- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Hi!
Érdemes frissíteni az 5-ös szoftververzióra (ha esetleg még a 4.akárhányas van rajta).
Két okosság, ami néha jól jön:
-Resethez nem muszáj kivenni az akkumulátort, az alt + jobb shift + del kombinációval is lehet resetelni.
-A logokat a következő módon lehet megnézni: a készenléti képernyőn nyomva kell tartani az altot, majd beütni azt, hogy lglg (látni nem lehet a gépelést). -
lezerpiramis
őstag
Elvileg a 100 Mbyte-ban benne van, bár én csak a Vodáról tudok nyilatkozni, mert én náluk használok BB-t (ott nem kell mellé net, bár pl. a YouTube a streaming miatt csak akkor működik, ha van mellette netes vagy wapos APN, illetve ha az ember modemként akarja használni a készüléket, akkor mindenképpen kell sima netes opció is, mert csak azzal működik a dolog). A T-nél elvileg van valami kedvezmény, hogy ha netes csomagot is rendelsz, akkor a BIS csak feleannyiba kerül, vagy valami ilyesmi.
Egyébként alapból a netezés is a BlackBerry APN-en keresztül zajlik, de a T-s BB-knél ki lehet választani a web 'n' walk-ot is, úgy pedig a netes APN-t használja a gyári böngésző. A T azt mondja - tudomásom szerint -, hogy technikailag kell normál internetes opció is a BB mellé. Ezzel kapcsolatban biztosat szerintem a T-sek tudnának mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest