- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
S73V3
tag
hmm.
Próbaidőnek ugy gondoltam, hogy csak elofizetek rá, aztan 1 honap mulva lemondom, ha nem tetszene... Vodánál van vki? Ha ezt használjátok csak netezni, akkor milyen adatforgalmat generáltok? Jelenleg a nagyobbik net csomagom van, asszem 500 mega, de facebook, msn még nem vitte el 50megáig se.. -
lezerpiramis
őstag
Hát ez úgy néz ki, hogy mindig be kell jelentkezni, ráadásul szerintem a gmail-kliens nem megy Wi-Fi-vel BB-n, csak mobilnettel. Kb. egy Google-alkalmazás sem megy Wi-Fi-n. Logicmail-t lehet még esetleg megpróbálni, de szvsz nem érdemes BIS/BES nélkül ilyen telót venni (tudom, most majd sokan jönnek az ellenérvekkel...
-
Bling95
őstag
a készülék új. most jött a pannonból. böngészőben hogy kell átállítani hotspot-ra?
ja igen, próbálom feltenni rá az operát de amikor el akarnám indítani kiírja hogy telepítés, de nem csinál semmit.... még a csík se tölt be.
egyébként ahogy nézem 4.2 van rajta, nemtudom van e már ennél ujabb, a destkop szerint nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged