Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Ha valaki Boldot szeretne, láttam egy hirdetést, 35000-ért. http://hardverapro.hu/apro/blackberry_bold_elado_csak_ma/hsz_1-50.html
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #715 üzenetére
Miért akarod eladni, ha nem vagyok indiszkrét? Nem fogott meg a Blackberry életérzés?
Csak az a mentség, ha újat akarsz venni (mármint Blekit).
-
Jovanny2
őstag
Már nem lehet kapni ezeket Nála, de a kollega által ajánlott hátlap ideális lehet. Örülök, hogy összejött, és hogy segíthettem. Bőr tokom ehez nincs, a szilikon nem jött be, nem is használom. Nem védi az elejét, pedig az a fontos, a hátlapod védené, de ezt a fajtát meg nem kell. Nekem egy fekete iPhone textiltokom van, pont passzol bele, jól is néz ki, és tökéletesen véd, 2 rétegű bélése van. Ezt merem ajánlani. Majdnem belefér szilikonnal együtt, de nem.
A 6-os OS csak a Torch-ra jött ki, ezekre nem megy fel. Ha véletlenül kijön ezekre (bár az 5-ös is csak nemrég jött) akkor természetesen ingyen beszerezhető lesz. Ha nem, akkor is
Navi nincs benne, csak a 9300 (Kepler)-ben és attól felfelé, asszem.
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #705 üzenetére
Alkudozós oldalon.
Elég speckó, mert Engineering use only, NOT for sale felirttal indul.
Észrevettem egy különös dolgot. Valahol láttam, hogy a shift-alt-H előhoz egy info menüt. Gondoltam kipróbálom, de nekem egy engineering menüt hoz. Ilyenekkel, hogy Mobile network engineering screen, wifi 802.11 engineering screen, multi-waf engineering screen, OS engineering screen, JVM engineering screen,stb. Mindegyiken belül sok menüpont, de még nem mertem semmit átállítani. Mi lehet ez? Nektek mit hoz be?
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #698 üzenetére
Nem zörög, nem recseg a hangja. Egész szépen (és hangosan) szól. Ha gondolod, tedd ki a linket, amit Nekem küldtél, a hátlapról, hátha érdekel még valakit. Megnéztem az enyém, ugyanúgy néz ki az enyém belülről is, valószínűleg nem utángyártott.
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #693 üzenetére
Nekem Kepler hátlappal van, az nemcsak hogy a kinézetén dob egy hatamasat, de minőségben is sokszor ráver, egyáltalán nem nyikorog, és kicsit gumírozott benyomást kelt.
http://www.smartblogging.org/blackberry-curve-9330-phone-gray-verizon-wireless/
Ilyen...ezzel vettem, lehetett volna Kepler is, de az majd 20 ezerrel több lett volna, és nagyjából ugyanezt tudja, plusz a 3G-t, amúgy meg 100%-ig ugyanígy néz ki, csak a hátlapban különbözik (vagyis az enyém abban sem
)
-
Jovanny2
őstag
válasz
aaronlucas #673 üzenetére
Nem, hanem amikor feltelepítettem az operát, a gyorsindítójában volt egy olyan, hogy Mobile applications, az felküldött egy oldalra, ahonnan ingyen lehet progikat leszedni, ott találtam a nimbuzzt is, elindítottam, kérte a facebook meg a skype azonosítóm, aztán feljelentkezett, és azóta megy. Ha jól emléxem, így volt.
-
Jovanny2
őstag
válasz
aaronlucas #670 üzenetére
Nem tudom, nekem a Nimbuzz telepítésénél semmiféle telefonszámot nem kért, ha jól emléxem.
-
Jovanny2
őstag
válasz
lezerpiramis #664 üzenetére
Jól tudod, 5.0 a legújabb. Én is rosszul fogalmaztam, reinstall lenne, nem frissítés. Ezzel a PINnel vettem, de nem zavar túlságosan, minden megy rajta ( a stream-en kívül
) BIS/BES-t meg nem tervezek.
-
Jovanny2
őstag
válasz
lezerpiramis #662 üzenetére
Igen, 5.0. Nem frissítek, mert amúgy minden működik szépen. Jó lenne ha ez is menne, de inkább nem szórakozok vele most egy kis egérmozi miatt, jobb a 22" erre a célra.
A PIN-em meg valamiért FFFFFFFF, úgyhogy a RIM-mel sem vagyok tárgyalási pozícióban.
-
Jovanny2
őstag
válasz
hm_guesswho #645 üzenetére
Jó Neked/Nektek, ha tényleg megy a streamelés wifin (nem edge-el, a saját lejátszón indulva, mert ha úgy indul, akkor wap.) Én most letöltöttem az Operát, de azzal sem megy. Ha kikapcsolom a hálózatot és csak a wifi megy, akkor nem indul, csak megnyitja a médialejátszót, és hibát ír. Más kérdés, hogy telefonhálózattal sem megy, mert letiltattam minden wap forgalmat.
Addig elindultak, csak pörgött a wap számláló.
-
Jovanny2
őstag
Az 5-ös megoldja a csörgős-rezgős problémád is
, a 6-os csak Torch-ra van, másra nincs, és szerintem nem is lesz mostanában, az 5-ös is elég friss.
Szoftverfrissítéshez olvass vissza.
Pl.: http://mobilarena.hu/tema/re_blackberry_curve_8520_arral_ujitottak/hsz_445-445.html
-
Jovanny2
őstag
Hali, a .doc, .xls és .ppt fájlokat offline programokkal nyitja meg, a Word to Go-val, a Sheet to Go-val és a Slideshow to Go-val. Ezek az alkalmazások mappában vannak, szerintem alapból is, bár használtan vettem a telefont. Tehát meg tudod nyitni BIS nélkül, Nekem sincs.
-
Jovanny2
őstag
Hali, egyik kérdésedre a válasz: ha videót vagy flash tartalmat nézel wifin keresztül, az sajnos EDGE forgalmat generál, mivel azokat saját ablakukban nem tudja megjeleníteni, és valamiért automatikusan wapon keresztül kezdi lehúzni, és a médiaplayerrel lejátszani. Ez elég borsos árú roaminggal.
Kiadhatnának már egy flash playert...
-
Jovanny2
őstag
Sziasztok. Vettem múltkor egy karcmentes, de hibás Pearl 8110-et alkatrésznek, mert eladó volt a 8100-ásom, gondoltam kicserélek rajta ezt azt. Mint kiderült, nem sokminden passzol, mind1 is, mert közben eladtam a 8100-t.
Ha valakit érdekel, továbbadom a 8110-est (ugyanaz, mint a 8120, wlan nélkül). 5000 Forint az ára, és tényleg karcmentes, még az oldalsó díszcsíkok sem kopottak. Van hozzá egy aktív bőrtok, ha jól tudom, csak az van vagy 5000.
Hibája az, hogy ha tápot kap, a piros LED villog. Lehet, hogy csak szoftveres probléma, de nem kívánok vele többet foglalkozni. Loadert elindítva a program felmegy rá, de az első újraindításkor kiírja, hogy nem tud újrakapcsolódni.
A kijelző sötét. Beázva nem volt, ez biztos. Desktop progi csatlakozási hibát ír ki, mikor ég a LED. Mikor elalszik, az üzenet eltűnik, és így tovább. Mintha folyamatosan újraindulna. Az ár csak a készülékre és a tokra vonatkozik. Részletek az antaljanos@freemail.hu címen.
Bocs az OFFért. -
-
Jovanny2
őstag
válasz
Rickazoid #577 üzenetére
Na nemár!! Luna panaszkodott délután ugyanerre. Megnéztem 3x, ment. Végül sikerült lehúznia, de most nekem sem megy!
Ez megy: http://rapidshare.com/files/286474520/8520wifiM_PBr5.0.0_rel401_PL5.2.0.17_A5.0.0.238.exe
Ez bejön, de szerintem ugyanúgy néz ki, mint az előző, csak most nem Wind Hellas:
https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do -
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
válasz
timeline #562 üzenetére
Nem tudom, mert nem volt előző verzióm. A Pearl-ömön igen, de az meg más vas. A leírásotok alapján az sms jobb, van smiley kezelés.
De itt megtalálsz mindent, nem fordítom le, ha nem baj, a képek is magukért beszélnek:
http://www.blackberry.com/btsc/microsites/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB18143&sliceId=1&docTypeID=DT_SUPPORTISSUE_1_1&dialogID=790134635&stateId=0%200%20790128558 -
Jovanny2
őstag
válasz
timeline #558 üzenetére
És miért ragaszkodsz a szolgáltatókhoz?
Itt pl. le lehet tölteni az 5-ös OS-t, de még millió hely van. http://www.blackberrycool.com/2009/10/18/blackberry-os-5-download-for-the-bold-8900-tour-8520-and-storm/
Vagy ami még jobb: https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.doEz az official, de wind hellas verzió. Nem gáz, elvileg ebben ugyanúgy van magyar nyelv.
De ezért felelősséget nem vállalok. -
Jovanny2
őstag
Közben azon gondolkodám, hogy miért is lenne szolgáltatófüggő az 5.0 OS? Felmész a Blackberry honlapra, és letöltöd. Vagy a Desktop szoftverrel megkeresed a legújabb frissítést, nem? Ez nekem elég kézenfekvőnek tűnne, bár Nekem azt írja, hogy nincs frissebb, de megpróbálhatnátok. Elrontani nem könnyű szerintem, az a lényeg, hogy frissítés közben ne húzzátok ki.
-
Jovanny2
őstag
válasz
timeline #555 üzenetére
Nekem független, és már az OS 5.0.0.822 (rendszer:5.2.0.76) van rajta, magyar nyelvű, úgyhogy nyugi, van hozzá.
Meg vagyok elégedve az előző tulaj frissítési kedvével.
Amúgy telenorral használom én is, bár nem tudom a BIS-sel hogyan barátkozna, mert azzal én nem barátkozom, elég bőven a wifi. Szóval 4.6-on még nem chatszerű az SMS? Akkor én a jóba pottyantam, mert ez nagyon tetszik.
-
Jovanny2
őstag
Nem tudom Nálatok hogy van, de nekem az alap szoftver tudja a smile-kat, Chatszerű az SMS felület, felül az adott címzettel folytatott sms-ezésekkel, alul egy soban lehet az újat írni, mellette egy smiley, arra kattintva behozza az emotional-öket, és simán grafikusan jeleníti meg. Más: jelentem, megoldódott a médiaszinkronizálás problémám. Szóval az volt a baj, hogy a Desktop szoftver (6.0) azt írta, hogy nincs engedélyezve a telón a mass storage mód, nem is engedett semmit másolni. Természetesen engedélyezve volt, csak van egy szoftverbug a Curve 8520-ban (vagy némelyikben) ami hibás USB kapcsolatot eredményez, és nem látja a PC a memóriakártyát. Erre kiadtak egy bugfixet, de 1 hét volt mire megtaláltam.
http://www.blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB19717
Ha valakinek hasonló gondja van, ez megoldja. Újra 100% a szerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest