- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
válasz
laszlohétfő #1260 üzenetére
Nekem is hasonló problémák vannak a bt-vel,bár annyira nem is foglalkoztat
-
XSiGma
aktív tag
válasz
pikkubee #1224 üzenetére
bis/bes nélkül használom,sima átlag userként,tapasztalataim szerint 100mb net bőven elég böngészni és a közösségi alkalmazásokra is,amik tökéletesen elérhetőek edge hálózaton böngészőből(bár a sebessége sajnos nem az igazi,de megszokható).ha tehetném (és fogom is
) inkább a 9300-asat venném,amiben van 3g és gps is,de nyilván ezért árban is magasabb.
-
XSiGma
aktív tag
válasz
rootkiller #1129 üzenetére
Szívesen csinálnék,de tényleg olyan mint a gyári,pont a múlthéten volt a kezemben egy 9300,tapintásra is megegyezik,teljesen jól illeszkedik,minimális recsegés azért van,de lényegesebb jobb a 8520 hátlapjánál.
-
XSiGma
aktív tag
Megosztom,hátha érint valakit: miután megelégeltem,hogy fél év után a gyári recsegős hátlap gyalázatosra kopott, Ebay-ről vettem 9300-ashoz valót.1,5hét alatt itt is volt,komoly 700 huf-ba került az ügylet szállítással együtt.Jobban is tapad,nem recseg,illetve recés,tehát kevésbé sérülékeny.Tudom ajánlani mindenkinek
-
XSiGma
aktív tag
válasz
hm_guesswho #1122 üzenetére
Nagyon köszi az infot!!Nekem is feltűnt a változás műltkor,de nem hittem volna hogy működni is fog.Már csak azt kellene megoldaniuk,hogy mobilnettel is használható legyen,de egyelőre ez is nagy lépés,szóval nem leszek telhetetlen
-
XSiGma
aktív tag
Nekem például nincs bis előfizetésem,viszont minden amit használok tökéletesen elérhető böngészőből is (gmail,facebook,stb).
-
XSiGma
aktív tag
válasz
VeRaLaDy #875 üzenetére
A Snaptu nálam sem fut,mintha hiányolná a bis/bes-t (v5.00592,rendszer:5.2064).Andoidos telefonról váltottam egyébként,amit szinte inden tekintetben rommá ver a BB,kivéve az appokat.Illetve az sem túl szimpatikus,hogy szinte mindenhez elő kell fizetni a bis/bes-re,enélkül eléggé korlátozottak a lehetőségek.
-
XSiGma
aktív tag
Hello!A héten megvettem végre a telefont.Az itt leírt módon frissítettem is OS 5.0-ra,de csak angol menüt tud,bár elvileg multilanguage-t tettem a gépre.Ugye már elvileg a Desktop Manager-ből is lehetne frissíteni,de itt csak az alap 4.6 van opcióként ami rajta volt,illetve a mostani angol menüs.Kérdésem az lenne,hogy tudnék rá magyar OS 5.0-t feltenni?Illetve a másik,hogy letöltöttem Appworldről a Windows Live és FB alkalmazásokat,de mindkettőnél valami szolgáltató hibát ír.Erre tud valaki megoldást?BIS/BES sajnos nincs előfizetve(és Telenor a szolgáltató).Előre is köszi üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged