- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1556 üzenetére
Köszönöm, a probléma megoldódott, miután újraindítottam a BB-t.
Nagyon köszönöm a segítséged. Egyetlen kérdésem maradt: hogyha be vna kapcsolva a mobilnet és a wifi is, akkor mindig és kizárólag a wifiről fog netezni? Még ha hotspot böngésző van beállítva, akkor is?
-
boros.denes
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1558 üzenetére
Nem próbáltam ezt a socketes dolgot, de most megpróbáltam, és hát így sem megy. És korábban nem volt BIS/BES a készüléken, elvileg első tulajdonosa vagyok a készüléknek.
-
boros.denes
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1556 üzenetére
Igen, próbáltam már ezt a fajta megoldást, sajnos eredménytelen. :\
-
boros.denes
csendes tag
Sziasztok!
Nekem mobilnet-tel kapcsolatban lenne kérdésem, mégpedig az, hogy ha van előfizetve bármilyen mobilnet, azt BIS nélkül lehet-e használni? Mert Vodafone-t felhívtam, szerintük nem, de neten pedig találok olyan leírásokat, ami szerint korlátoltan, de lehet használni a mobilnetet (pl. OperaMini-t) , de ezek egyike sem működött nekem. Ezek az APN féle beállítások, de bármit írok APN-nek, nem működik egyszerűen, és hát eléggé bosszantó, hogy hiába van mobilnetes előfizetésem, sok értelme nincs (és BIS-re nem célom előfizetni).
Ha valaki bármilyen jellegű megoldással tudna szolgáltatni, (igen, olvastam a korábbi kommenteket, segítségemre sajnos nem válltak) hatalmas segítséget jelentene.
Köszönöm előre is! -
boros.denes
csendes tag
Hali!
Valaki próbálta már a Google Sync appot? Mert nekem eléggé zavaró dolog tűnt fel. Mégpedig, hogy az egész napos eseményeket (legyen az akár a facebookrol áthozott születésnap, névnap vagy esetleg ünnepnap, ami a google calendarba bentvan) azokat őgy kezeli, mintha elfoglalt lennék. Pedig ezt nem így akarnám. Valaki erre talált megoldást? -
boros.denes
csendes tag
válasz
rootkiller #1313 üzenetére
Hello.
Nekem kb. másfél év használat után volt olyan problémám, hogy a touchpad elkezdett eléggé bizonytalanul működni, azaz volt hogy percekig semmitsem érzékelt, aztán volt h rendesen működött (ez baromi idegesítő, mert néha így teljesen kezelhetetlenné vált). Ezután visszvittem, mert 2év garanciás, és egy teljesen új mobilt kaptam, amit október óta használok.
(szerk.: arról fogalmam sincs, hogy ez mennyire általános, vagy mennyire csak éppen én fogtam ki ezt) -
boros.denes
csendes tag
válasz
RandomGosu #1305 üzenetére
Na ennek örülök ... bár sajnos ez a legújabb OS amit fel lehet rakni, újabb már nem fog jönni (és feltörni sem lehet) .. Ezt sajnálom a 8520-ásban.
-
boros.denes
csendes tag
Hello!
Látom, többeteknek felmerült akkumlátorral kapcsolatos probléma, ezért gondoltam leírom a saját tapasztalataimat ... Én úgy tapasztaltam, hogy abban az esetben, ha kevés ideig bírja az aksi, érdemes kivenni, megtisztitani a csatlakozokat (akkumlátor és telefon között), aztán érdemes még az event logot tisztítani (ALT(lenyomvatartani) + LGLG ).
Ezek a lépések után nekem tovább szokta bírni a telefon, de ez lehet csak épp az én bb-m esetén van.Az OS frissítéssel kapcsolatban pedig:
"Ez az egész nekem sem ment egyszerűen, nemigazán emlékszem már rá. A lényeg, hogy én úgy csinálta, hogy azt 5-ös desktopos alkalmazást szedtem le (ez kell a gépre, a legújabb a 6-os, valoszinü azzal is meglehet csinálni). Aztán le kellett szednem valahonnan az OS 5-öt a mobilhoz, a desktopos programba betölteni azt és úgy telepíteni. A telepítésnél én ugy csatlakoztattam a géphez, hogy kivettem az aksit meg a simkártyát belőle, aztán így sikerült feltelepiteni.
(Az os update előtt értelemszerű csinálni egy biztonsági mentést azokról a dolgaidról, amik kellenek majd.)
Ennyi emlékképem maradt (de lehet, hogy ezek is tévesek kicsit, de a lényege megvan fogalmazva). Ha nem találsz neten hozzá leírásokat (énis onnan ollóztam össze), akkor utánanézhetek, ha gondolod.
(Aztán lehet, hogy én bonyolítottam csak ennyre túl, de máshogy nekem nemsikerült)" -
boros.denes
csendes tag
válasz
t.mate.t #1255 üzenetére
Hello!
Köszi a gyors választ, közben sikerült megoldanom. Ha valakinek hasonló problémája van azoknak írom, hogy meg lehet csinálni, mégpedig az 5-ös Desktop Software-el. A lényeg, hogy az App Loadert kell megnyitni, és akkor csatlakoztatni a BB-t miután kiírta az AppError-os hibaüzenetet. Ezután lehet törölni az Appok közül, én a biztonság kedvéért szinte mindent letöröltem, amit nem használok naponta.
Többieknek üzenem, hogy figyeljetek oda mit szedtek le, rettentően bosszantó tud lenni, ha egyik pillanatról a másikra (akár az app. telepítését követő következő újraindítás során is) elszáll a telefon, és használhatatlan lesz.
-
boros.denes
csendes tag
Hello!
Egy elég érdekes problémába botlottam a minap a Blackberrymmel. Mostanában több app-ot is raktam fel rá, valószinüleg ez okozta a problémát, ami a következő:
A BB-m elég lassu volt egyik nap, gondoltam ujrainditom (aksi ki-be), de ez után kb 30 perc bootolást követően kaptam egy App Error 200 üzenetet, és nem is tudom azóta sem bekapcsolni a telefont.
A hibaüzenet így néz ki: http://ionut-puerava.blog.com/files/2011/10/App-error-200-blackberry-down.jpg (a reset megnyomása után újrainditja a telefont, és egy idő után ugyanez a hibaüzenet fogad).A problémával kapcsolatban keresgéltem forumokon megldást, találtam is 1-2 félét, csak az a baj, hogy azok által resetelődik az egész telefon (márha sikerülne megcsinálnom).
Ezzel kapcsoaltban tehát több kérdés is felmerült bennem. Valaki nem tud megoldást a problémámra, ami hatására nem kell az egész telefont "újratelepíteni"? Szerintem megoldás lenne az is, ha valahogy le tudnám tisztítani az app.okat a telefonról, csak az a gond, hogy ezt sem igazán tudom, hogy hogyan csinálja, ha el sem indul a BB. Erre esetleg van mód? (Olvastam Safe Mode-ról, hogy a visszafele nyialt kell nyomvatartani bekapcsolás közben, nekem ez sem sikerült - ezt gondoltam lehetőségnek, hogy elinditom és letörlöm az appokat).
Valamint ha csak a telefon reset megoldás maradt, akkor biztonsági mentést hogy tudnék úgy csinálni, hogy közben be sem tudom kapcsolni a telefonomat? (Nemigazán szeretném elveszíteni az SMS-eket, Contactokat, Naptárbejegyzéseket)Kicsit hosszúra sikerült az üzenetem, próbáltam minél részletesebben leírni a problémám, hátha valaki tud valamely kérdésemben segíteni. Előre is nagyon köszönöm, és ha valakinek bármiféle javaslata van, kérem segítsen, mert így használni sem tudom a BB-t.
-
boros.denes
csendes tag
Ez az egész nekem sem ment egyszerűen, nemigazán emlékszem már rá. A lényeg, hogy én úgy csinálta, hogy azt 5-ös desktopos alkalmazást szedtem le (ez kell a gépre, a legújabb a 6-os, valoszinü azzal is meglehet csinálni). Aztán le kellett szednem valahonnan az OS 5-öt a mobilhoz, a desktopos programba betölteni azt és úgy telepíteni. A telepítésnél én ugy csatlakoztattam a géphez, hogy kivettem az aksit meg a simkártyát belőle, aztán így sikerült feltelepiteni.
(Az os update előtt értelemszerű csinálni egy biztonsági mentést azokról a dolgaidról, amik kellenek majd.)Ennyi emlékképem maradt (de lehet, hogy ezek is tévesek kicsit, de a lényege megvan fogalmazva). Ha nem találsz neten hozzá leírásokat (énis onnan ollóztam össze), akkor utánanézhetek, ha gondolod.
(Aztán lehet, hogy én bonyolítottam csak ennyre túl, de máshogy nekem nemsikerült)
-
boros.denes
csendes tag
Az 5-ös OS nekem megoldotta a facebook gondot (miután felraktam, ment már wifivel is a facebook).
A változtatásokkal kapcsoaltban nemtudok sokat segíteni, a legészrevehetőbb szeritnem az, hogy a képek között a touchpaddal tudsz jobbra/balra menni, valamint a feloldás, hogy csak a mute/play gombbal tudod feloldani a billentyűzárat. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni. -
-
boros.denes
csendes tag
válasz
k-csabesz #1197 üzenetére
egyedül azt nem értem, hogy amit leszedtem 5-ös OS az angol, és pl. sem játékok (az alap játékok) sem néhány alap alkalmazás nincs rajta (mint pl. a notepad , vagy a word, excel, stb.) erre esetleg valami emgoldás van? (csináltam biztonsági másolatot, amit vissza is töltöttem, de az csak a naptár, üzenetek, stb.-kre vonatkozott.
-
boros.denes
csendes tag
...szerk.:
Desktop softwareval valahogy sikerült megpróbálnom felrakni az 5.0-t, de ez a hiba fogadott:Az új funkciókkal és a BlackBerry® megoldáshoz jelentős fejlesztésekkel rendelkező BlackBerry Device Software ezen frissítése csak aktív BlackBerry®-előfizetők számára érhető el. A BlackBerry® szolgáltatásról többet tudhat meg, ha ellátogat a www.blackberry.com/service címre.
-
boros.denes
csendes tag
hello.
nekem az a kérdésem lenne, hogy hogyan tudok 5.0-ás OS-t rakni a 8520-ra? Mert garanciálisan kicserélté a mobilom, és elfelejtettem anno hogy raktam fel, most meg bármit szedek le, azt mondja hogy a legfrisebb van fent, közben meg a 4.6 van fent, és tudom, hogy ennél frisebb volt fenn anno.
légyszi írjátok le, mit szedjek le, hogy rakjam fel.
köszi -
boros.denes
csendes tag
hello.
engem az érdekelne, hogy valamilyen módon megoldható-e (BIS nélkül), hogy a naptárban a bejegyzések különbözö szinüek legyenek? (hogy valami rendszert lássak a mindennapos tevékenységek és a fontosabb/egyéb ügyek között) -
boros.denes
csendes tag
ShangMail app.al megoldható a pushemail gmailre, wifiről.
-
boros.denes
csendes tag
hali
én egy normális jól működő call loggert keresek (free-t). az a lényeg, hogy az alkalmazás számolja másodpercben hogy mennyit beszélek és hogy mennyi smst küldök el havonta (z is jó ha manual resetelni kell havonta).
az mégjobb lenne, ha opciók között lenne olyan beállitás, hogy ingyenes számok, azaz akikkel nem számolja a beszélgetett perceket (csak az smst közte).igazából már próbálkoztam több app.-al de nem találtam meg a nekem való értelmesebbik fajtáját, mindegyik tul akarta bonyolitani ezt az egyszerü feladatot.
ha valaki tudna segíteni, megköszönném -
boros.denes
csendes tag
válasz
olasz159 #822 üzenetére
hívásnapló az zöldgomb, de nemfogadott hívásnál nem jelez ki borítékot (azt vagy sms-nél, vagy emailnél jelzi ki)
hogy csak wifivel netezz... hát talán az APN beállítások kivétele a beállítások - advanced options-ban a TCP/IP menüpont alatt, vagy a böngészőben beállítod hogy alapértelmezettként hotspot böngésző legyen. ezek a tippjeim vannak, vagypedig szolgáltatónál letiltod a simről a mobilnetet
-
boros.denes
csendes tag
válasz
aaronlucas #819 üzenetére
Hali,
Nekem épp ma sikerült megcsinálnom. Leszedtem a blackberry honlapjáról a telefonommal az appworld-öt és már megy is. Wifiről és simán tudok letölteni is (mielött tudnád használni szinkronizálni kell a géppel az egészet, ha itt elakadsz, majd szólj - de az appworld enélkül is működik, csak ha vmit le akarsz tölteni ezenkeresztül az email beírásnál nemjut tovább) -
boros.denes
csendes tag
hali,
egy olyna kérdésem elnne, hogy meg lehet-e oldani valahogy hogy a profilokat időzítsem? tehát hogy beállítom hogy melyik nap melyik profil mettől meddig legyen aktiv (pl reggel 8tól du3ig legyen néma, utána meg normál profil) -
boros.denes
csendes tag
egy olyan kérdésem lenne, hogy 5.0-s updateban a média menü a 4.6-oshoz képest megváltozott, hogy azt valahogy vissza lehet-e állítani?
erről beszélek: http://www.letsgomobile.org/images/reviews/0105/blackberry-curve-media.jpg
hogy ilyenre szeretném valahogy visszaállítani, hogy ez lehetséges-e? -
boros.denes
csendes tag
válasz
chinymie #516 üzenetére
fagyást azért nem említi senki, mert egyáltalán nem hajlamos rá. nekem amióta megvan azóta is csak 1-2x fagyott be, de akkor is valami félreírt alkalmazás miatt, nem a bb gyengesége miatt.
szoftverfrissítése meg szerintem elég egyszerű, gyors, csak úgy kell csinálni, ahogy le van írva és minden rendben megy.
tapasztalatom szerint az aksija annyira nem top, bár lehet azért érzem így, mert amióta megvan, nemvolt nap hogy ne nyomkodjam min. félórát.
remélem tudtam segíteni
(ui.: a bis előfizetéshez annyit hozzátennék, hogy persze egyszerűbb ha van, és sokkal praktikusabb app.okat használhatsz rajta, de a nagyrésze (msn/facebook/email) kikerülhető bis nélküli alkalmazásokkal, vagy pl. facebook esetén böngészővel.) -
boros.denes
csendes tag
válasz
hm_guesswho #507 üzenetére
háttérben futó sok alkalmazástó, legalábbis nekem attól volt ez
-
boros.denes
csendes tag
msn, twitter, facebook chat és még sok más hasznos dolog egybegyűjtve egy applicationba:
http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=im&platform=bb
(download lite-t válaszd ha ingyeneset akarsz (annyi a hátránya hogy van 1-2 reklám benne, ami egyáltalán nem zavaró)) -
boros.denes
csendes tag
most olvasom, hogy az APN használatához aktiválni kéne a BIS/BES szolgáltatást. Ezt hogy tudnám megcsinálni? mert ehez ha jól ovlastam kell valamilyen aktiválási jelszó talán, vagy nemtudom én.
-
boros.denes
csendes tag
vodafone-nál nemtudod az APN nevét? kerestem neten, találtam csomofélét, de egyiksem jött be :\
-
boros.denes
csendes tag
APN beállítások engedélyezve, APN hitelesítés is, de ígysem megy.
APN felhasználót meg jelszót nemtudom honnan kéne szerezni, ezért beirtam egyet magamtol. de sajnos nem megy. -
boros.denes
csendes tag
öö vagyis nem is az aktiválás, hanem:
egy csomo application azt írja nekem ki, hogy nincs net hozzáférése, de az engedélyeknél minden allowon van, csak egyszerűen nem működnek valamiért. leszedem, feltelepitem, de utána nem megy. ezt valahogy meg lehet oldani? -
boros.denes
csendes tag
hali,
egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy blackberry 8520-t és valahogy aktiválni szeretném. ezt hogyan tudnám megoldani? olvasgattam de nem találtam :\ -
boros.denes
csendes tag
hali,
nézegettem ezt a telefont és nagyon megtetszett tudása, sebessége, kinézete miatt.
Viszont nem tudom eldönteni, hogy szükségem van-e erre. Mert én egy wifis telefont szeretnék, és azok közül ezt találtam legjobbnak (vodafone 2éves előfizetés). A BBszolgáltatás miatt kicsit meginogott a gondolatom a telefonról.Tudnátok segíteni, hogy nekem, (17éves tanuló), jó lenne ez a telefon? Vagy wifizésre inkább vmi más telefont keressek? Esetleg tudtok ajánlani valamilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged