- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Gyuri27 #56323 üzenetére
Nem feltétlenül kell, pl. oktatási intézményeknél kapnak az oktatók legális windows + office kombinációt (pl. a neptun-ból a saját azonosítójával letöltött telepítővel), náluk sem számla, se adásvételi, de még serial sincs, mégis legálisan használják...
Magánembernél kód + matrica + számla valóban (de oem esetén az "Embedded Product Key" nél sincs matrica a gépen, csak a számlán szerepel a windows maga - ha szerepel -, de ettől még az is legális)
-
galoslac
tag
-
-
-
válasz
Gyuri27 #55951 üzenetére
Nálam a pár száz Ft-os kategória szokott lenni
3-500, attól függ, mi. Mondjuk az érdekes, hogy milyen százalékban veszi gyűjtő, biztosítási csaló, egyéb csaló, alkatrésznek felhasználásra, stb. - csak ez meg nem az én dolgom, hogy utána mit csinál vele
Low IQ arcoknak meg amúgy sem adok el semmit.
@Kornel76 : LOLLLL ez jóó
-
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Gyuri27 #55855 üzenetére
Itteni tesztet tudok de csak cpu-ról volt szó
a szoftveres (hw info) képes eltalálni egész pontosanhelyi fórumozó mérte 2600 oc-t és stimmelt a publikus weboldaléval
nem lehetetlen hogy működik és jól lehet becsülni ezek alapjánA teljesítmény minden esetben hasonló gigaflops-ban nézzük 67-70 között marad a ryzen 2600-as
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #55896 üzenetére
második mondatoddal bizonyítod az elvakulást...
senki nem beszélt arról, h kizárólag az amd felelős bármiért, vonatkoztass már el, ha van valamiből kevesebbet fogyasztó alternatíva, én azt veszem, sok kicsi sokra megy, legtöbben úgy gondolkoznak mint te, mit számít nála az a többlet fogyasztás? ha egy ember élne a bolygón valóban nem számítana semmit, de nem egy ember él
nekem nincs kölköm, nem is tervezek, a szomorú az, h azok sem fgják ezt fel akinek van, és szeretne majd valahol ő is élni, esetleg gyereket is szeretne - tudom, neked nincs saját -
továbbra sem arról van szó, h mit nem használunk és mit igen, ne játsszd a hülyét ( : a játék egyébként max luxus kategóriába sorolható, klíma esetemben eü-i kategóriába is, veled ellentétben én -20-ban is vígan elvagyok, de +25 fok fölött már minden bajom van, 30+ fokos kánikulában sok mászkálás után klimatizált helyiségben is órákig szakad rólam a víz, szó szerinti értelemben, ez gyerekkoromtól ilyen, ahogy az is h a hidegben teljesen jól elvagyok, genetika, és sajnos panel harmadikon délkeleti tájolásban nem túl vidám klíma nélkül az élet olyannak mint én ( :
nálunk minden világjtás ledes, azokból is van pocsék hatásfokú, bár a legpocsékabb is jobb mint a hagyományos wolfram szálas izzók
nem minden a+++, mivel nem én vettem a gépeket, amikor majd kidöglenek akkor választok megfelelőt, pénzt nem érnek, feleslegesen meg nem dobom ki őket amíg működnek
bkv-val járok na bummm, nem derrogál, valahogy túlélem azt is ha 20kg szajrét viszek haza a boltból, és viszem magammal a szatyrot előre, nem veszek mindig párszor használatos műanyag vackokat
ha anyagi oldal és játék, tényleg legyen csak havi 500ft difi azonos tudású nv és amd vga között a fogyasztásban, az évi 6e ft, 3 év alatt 18e ft, innentől rx580 v 1660 nekem elég egyértelmű matek alapján, akkor is ha nem lenne gyorsabb a 1660, ahogy 590 és 1660ti viszonya is elég egyértelmű, rx570-nél anyagi oldalról már lehet vitatkozni egy 1050ti-1650 ellenében, ebben az esetben teljesítményben jobb az amd, no de akár kétszeres többletfogyasztással nem nagy mutatvány, sok 1050ti/1650 tápcsati nélküli, egész biztosan nem esznek 75w-nál többet, az 570-ek meg egész biztosan jóval 100w fölött esznek
magam részére ha amd max 570 jöhetne szóba az ára/tudása miatt, de lehet a nagy étvágya miatt inkább vennék drágábban nv-t, mivel az emberek 99%-a letojja a fogyasztást, ezért ad ki az amd is ilyen sz@rt a kezei közül, különben nem tenné, lásd xbox, meg tudják ők oldani a fogyasztást ha akarják, régi genes 8 magos cpu ha csak 2,3ghz-en is, 1070 körüli vga-val, és load komplett gép megvan max 180w-ból, na az már munkaTrailblazer
azt mondtam lehet _arra is_ használni, tudja, azt is mondtam a nagy fogyasztás miatt azért nem túl szerencsés, nincs külön mediaplayerem, ami a tv-ben van tökéletes, már boxom sincsha desktopom lenne netre/filmre nem használnám azt se, notebookhoz képest még net alatt is zabál egy desktop ha a monitort is beleszámoljuk, ami nélkül nehéz használni ( :
és off end részemről , nem gondoltam h ilyen vihar lesz egy ártatlan kérdésből ((( :
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #55893 üzenetére
Ugy latom ha amd-rol van szo meg mindig elvakulsz ( :
Van ott, h azt mondtam ne hasznaljon valaki vga-t? Nem latom...ha mar hasznal, akkor minel jobb fogyasztasut, _mindenbol_, nem lecserelni kell, nem kell megvenni a sz@rt
Legalabb egyszer mar elmondtam, tevhit h a mai klima zabal - persze abbol is van sz@r hatastoku, nem azt kell venni -, 1kw 60-70nm-hez is eleg, egy kis lakasban ennek toredeke
1kw-bol 37nm-t _futottem_ -20 fokban, ugy h benn 27 fok korul volt h szaradjanak az anyagok, 37nm/100legm3-en, mivel sajat oraja van igy meresi hiba se lehet
1660 ti 120-130w, rx590 lassabb es legalabb 200w, nem 50w difi -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55855 üzenetére
Szivesen. Kérdezz bátran
A monitorom az 28W typical de a fényerő az le van véve mert kiég a szemem.
https://www.dell.com/hu/kis-es-kozepvallalat/p/dell-p2414h/pdhttps://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-570-4g-g5-oc
Power Consumption
195W -- szakoldalakon mérve 170 átlagban stb. Bármire szivesen válaszolok. Ha nem elég szakmai a szakmai oldal, akkor keresni kell egy olyat amiben hiszel.
Illetve ha a gyártó hivatalos adatának nem hiszel, szived joga. Csak olyankor nem a másik a hülye, fel kell dolgozni. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55851 üzenetére
Prohardveres tesztek semmit nem érnek, azokat csak poénból érdemes megnézni. Inkább neten random mondjuk 10 nagyobb oldal egybehangzó tesztjét nézd meg.
Annó az Fx 8350 emlékszek mindent elvert 7700k-ig., röhögéstöl alig tudtam kiixelni az ablakot.
De kivételesen azért ez jó teszt, szal ők is a 170W os 1070 felett mérték az rx570 et. ( a számokat nem kell figyelembe venni) / szóval itt a gyári 1070 es ami emlékezeteim szerint 170w os kari ezekszerint mondjuk menjen 130W on vagy ami szimpatikus.Nekem előtte 1060 3 gigás volt (130W), ugyanugy armor oc, jobb hűtővel, mint ami az amd-n van és deka hangja nem volt. Szóval ez az 50W eltérés reális
akkoriban még 6 magos 130W-s xeonom volt, és a fogyasztásom ˇ270 W volt (csak a gép), ugyanezzel a mérővel. De akkor még volt hdd a gépben stb. -
válasz
Gyuri27 #55842 üzenetére
Azért legyünk őszinték. Nv meg tudja oldani, alacsony fogyasztást, jó teljesítménnyel, úgy hogy nem kell állítgatni. RX kártyáknál miért nem sikerült ez AMD-nek? Nem minden RX vásárló fog rögtön Wattman-ba szaladni, hogy feszekkel szórakozzon. Mire azt kitesztelgeted, több órás művelet is lehet.
Mondom ezt úgy, hogy egy 580 Aorus van a gépben, alulfeszelve nekem is. Nekem megérte, mert tudom mit-hogyan kell állítgatni. De aki nem tudja!? -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55842 üzenetére
Jó hát hagyjuk
https://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-570-4gb,5028-15.html
akkor legyen 120W ha azt könnyebb feldolgoznod.
Nekem 2 db 115 W-os proci van a gépben meg az 570. bf5 alatt, az egész gép 24 es dell monitorral eszik 372W-ot konnektorból mérve. A dell szinuszos szünetmentes írja ezt szal kb reális. 800 as 90 es gold táppal.
1 db ssd van a gépben,a monitort 20W -re saccolom. Szal kvára 170w az, mert 60 fps amit bír majdnem ultrán.
150 et a vga kvaisten h fogyaszt.Kétlem hogy a 2 db e5 2689 maxon pörögne, amikor alt tabozok, nincs semmi terhelés.
-
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55783 üzenetére
Szerintem ez úgy szokott lenni, hogy van egy x cucc, írják bontatlan stb, olcsóbb is, "garancia is van persze"
Értemész. Kiderül hogy Jóska fogja garanciáztatni ha bajod van, egy kambodzsai cégen keresztül, de akkor már úgy vagy vele hogy bontatlan, elmondod magadban 10X hogy "úgysem romlik el" majd hogy "ne jöjjél" hiába átveszed.
Majd 1-2 hónap múlva ez már egy tapasztalattá alakul. DNS-edben eltárolódik, és 10 millió év múlva a leszármazottaid már nem vesznek át ilyet. -
válasz
Gyuri27 #55777 üzenetére
Mindenki maga dönti el, de azért a 20 versus 28-nál már 8000 ft a nyereség.
A gond ott van, ha valaki nem írja ki a hirdetésbe, mert azért harapunk.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Gyuri27 #55760 üzenetére
Egyszer HDDvel jártunk így haverral. Debrecenből elmentünk Hajdúszoboszlóra, ottani átvéttel, gari minden. Akkoriban boltban a 250GB-os HDD-k olyan 15-18K körül voltak boltban, ez 12,5-ért volt hirdetve, garival. Eljött a buszvégre, hogy átadja ott. Szimpatikus 16 év körüli magyar gyerek jelent meg, egy keresztnéven és egy telefonszámon kívül semmit sem tudtunk róla, csak azt h talán Szoboszlói... (ha igaz).
majd mikor rátértünk a részletekre, akkor kiderült, hogy gari az van, de Nagykanizsára(!) szól (Debrecen-Nagykanizsa 467km) valami hely boltocskába. Cserébe próbalehetőség sincs, mert jajj hozzá nem mehetünk, ő nem jön el Debrecenbe, de ha valami mégsem ok, akkor itt a kanizsai papír és tudjuk intézni a garanciát. Leléptünk mint a szél.
Nekem az jutott eszembe, hogy bekrepált a winyó, és nem akart szenvedni az ország másik végére a garis ügyintézéssel, és inkább kiszállt volna belőle amilyen sokkal csak lehet... aztán az is lehet h eszébe sem volt minket átvágni. Már sosem tudjuk meg. -
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #55728 üzenetére
Igazad van. Én is tesztelem amikor felrakom hirdetni és ha jön érdeklődő akkor újra tesztelem és ha minden ok csak akkor adom el. Volt már ahol konkrétan az előre utalt összeget + az utalás költségét utaltam vissza mert csomagolás előtt vettem észre hibát. Jeleztem Neki, hogy így nem küldöm el, mert nem erről beszéltünk. Kétszer is megköszönte. Én meg megúsztam egy jogos anyázást.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55597 üzenetére
Hofit még nem néztem, csak hasonlóakat, de a lapáttámasztás meg a várunk a billencsre addig mit csináljuk kisfilmek azokat én is láttam. [link] Nah, a szüretelés nálunk az pont ilyen. Nincs a keze alatt láda, hát akkor hogyan szedje? Addig vár. Mindenki hibás amiért nincs a keze alatt, csak három méterrel odébb.
Ezen videók miatt mertem egyébként felhozni, hogy ezt a munkamorált abból a rendszerből szerezték az emberek, én hiába nem éltem benne, de ezekből lehet sejteni az okot. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55594 üzenetére
Akartam mondani, hogy te leszel a topikban az egyik aki erről beszélni tud, te vagy a másik nagy paraszt még rajtam kívül. Mondjuk egy tech oldalon nem meglepő, a felhasználók több, mint háromnegyede nem a krumplikapálásból kezdte valószínű.
Öreganyám mesélt mindent is, csak nem tudom mi az igaz belőle meg mi volt az amivel csak riogatott, hogy dolgozzak. Bár inkább csak elvette a kedvemet a munkától anno. Öregapám meg feldobta a bakancsait elég hamar szóval sokat nem mesélgetett, mert a pia, a cigi, a műtrágya meg a DDT keverés a gyárban az nem volt épp egészséges. Bár ha nem fetrengett volna a permetszeres földön hulla részegen fél napig elég sok alkalommal nyáron a 40 fokban félmeztelenül, akkor lehet nem halt volna meg olyan hamar. Szerencsétlen. Pedig fiatalon jó ember volt meg magas iskolázottságú, bánya és talajfúró, elemző mérnök vagy mi a tököm volt, kerestek ők szenet, uránt, mindent is. Aztán nem volt munka hosszútávon ezzel és megszűnt, átkerült a TSZ-be a legalja moslék helyre, remek volt a szervezés és belehibbant. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #55586 üzenetére
ritka, de nem kizárt, ezt megelőzendő tisztázni kell előre, mi van ekkor meg ekkor, és nincs gond, mert ugye az eladó azt mondja nála még működött - ami lehet igaz -, vevő meg azt mondja nála nem - ami szintén lehet igaz -, vagy menet közben halt meg, v valamelyik hazudik, de ezt élő ember nem fogja kideríteni, és "igazságot tenni" se tud
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #55570 üzenetére
nincs mit belátni, sok dolgot láttam szervizben, legutóbb mint mondtam itthon azixbox' tréfált meg ( : szeretett, megvigyázott, féltett, őrzött, sőt féltve-őrzött ( :, k_v_arc mentes, klimatizált lakásban használt, és hoppsz, egyszer csak nem kapcsolt be pár hónaposan...minden így romlik el
simán lehet kiveszed azt a vga-t és még működött, utána meg már nem, akkor is ha nem balf@sz módon vetted ki
ezért ha nem volt gar ennek tudatában vette a vevő, ha meg volt akkor gariztassa, ezt max úgy lehetne leegyszerűsíteni ha a usernél is teszteli eladó-vevő az alkatrészt, csak ugye arról is hallottunk már horrort milyen bénák vannak, én személy szerint ilyennel nem is szenvednék - főleg mivel nem tudom milyen kontár módon és milyen táppal tesztelte - , ezek a feltételek, ha kell kell, ha meg nem akkor nem, lám az ixboxot' is elvitték próba nélkül, nincs jogalapja utána köpködni -
Mercutio_
félisten
válasz
Gyuri27 #55534 üzenetére
A hsz-ed arra a részére válaszolt amire tudott.
Miért kellene a második felére válaszolni, ilyen alapon ha pl. egy gépépítős topicba valaki beír 3 komponenst de én csak 1-ről írok véleményt jogosan b@sz le a kérdező, hogy a másik kettőre nem reagáltam?Btw a második felére ha valóban erdekel a kérdés elég a törvény számát bedobni a gugliba és látszik, hogy már nem él a '86-os törvény... van a 2010 évi (azóta többször módosított) Sajtó- és a Média törvény, moderálásról értelemszerűen egyik se rendelkezik, mivel a portálokra tolt felelősséggel együtt ez azok "belügyévé" vált.
-
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55516 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Egyébként az első, a második, vagy a harmadik mondatra értetted? Én egyedül a második mondatot szántam viccnek, de annál ezt jeleztem is a "
" ikonnal.
Hogy itt kit mi miatt tiltanak ki, számomra már nyomonkövethetetlen, és érthetetlen. Pl. amikor jeleztem egy hirdetésemben, hogy a hirdetés alá üzletrontó hozzászólásokat írogatókat tiltom, akkor még én kaptam moderátori figyelmeztetést. Tudtommal mindenki azt tilt akit akar, tehát maga a lehetőség adott, de ezt említeni már tilos, és még én kapok figyelmeztetést? Vannak itt érdekes és furcsa dolgok... -
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55252 üzenetére
Egyik itt van a fiókban, aztmondja hogy :
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/msi/radeon-r9-270-gaming-2gb-gddr5-256bit-pcie-r9-270-gaming-2g-p209034220/
Ingyen bf volt mellé, aztán 30 valamennyire így ki lehetett hozni.
Driver nélkül is töri a képet. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55250 üzenetére
Annó kettőt vettem mert a crossfire jól hozta az fps-t, csak bf-eztem, és a felső vga ramja csak úgy égetett.(ezeken nem volt hűtőborda) Nem lehetett hozzáérni.
ÉS mi a történet lényege, hogy az az ezerfokos ramos az nem pusztult meg. A többi viszont kihullott idővel. 2 még pont 3 év előtt, a többi meg bukovári. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #55246 üzenetére
Akkor nem értem.
A P4-es gépemből 2003-as hdd-k 100%-osak, az öcsémnek adott p965-ös ASUS lapot ramokkal most kaptam vissza hibátlanul, el is tettem emlékbe, A p35-ös Abit lapot 2 éve adtam el 8 év használat után. Most jut eszembe, hogy egy AMD HD4870 halt meg nálam pont a gari lejárta után. Ref hűtős volt, nem is csoda, azok 90 fok körül mentek. Ezenkívül egy 8800gtx pár hetesen, és egy tualatin proci rögtön. 35 év számítógépezés alatt kb ennyi. C64-el kezdtem -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #55206 üzenetére
Jó lenne tudni mennyi időn belül romlottak el a cuccok.
Tapasztalatom szerint rendeltetésszerűen használva (jó hűtés, pasztázás portalanítás, és semmi extrém tuning) vagy az első 1-2 hétben romlik el valami, mert selejtes, vagy csak sok sok év után ha megvetemedik a nyák, elöregednek a forrasztások, de rendesen használva örök élet +1 nap. Most vettem egy retro gépet 4 napja, fx5950 ultra vga volt benne, amin DDR950-en futó első genes DDR ramok vannak, rohadt kevés van belőle, mert gyárilag túlhúzott minden, eleve keveset adtak el, mert drága volt, és az a kevés is nagyrészt kihalt, az elégtelen hűtés, szar karbantartás miatt. Láttam hogy porszűrős Thermaltake Xaser V házban van, amiben 5 venti van a gépházban, teljesen tiszta volt belülről, sehol egy cica, tudtam, hogy menni fog. Kipróbálás nélkül volt lehetőségem megvenni, megvettem. Minden megy benne, pedig 16 éves. Ha csak 1 dolgot veszel, és pont nálad hal le, az tényleg rossz, de ha mondjuk egy élet során 8-10 gépcserét csinálsz több tucat hardvernél, ott már érdemes elgondolkodni, megér-e 10-20% felárat egy ideiglenes garancia, mert az sem tart örökké.
Persze megértem ha valaki azt mondja nem baj ha egy 40-ért vehető vga-t 50-ért vesz meg, mert megnyugtatja garancia. Ennek az az ára.
Én is agyaltam pár hónapja, mikor vettem egy strix rtx2060-at gari, számla nélkül 85-ért, hogy megvegyem-e, vagy 130k a boltban. Ráadásul úgy, hogy szlovákiába kellett menni érte, és a gyerek csak úgy a kezembe nyomta dobozostul. Ott az utcán átnézve nem láttam rajta külsérelmi nyomot, meg normálisnak tűnt a gyerek. Szerencsére jó vétel volt. -
opr
nagyúr
válasz
Gyuri27 #55209 üzenetére
Na igen, az meg plane. Mert nincs is jobb, mint honapokat varni a gariztatasra, mikozben bejarja a szarod a fel vilagot. Ha ilyen van, illetve amikor ilyen volt, fogtam magam es vettem egy ujat, aztan amikor visszajott garibol a fosom vagy kaptam ujat, azt eladtam gyorsan amennyiert el tudtam.
-
opr
nagyúr
válasz
Gyuri27 #55206 üzenetére
Igen, ezert irtam ezt: "En ezt ugy szoktam latni, hogy amig garis addig jo, utana minden nap ajandek, plane pl laptopoknal."
Tehat ha hasznaltat veszel, ami mondjuk egy eves es igy mar csak ket ev garid van ra, akkor a garantalt mukodesi idobol buktal 33%-ot. Az nem keves, ezt az aranak is illene tukroznie. Csak ugye ehhez az kene, hogy a kedves vevok is hasznaljak a fejukben levo neuronmasszat, mert elvileg ugye arra valo, dehat a tapasztalatok azt mutatjak, hogy ilyen soha nem is volt meg nem is lesz, helyette megy a nagyipari fillerszekszualizalas, hogy sporolt 2000ft-ot a bolti arhoz kepest egy 60.000ft-os termeken, csuhajja.
-
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #55186 üzenetére
Mekkora mázlim van hogy még sosem romlott el szinte semmim úgy hogy ne hozta volna be az árát bőségesen.
De most komolyan, Nektek minden héten tönkremegy valami? Szó se róla ház takaró lapon kívül használtan nem szívesen veszek semmit én sem, és a bolti dolgokat is nagyon megnézem mielőtt megveszem, de 10+ gépemből egyik sem ment még tönkre 32 éve alatt, de még nagyobb hibája sem volt. És ez csak a sajátjaim.
Ha nem csinálsz hülyeséget és nem fogod ki azt a tényleg hibás 1 darabot akkor ritka azért. Vagy mázlim van tényleg. -
Cs1csó
titán
válasz
Gyuri27 #55165 üzenetére
Tuti van olyan PC amit akár egy éve is hirdetnek. Fene tudja, hogy megy ez. Csak tipp:
összerak egy gépet 300k értékben majd használja fél évig mikor fogja és felteszi 300k-ért és persze vidáman használja tovább. HA valaki lesz olyan hülye, hogy a gép építése után 1 évvel megveszi 300k-ért akkor ő ugye nem bukik semmit és ugyanebből a pénzből - az eltelt 1 év miatt - akár jobb gépet is építhet és ugye mivel új gép lesz a garancia is megint teljes.Persze ez kicsit beteg dolog de beteg világban élünk.
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #55144 üzenetére
Vannak más verziók is:
-Annyit neki is megér. (Pl Lada benzinpumpa, ha van még Ladája, jó lesz tartaléknak, mert ha beszarik neki, nem szerez könnyen, olcsón)
-A Józsi az utcából jövő havi fizukor megveszi annyiért.
-Vagy olcsóbban nem éri meg foglalkozni vele, egyszerűbb kidobni. Persze oda nem adná ingyen, mert azzal jót tenne mással.
-Vagy szimplán egy rétegtermék, amire az emberek kicsi halmaza jelent vevőképes keresletet. Mondjuk ha már a voodoo-nál tartottunk, a voodoo 5 5500 videókártyámat (Ez viszont az), ha meghirdetném itthon 80k-ért, a HA-s emberek 99%-a azért nem venné meg, mert feleennyiért van olyan, amin jól fut a PUBG , GTA V, ezen persze meg se nyekkenne, a maradék 1% meg azért nem venné meg, mert ő piti áron szeretné, majd másnap az ebay-ra feldobva tetemes haszonnal adná tovább. Múltkor valaki meg akarta venni, felháborodott az áron, hát ő ennyiért az ebay-en is tud venni. Értem, itthon a piaci ár feléért kell adni, mert akkor jó. Egy másik érdeklődő, nem vicc
, azt írta, hogy ő még fiatalkorú, és születésnapja van, adjam már oda 10k-ért neki, mert régi álma egy olyan videókártya.
Persze simán benne van amit te írtál, ", hogy valószinüleg drága és/vagy csumpi a holmi"
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #55098 üzenetére
Na a te memóriád se a régi. Ennyire hülyétkaptál az aprótól, hogy belehülyültél.
Volt egy ígéreted.
Megint kezd akadni a lemez, most jön az afasszamlasadocsalonepperafasszamlasadocsalonepperafasszamlasadocsalonepperafasszamlasadocsalonepper
Egy magánszemély gyűjteményében lévő használt dolgok eladásához nem szükséges számlát adni. -
-
envagyok
veterán
-
Migráns
tag
válasz
Gyuri27 #54956 üzenetére
Unlak,édes gyerekem!
Jó lenne,ha magadba néznél,és feltennéd a kérdést :Miért van az,hogy én,Piti27 (ja nem, Gyuri27) minden egyes nap belekötök valakibe?
Miért van az,hogy utálok mindenkit,akinek egy RX 550-nél több a vágya (és a lehetősége) ?
Miért képzelem magam moderátornak,ármesternek,véleményvezérnek egy személyben..amikor valójában egyik sem vagyok??
Soroljam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged