- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Köszi, már segítettek azóta. Van egy program amivel be lehet állítani mi legyen a lezárás-feloldás, pl. nekem be volt állítva, hogy a bal oldali gomb legyen mindkettő, ami alapértelmezetten az sms, ha jól tudom.
Inkább nem is zárom le a képernyőt így nem kell feloldani, sokkal jobb.
-
Wartburg
csendes tag
üdv mindenkinek.nekem kimondottan a curve volt egy rémálom a maga 2ft-ot érő anyagával+a kemény kamerájával+az ótvar menüjével+ a sistergős beszélgetésektől stb.Ettől még lehet totál jó teló.Én évekig Nokia e71 majd e72 tulaj voltam,na azok korrektek voltak De! Beszippantott az érintőkijelzők világa és jöttek sorba:Samsung omnia hd(több* is),samsung omnia 2,htc desire,htc hd2,nokia n8 .ezek mellett végig meg volt tartaléknak az e 72!ami szerintem az egyik legjobb teló(+az e 71 is),mondom szerintem!de banga mód eladtam és rá 1 hétre megutáltam az érintős cuccokat és ekkor jött a curve mert a városban nem volt más quertys gép és azzonal kellett.aztán szerencsére beújítottam már egy e 72őt.most újra nagy a szerelem.Ja és az is vicc,h sulyos ezrekért fizess elő a bb e mail szolgáltatásaira ami e kategóriánál nokiánál ingyen van!bocs ha valakit megbántottam,nem akartam!üdv
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged