- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
jim bcs #55434 üzenetére
Ez a GDPR ebben az esetben, hogy működik? Akik egy fórumot üzemeltetnek nem jogászok, nem szociológusok nem a médiát ellenőrző hatóság dolgozói stb. tehát ha valaki beír valami nem odavalót akkor nekik mi alapján milyen leírás, szempontrendszer vagy sablon alapján kellene tudniuk mit kell törölni és mit nem?
Saját elgondolás ami "lehet" működhet: mivel emberek olvassák a hozzászólásokat ha közülük jelenti valaki az oldalon ahol ez számukra nem tetsző hozzászólás van és mondjuk összejön 5-10 negatív jelölés akkor a hozzászólás a moderátor elé kerül aki dönt, ezt értem de mi alapján? Ha pl. egy népcsoport neve meg van említve az már rasszizmus, hol a határ?
Jobbat kérdezek: ha nem távolítjátok el (de értem ezt más olyan fórumra is a neten ahol hozzá lehet szólni) akkor mi ennek az eljárásmenete? Tehát mondjuk eljut egy hatósághoz az adott hozzászólás amit nem távolítottatok el akkor ők jeleznek felétek de ha a hatósági utakat nézzük akkor ez - szerintem - úgy történhet hogy jelez felétek a " hatóság" hogy X kommentet távolítsátok el és erre van 15 napotok. Hiszen valami határidő kell, hogy legyen.
Mert ha nincs egy világos "sablon" ami alapján "ítélkeztek" a hozzászólások felett, akkor a moderálás is öntörvényű, nem?
Egy hatóság mikor büntethet titeket és mi lehet a büntetés? Tehát van egy bizonyos komment amit a hatóság kérésére sem távolítotok el x napon belül akkor jön a szankció.
Azért kérdezem mert nem világos ez az egész folyamat amiben szerintem nagyon kevés az objektív elem.
-
Trailblazer
veterán
válasz
jim bcs #55426 üzenetére
Csak ugye mondom, hoztam az utolsó mondatban a példát - vagy mindenkire vonatkozzon, vagy senkire, mert ez így elég visszás.
-
Gyuri27
félisten
válasz
jim bcs #55238 üzenetére
Ja nem ide tartozik.
Üzletrontás? Az is szép.seniman: nem 3 év? Nem haverom. Ebben most viszont igaza volt. Még ha nehéz is ezt leirni.
Ha meg valaki ír valamit amire valaki hivatkozik: a: legyen az megalapozott, b:tartsa érte a hátát ha blődség.
A "barátomnak" még sokat kell tanulni arról, hogy mit lehet leirni és mit nem. És amit nem azt hogyan lehet szépen költőien körül irni.nullpoint: ezt nem értjük. És ha értenénk is elzárkózunk előle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest