Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee91
csendes tag
válasz
hun2005 #1023 üzenetére
Appworlos böngészés után nekem is kijött a kis téglalap én is rátaláltam az üzenetek mappába került egy új üzenet, ami frissítésről tartalmazott infokat. Pl, hogy az egyik alkalmazásból kijött az újabb változat stb.
Amúgy fekete fehér, piros nyilas karikám is volt már, először azt sem tudtam mi az, ezt meg még nehezebb volt megtalálni, mert sehol nem jelezte, konkrétan ki kellett gugliznom...
Nem értem mi a különbség a két értesítés között. -
jocee91
csendes tag
Attól függ. Ha van benne GPS vevő, akkor gondolom van olyan program, ami olyan, mint az iGo.
Amúgy visszatért a gép...
Jó gyorsan elrendezték, küldtek egy vadonatúj készüléket. Köszönöm, Berry!
-
jocee91
csendes tag
Sajnos múlt héten vissza kellett vinnem a kicsikét...
Ugyanis sikerült gyári hibásat kifogni. Már az első pár napban láttam h az előlapi plexi ablak kicsit furán áll, konkrétan ferdén. Aztán egyik hívásnál fel akartam venni és a zöld híváskezelő...egyszerűen beragadt. Nem konkrétan a gomb, mert ugye az a plexi alatt van, az működik, hanem a plexi azon része szorult bele magába az előlapba... Működött tovább, de szinte hozzá sem kellett érni ahhoz, hogy felvegyen egy hívást, olyan érzékeny lett. Ráadásul a trackpaddal is voltak gondok, pont emiatt, mivel ha olyan szögben nyomtam meg (nyomás közben kicsit felfele tolva) akkor egyszerűen beragadt a plexi alá. Kicsit ideges lettem, úgyhogy bevittem a T-Pontba. Megnézték a szervizben, ki is akarták cserélni, de sajnos 3 napon túl voltam, úgyhogy rájöttek, h mégse, mondták is, hogy tényleg látszik h el van csúszva a plexi, elküldik gyártói szervizbe és ott bevizsgálják. Ha tényleg hibás (és tényleg az, sajna
) akkor ki fogják cserélni a telefont, vagy vmi ilyesmit mondott a srác.
Múlt hét csütörtökön vittem be, pont egy hete nincs nálam... Vitt vki mostanában T-hez telefont? Mennyi idő az ügyek rendezése? Csak azért, mert remélem gyorsan elrendezik, mert már nagyon hiányzik...
-
jocee91
csendes tag
Hát, nem tudom, én BIS/BES nélkül használom, de sztem még így is elég sokat tud, az előző telómhoz képest... Lehet azért mert ez az első okostelóm...
Gondolom, hogy BIS/BES fizetéssel még többet ki lehet belőle hozni, de azt azért nem mondanám, hogy nem érdemes anélkül megvenni. Nyilván azért is mondom ezt, mivel még csak ,,diák" vagyok, szóval nincs igényem üzleti jellegű felhasználásra, szerintem ezért nem is kell hogy maximálisan kihasználjam például az e-mail szerver szolgáltatásait. Amilyen célra én vettem arra nekem tökéletesen megfelel:
- Wi-Fi gyors és egyszerű rajta, szinte bármilyen oldalt jól renderel a gyári böngésző
- fülhallgatóval nagyon szépen, tisztán szól ( persze csak jó fülessel, nekem agybadugós Pioneerom van és meg merem kockáztatni, hogy ugyanúgy vagy még jobban szól mint a korábbi walkman mobiljaim, ez persze szubjektív, mert saját tapasztalat)
- facebook, gmail, időjárás, egyéb könnyen elérhető vele még akkor is, ha a ,,gyári" RIM Ltd. alkalmazások csak BIS/BES szolgáltatással mennek
-könnyen kezelhető
-ahhoz képest, hogy az új hiper-szuper-csúcsmodern okostelókban már 1Ghz -es procik (vagy akár kétmagos) procik ketyegnek, ebben csak 512 Mhz duruzsol, mégis elképesztően gyorsan reagál minden gombnyomásra
-320x240 felbontáshoz képest a kijelzője szerintem nagyon szép
-kényelmes a gombsora, könnyen lehet vele gyorsan írni, miután megszoktad
Sokan azért nem vesznek ugye BB-t mert kis hazánkban inkább az Androidos telók a menők (egyébként nem értem miben jobb, mint egy BB OS, sőt), könnyű is kezelni őket, mindenki azt veszi. Rengetegen vannak abban a tévhitben, hogy a BlackBerryk igenis bonyolult telefonok, mert olyan komolyan néznek ki, ráadásul szarok, mert ismeretlen itthon és ezért biztos alig van rá alkalmazás. Oké, hogy csak 2 napja jött meg a telóm, de én már teljesen megbarátkoztam vele úgy, hogy a 300+ oldalas használati útmutatóba csak akkor olvastam bele, ha nem találtam valamit, ilyen is csak 2-3x volt. Rengeteg alkalmazás van rá, még akkor is ha vmi nem működik, biztos, hogy van alternatívája. Végszóként azt mondanám az első pár nap után, hogy ez nagyon jó kis telefon, hiába húzzák le sokan, aki egy gyors, szép megbízható okostelefont szeretne (ami nem érintős), annak ezt tudom ajánlani. Szerintem ebben az árkategóriában bármelyik ellenfelét megveri, még akkor is ha nincs benne 3G és GPS, sőt szerintem akár 10-15-20 ezer forinttal többe kerülő telefonok közül is tudok olyat mondani, amit simán megver. Az akksija nagyon jól bírja, az első nap mikor megkaptam 1 csíkon állt a mutató, kb 3-4 órát folyamatosan, megállás nélkül nyúztam és csak utána kért enni. Este aztán feldugtam, reggel lehúztam, a tegnapi nap végigment, most másnap 13:42 van, még mindig 70% áll az akku, pedig azért ha az ember valami új dologhoz jut akkor azt az első pár napban ugye kifejezetten nagy intenzitással használja. Szóval nagyon jó kis telefon ez. Most itt nem csak a 8520-ra gondolok, hanem úgy általában a BlackBerry márkára.
-
jocee91
csendes tag
Na próbálgatom a telefont, pozitív tapasztalatok eddig, 5-ös oprendszer fut rajta, találtam már mindenféle alkalmazást, de youtubeot sehol sem tudok játszani vele. Böngészőben alapból nem megy, a RIM féle Youtube kliens ugye BIS függő, Xenozu nem tölti be a videókat, Player for youtube be sem lép, VISION pedig szintén nem működik. Valakinek ötlete, hol tudnék youtube videókat nézni? előre is köszi (amúgy a telefon nagyon jó, kényelmes, kézre áll, szép, gyors minden.
)
-
jocee91
csendes tag
Megrendeltem, holnap megjön a kicsike! Köszönöm mindenkinek aki segített a döntésben, még az érdekelne, hogy van-e itt olyan aki tok/kijelzővédő fólia nélkül használja, és ha igen, mennyire karcolódik? Mármint pl. zsebben nem karcolódik nagyon a cucc? (kijelzőre gondolok)
-
jocee91
csendes tag
Köszi szépen a gyors válaszokat, a hónapban tervezem a telefonvásárlást, csak nem voltam benne biztos, hogy ebben az árkategóriában ez az egyik legjobb választás (érintős telefonok kizárva
), de mostmár legalább tudom, hogy az. Akksija egyébként jól bírja? Wifi rádió milyen erős? (viszonylag messziről is lehet fogni a jeleket?)
-
jocee91
csendes tag
Még valami ami érdekelne, az pedig az, hogy van-e rajta valami irodai programalkalmazás, amivel pl Word, Excel fájlokat lehet olvasni, szerkeszteni, kreálni. Ha van akkor az teljes verziós?
-
jocee91
csendes tag
Akkor ezek szerint az app worldot is lehet wifin keresztül letölteni/telepíteni?
-
jocee91
csendes tag
Hello!
Én is most tervezem egy ilyen telefon vásárlását, mert nagyon tetszik! A kérdésem csak az lenne, hogy lehet-e mindenféle plusz költség nélkül WiFizni rajta. Azt látom, hogy a gyári kliensek (pl FB, Gmail) BIS/BES nélkül nem nagyon működnek, de a böngésző megy mindenféle extra nélkül? Amúgy nem üzleti felhasználásra lenne a telefon, ezért nem szeretnék BIS/BES előfizetést sem rá. T-Mobile-nál néztem ki a cuccot, valakinek van erről tapasztalata? Csak hazavitte, bekapcsolta a WiFi-t és ment? Vagy kellett hozzá vmi plusz, amit meg kellett venni? A ,,data plan" pl. konkrétan mit takar?
Gondolkozom még a Nokia E55-ön is, az is hasonló árban van ugye,de a BB sokkal szimpatikusabb, de nem szeretném úgy megvenni, hogy nem tudom használni a WiFi-t, Facebookot, Youtubeot, Gmailt mobilnet/BIS/BES nélkül. Az ebben az árkategóriában lévő telefonok közül nekem ez jön be a legjobban, de ha sok vele a probléma, akkor másikat veszek meg. A legfontosabb szempont nekem tehát az, hogy a WiFi teljesen ingyenesen beállítható legyen és működjön. Előre is kösz a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest