Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee
tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Help me please!
Vettem én is Englide v.zero szilikon rögzítőt, és azt kérdezném, hogy Te hogyan tetted fel vele a ventiket? A rögzítő kúpos részét áthúztad a venti csavarhelyén, hogy szoruljon és a szilikon másik végénél a két kör közé került a ház fémes (maga a ház) része, ugye? Ezzel az a bajom, hogy nekem a két kör rész között végig szilikon van egy csíkban, és ha áthúzom a házon, akkor elszakad a kör rész és leesik a fele...
Enermax ventikhez is adtak szilikon rögzítőt, azoknál simán látszik, hogy mi hova kerül és ilyen gondom nincs velük... Vágjam ki a kis szilikon "többletet" ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Enermax ventikhez is adtak szilikon rögzítőt, azoknál simán látszik, hogy mi hova kerül és ilyen gondom nincs velük... Vágjam ki a kis szilikon "többletet" ?