- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Két BlackBerry-m van, közülük az egyik egy 8520-as, tehát én is ezt a márkát tartom megfelelőnek számomra.
BIS/BES-nélküli, illetve BIS/BES-sel ellátott kártyával használni a BB-t nagyjából olyan, mint amikor az ember vesz egy gitárpedált, amely 100 más effekt mellett pl. remekül tudja reprodukálni egy '58-as Gibson Les Paul, esetleg egy Al Di Meola Signature PRS gitár hangját, aztán később megveszi - ugyan jóval drágábban - valamelyik hangszert, és megtudja, hogy az az effekt nagyjából egy olcsó kis játékszer.
Leginkább a BES-sel kapcsolatban igaz ez az összehasonlítás, mert a BIS nyújtotta szolgáltatásokat jó néhány más gyártó telefonja is tudja. Természetesen itt jön képbe az, hogy erre nincs szüksége túl sok emberkének, de nekik pedig megfelel a BIS is - ha már BB-t választottak.
-
lezerpiramis
őstag
Ha van mobilneted, és tudod használni a gyári böngészőt, valamint nincs BIS/BES-ed (tehát a BB-s szolgáltatáskönyvek nincsenek meg, nincs regelve a készülék stb.), akkor a Beállítások - Speciális beállítások - TCP/IP útvonalon add meg a szolgáltatói netes APN-t, menni fog a gyári böngészővel.
-
Lune
tag
Szia!
Mobilnet nélkül nem fog menni a Gmail csak böngészőn keresztül. A BIS/BES nélkül nem mennek a blackberry saját facebook, messenger és egyéb beépített social network alkalmazásai, amik viszont kiválthatóak más programokkal, melyek ingyenesen letölthetőek.
Wifi megy minden gond nélkül, bár hallottam, hogy valakinek akadtak gondjai. Böngésző megy simán wifivel, és ha felteszed az appworld-öt, akkor rengeteg ingyenes proggit pakolhatsz rá.
Láttátok, hogy meg van végre az első magyar alkalmazás? TV műsor, amit a magyar telekom készíttetett. Egyébként letöltöttem a F1-es alkalmazást is, ami marha jó. Ja, és mindenki figyelmébe ajánlom a WHO IS IT? nevű alkalmazást, amely a led színét változtatja meg, ha 1-1 emberhez hozzárendelsz egy színt, akkor sms, és hívás esetén is olyan színűn villog a led. Próbáltam már más hasonló proggit, de abban csak 2-3 emberhez lehetett színt rendelni, ezzel a proggival 10 emberhez rendelhetünk színt.
Nagyon kircsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest