Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
válasz
timeline #545 üzenetére
Kapcsolatoknál a wifi legyen bekapcsolva (gondolom ez nem újdonság), a Mobilhálózat beállításainál az adatszolgáltatás legyen bekapcsolva, a while roaming pedig Off-on. A böngésző típusát pedig állítsd át Hotspot böngészőre. Így menni fog a wifi, nekem is így megy - nincs mobilnet előfizetésem
-
sasa134
addikt
3 win mobile-os smartphone (ill. PDA) után 4 hónapja tértem át egy BB Curve-re. A feltétel a következő volt: qwerty, gyors, megbízható, jó sw támogatottság, 3 nap akkuidő, jó hangminőség.
Mindenben remekül helytáll a BB, nagyon örülök, h ezt választottam. Azóta az egyik legjobb barátom (aki melleslge programozó) is áttért BB-re (Bold) és amikor csak találkozunk, egyfolytában dícséri a készüléket, míg előtte az Eten PDA-ját (ami másfélszer annyi volt mint a Bold) a halálba kívánta a fagyásaival, lassúságával.Javaslom, nézz meg egy BB-t működés közben (lehetőleg BIS-eset). Nem fogsz csalódni...Mit kapsz a pénzedért?
Ezt:- A Win mobile-nál sosem látott sebességet (minden rögtön történik, nincs hezitálás, csak működik és nagyon gyors), fantasztikus kijelzőt (tűző napon vígan sms-ezek, mailezek,bármi..), nagyon jó HANGMINŐSÉGET (ami sztem szégyen az összes PDA-n...)
- elképesztően átgondolt oprendszert, nagyon könnyen megtanulható, megszerethető ( 2 nap nyomogatás után mindent fogsz tudni)
- nagyon jó ingyenes progikat/témákat (pl: http://www.blackberryseeker.com )
- nagyon erős multimédiás szolgáltatást --> ez az, amiben a RIM a legtöbbet fejlődött, sőt emiatt lett igazán szélesebb körben is használható a BB.Régebben mondták, hogy BIS/BES nélkül nem mutatja meg a telefon az igazi arcát. Ez hülyeség, ha nem kell net meg BB chat és push email, akkor BIS nélkül is bátran megvehető. Amúgy a BIS ezt a 2 rugót vígan megéri , ne aggódj, hogy kilépsz a havi kvótádból: a mailek tömörítése szenzációs, és a netezni is vígan lehet vele.
- A dukumentáció, leírás nagyon jó, a hozza adott PC-s programmal gyerekjáték telepíteni/törölni programokat, zenéket/filmeket -- bármit.
- formálódik a magyar BB közösség, sok segítséget kapsz például itt
Nekem nem érdekem senkit meggyőzni, de én tuti csak BB-t veszek ezután is. Nyugodt szívvel ajánlom!
-
sasa134
addikt
Annyi keresgélés után megtaláltam a tökéletes okostelefont: úgy hívják, hogy BlackBerry. Volt minden: Samsung, Nokia, Eten, MDA stb, de semmi sem ért fel ehhez. Az tuti, hogy ezután is a RIM készülékei közül fogok választani!
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #424 üzenetére
és valóban, thx!
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #425 üzenetére
A BB Desktop managerben amikor húzod át a filmet felajánlja, hogy, konvertálja-e vagy sem. Klikk arra, hogy igen. Ezután le fogja játsszani.
-
sasa134
addikt
sziasztok,
adott egy BB 8520. Opera minit telepítettem BlackBerry Desktop manageren keresztül, szépen látom is az alkalmazások listáján, hogy sikeres volt a dolog. Készüléket lehúzom, kikapcs-bekapcs, de nem találom az Operát rajta. Tudna vki segíteni? Be kell vhol állítani h az legyen a böngészőm vagy kéne lennie Opera ikonnak?
-
sasa134
addikt
nah, pár óra nyomkodás és hajtépés után életre kelt a wifi.
Kell hozzá:- Mobilhálózat kikapcsolása
- böngészőt hot spotra állítaniEnnyi. Nem egyszerű azért...
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #413 üzenetére
köszi.
Az a helyzet, hogy wifi be van kapcsolva, látja a hálózatot. Rámegyek, hogy csatlakozás, beírom a jelszót, próbál csatlakozni, de kiírja, hogy: 'Csatlakozás sikertelen. OK:IP-cím beszerzése sikertelen'Amennyiben a hot-spotos bejelentkezésre megyek, akkor: "Nincs internetkapcsolat. Próbálkozzon később" üzenet fogad...
Nyomok egy OK-t, ekkor egy fehér háttér előtti nagy BlackBerry felirat fogad, de az égvilágon nem történik semmi.
-
sasa134
addikt
válasz
hm_guesswho #411 üzenetére
köszönöm! (elolvastam a kézikönyvet de erről egy szót sem ejt...)
Még a wifivel küzdök, sehogy sem akar az itthoni hálózatra felmászni , pedig átállítottam a browser-t hot spot mode-ra.
-
sasa134
addikt
sziasztok,
BB 8520-ason hogyan kell a menü háttérképét megváltoztatni? Az istennek sem találom...Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest