- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
válasz
Wartburg #903 üzenetére
Vicces és megvettem 4.6-os szoftverrel és pár nap múlva már az 5-ös figyelt rajta. Szétnéztem itt, kerestem valakit, aki segített és nő létemre, feltettem pár napon belül. Jól mondták máskor, Nokiát azok használnak, akik nem bírják megtanulni a bonyolultabb készülékek használatát.
-
Lune
tag
válasz
Wartburg #898 üzenetére
Nincs mindenben igazad. A nokiák ideje most már lejárt. Olvasd a híreket. Sajnos az andoridé most a jövő, bár nekem személy szerint még nem volt androidos készülékem.
Az érintő kijelző nekem se jött be, mert sokat gépelek. Max. egy kombinált érintős/qwerty-s megoldást tudok elképzelni.
Nem kötelező BIS/BES-t előfizetni, bár engem már máshol lehurrogtak, hogy a BB a BIS/BES-sel nyújtja az igazi megoldást, ráadásul sokkal spórolósabban netezel vele, mint a sima mobilnettel.Nem tudom, nekem az eddigi legmegbízhatóbb telefonom.
-
ocsesz
aktív tag
válasz
Wartburg #889 üzenetére
Hááát...
Én már tuti nem adnám el!
Ha kiismeri az ember,nincs az a teló amire lecserélné
Én legalábbis tuti nem.
Ennyi lehetőséggel és ilyen gyorsasággal még nem találkoztam
Először tartottam tőle,de most már nem mondanék le róla.
Főleg most hogy megy az AppWorld WiFi-n,már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged