestett szendvicssütő? Szvsz kifejezetten veszélyes és unfair ilyesmit csinálni. Az azzal előállított szendvicsek meg amellett, hogy ehetetlenek, még egészségkárosítóak is. Ki adna ezért pénzt? Aki nem tudja h mi a szitu...Fantasztikus üzleti modell, megvesszük a szemetet, kifestjük és eladjuk mintha jó lenne .. és még büszke is rá. Én ilyet csinálnék, csendben titkolózva szégyenkeznék...
-
KROK640
nagyúr
Ejjjj, de kár, hogy lemaradtam róla.
Mondjuk nem tudom mit várt, hogy majd megveregetjük a vállát, amiért vastelepről kihozza a hulladékot, és némi tákolás után vagy épp teszteletlenül árulja? Ehhez még büszke arra, hogy feljelentget mindenkit és ... hagyjuk is.
Az anyázásról is lemaradtam, mondjuk én nem is jelenettem sehol, gondoltam hátha rávilágítok neki, hogy nem ez lesz a megfelelő irány.#92442 mpo : Igen, ez nekem is feltűnt. Arra tudok gondolni, hogy az ilyen stílus képviselői úgy gondolják, hogy ez az avatar fejezi ki legjobban a mondanivalójukat.
-
KROK640
nagyúr
Ez most annyival lesz nehézkes, hogy végighúztam Memingenben az Ikarus fesztivált, vagyis az fog neki lejönni, hogy van pénz lóvéra. Hiába is lenne, hogy hónapok óta készültem rá, és pont ezért vagyok most csóró (kicsit túlléptem a keretet, de megérte az utolsó fillérig).
-
koby11h
őstag
Még meg sem hirdettem, csak kínáltam egy ismerősnek, aki gépeket épít, Ő meg elmondta Neki, aztán találtam meg a hirdetéseit... Nem igazán szeretném kipróbálni, hogy ezt sikerül-e összeraknia. Ráadásul proci és ram nélkül akarja megvenni, én meg egyben próbálnám eladni a félgépet, ahogy rám bízták.
Most egyenlőre jeleztem neki, hogy még nem teszteltem, ha leteszteltem, akkor majd jelzek. Hátha addig talál másikat -
Macka
veterán
320 körül sem viszik el.
Írtam, adhatnám olcsóbban is, de nem kenyérre kell szerencsére, így nem létfontosságú az eladás, és így is nagyot buknék rajta. Ha nem viszik el, megtartom, csak arra, amire a gépet használom, feleslegesen erős.
Van aki 700-ért álulja.Na, az a kemény.
Gyuri: Giga Gaming OC, 2024.09-ig garos.
-
megott
aktív tag
-
-
-
-
-
-
-
-
-
szebe
addikt
-
-
-
-
Miért, nem árulhat átalakított AT tápot? Ez nem Vargáné.
A megkímélt mondjuk erős
@KROK640 : "
Vagy ez ilyen rajkodó cs1cs gyerekeknek jó?"
Persze. Az emberek nagy része annyit tud, hogy Apple=drága, de hogy az milyen iPhone, azt nem.
A Mac-et sem értik, mert az is drága, de nem telefon -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged