- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor79
csendes tag
Hello!
A YouTube-on található a CASE MATE Hybrid tokról egy-két videó:
Ez az a színösszeállítás, ami nekem van, de a videóban látható Bleki egy Tour 9630-as:
http://www.youtube.com/watch?v=XfVf4S_JVewEz az a Bleki, ami nekem van, de az én tokom szürke-fekete:
http://www.youtube.com/watch?v=kWSLNoMkNwgKiegészítésként annyit, hogy pénteken feltettem a képernyővédő fóliát is. Viszont akkora béna voltam, hogy összekevertem a tényleges védőfóliát és a védőfólia hátuljáról lehúzható fólia "maszkot" és ezt a maszkot próbáltam meg rátenni a gondosan "szösztelenített" teló kijelzőre, az igazi védőfóliát pedig a tapadós végével lefelé rádobtam az asztalterítőre (az lett volna a legjobb, ha összegyűröm és kidobom), amely így összeszedett egy csomó szöszt. A termék minőségét dícséri, hogy a védőfóliát folyékony szappannal és hidegvízzel lemostam, és ezután ugyanolyan tökéletesen, és buborék-mentesen tapadt a kijelzőre, mintha nem történt volna semmi baleset.
Szóval, ha valaki vesz ilyet: az a fólia az eldobandó, amelyiken a kis fehér papír fogó izé van
-
Rickazoid
addikt
Rendben, Köszi, átnézem/átnézzük a listát.
Igen, a menügomb hosszan tényleg felhoz egy task switchert, de inkább task manager jönne jól, kényelmetlen sok megnyitott és háttérben hagyott programot egyenként bezárogatni, és hát egy háttérben futó játék gondolom itt se kevéssel csökkenti az akku töltöttségét.
Mondjuk találtam párat, de csak kijelezni tudnak, bezárni nem. -
zozyk
addikt
Nos,válasz nélkül megcsináltam a frissitést...
Első észrevétel:a böngésző gyorsabb lett.
1 kérdés:van értelme frissiteni a 8520wifiM_PBr5.0.0_rel860_PL5.2.0.47_A5.0.0.509_Wind_Hellas-t erre:
8520_5.0.0.592Nagy változás gondolom nem lenne,max pár hibajavitás,amibe amugy sem nagyon fut bele az átlaguser.
Valaki vágja a verziók közti különbséget?
-
Svájcinéger
őstag
Hát nekem az Instant Mail után lett térkép progim, de hogy mi a neve lövésem sincs. Egész jónak tűnik, bár annyira még nem tököltem vele. Wifin megy a GMAIL, van külön GMAIL kliens. A Live Messenger nekem Instant Mail után ment, de webes felületről be tudtam lépni. Filmkonvertálás még egyenlőre passz, zenelejátszó is. Ha nagy hülyeségeket írtam, akkor bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest