Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
válasz
Jovanny2 #717 üzenetére
Már nem aktuális!
Igazából lett volna egy ajánlat 9700-ra, de inkább megvárom, amíg tudok venni a T-nél kedvezményesen újat. Hátha addig a 9800 is bekerül a kínálatbaAz az igazi vágy.
Szeretem a 8520-amat, és abszolút megfogott a BB-életérzés. Imádok vele pl jegyzetelni, ami a munkámban is fontos.
Egyedül az zavar, hogy a saját netes böngészője nem túl acélos, az opera instabil rajta, a bolt meg nem jeleníti meg az Ő betűket :-/ Kéne rá egy normális böngésző.
A hátlap meg elég nagy csalódás volt, azt hittem, hogy legalább a BB-k minőségi termékek.
De az tuti hogy egy jó darabig BB-m lesz! -
knyitogato
őstag
-
válasz
Jovanny2 #706 üzenetére
hi! Na és hol van az az alkudozós oldal, ahol vetted, mert én is akarok venni egy bb-t, és a 8520-t néztem ki magamnak, de én se akarok, ilyen recsegős hátú selejtett, és én függetlenűl akarom megvenni...
Tudsz ebben segíteni ?
A Másik kérdésem, hogy a bb új rendszere, azt hiszem már van os 6 azt fel lehet tenni a készűlékre, és ha igen , akkor ingyen...?
Meg hogy naviáció van hozzá/benne?
-
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #625 üzenetére
arról, hogy pl sms-eknél megakarom változtatni a figyelmeztetést, mikor üzenetem érkezik. átállítanám hogy rezegjen/ne rezegjen, milyen hangot adjon, de hiába megyek rá hogy "üzenetjelzések", vagy profilnál a szerkesztésre, nem csinál semmit. és ez oprendszer frissítés előtt is után is fent áll..
?? -
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #623 üzenetére
köszi.
ja, akik kételkednének abban, hogy megvegyék-e a készüléket bis szolgáltatás nélkül:
http://www.hwsw.hu/hirek/45267/blackberry-research-in-motion-rim-telefon-mobiltelefon-okostelefon-piac.html
"Noha a RIM okostelefonjai a BlackBerry internetszolgáltatás vagy vállalati szolgáltatás nélkül nem tekinthetők teljes értékű megoldásnak, a vásárlóknak így is csak valamivel kevesebb, mint a fele fizet elő a mobilszolgáltatóknál elérhető speciális adatcsomagkora."
én is nélküle használom, és mindent kitudok használni, csak telepített ingyenes alternatív megoldással.más: felraktam az új szoftvert a telóra, de az eddigi gondom (profil szerkesztése, csengőhangok) továbbra sem oldódott meg. most is csak a médiából tudom hozzáadni a csengőhangot a telefon profiljához, de a kiválasztásnál hiába nyomok rá a profil szerkesztésére nem történik semmi. vigyem vissza, hogy hibás vagy mit tegyek? semmit sem tudok állítani a telefon csengési profiljainál ezen kívül
-
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #617 üzenetére
köszi, minden klappol. már csak az idegesít, hogy nem tudok rájönni melyik billentyűvel lehet írás közbe átállítani, hogy egymás után sorba számokat írjak betűk helyett. nokián ha többször megnyomtam a csillagot akkor átállt szám módba. bb-n nem tudok rájönni hogy kell...
-
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #615 üzenetére
köszi az infót, már csak annyi kérdésem van, hogy ha felmegyek a hivatalos honlapra és szedném le a rendszert kiválasztom hogy hungary-vodafone és ott azt dobja fel, hogy 4.6. nem lehet leszedni a vodafone-os 8520-hoz 5-ös verziót? ez olyan mint a symbian-nál, hogy különböző szolgáltatóknál különböző időpontokban érhető el a rendszer frissítése?
-
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #601 üzenetére
köszi. ma meg is vettem a telefont. nagyon tetszik, nem túl egyszerű a használata, egy átlagos ember nemigazán tud eligazodni rajta de én szeretem hogy nem olyan megszokott és egyszerű minden mint a nokiánál. rájövök szépen lassan mi hogy működik és teljesen jól és gyorsan fogom tudni kezelni a telefont.
valami tanács, amihez ne nyúljak és ne állítgassam mert veszélyes? (nincs előfizetett szolgáltatásom, offline használom) -
abcukistván
tag
válasz
Jovanny2 #568 üzenetére
4.6-ban volt billentyűzár app. így akár a szélső gombokra is lehet programozni. feloldás meg * zöld gomb volt azt hiszem, nem a média.
Miben más az 5-s OS?
- vannak olyan progik amik csak azon futnak
- beállított wifi hotspot-ra automatikusan kapcsolódik
- lassabban tölt be restart után
- billentyűzármást nem fedeztem fel, mert 4.6 kb 2 napig volt fent csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged