Új hozzászólás Aktív témák
-
tomczi
csendes tag
Sziasztok! BB8520-hoz kérem a segítségetek. Nevezetesen arról van szó, hogy bármilyen úton ( wap, wifi), bármilyen böngészőn keresztül ( saját, opera, bolt) próbálom megközelíteni a Gmailt, folyton azt írja ki, hogy "xml hiba". Megpróbáltam gmail mobil linkjén( amit a gmail sms-ben küldött) keresztül, s az eredmény ua., mint az előző esetekben. Szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet ezt a hibát orvosolni. A telómmal van a baj, vagy valami mással?
Előre köszönöm a segítségeteket! -
tomczi
csendes tag
Szia Lune! Tök igaz, hogy olyan témát kellene letölteni, ami erre a Blekire passzol. A következő lépés: tudnod kell, hogy hova töltötted. Aztán futtatod, v. kijelölöd, majd a "szeder"-rel megnyitod a menüt. A menüsor elvileg felajánlja, hogy mit lehet csinálni fájllal.
Bízom benne, hogy menni fog. -
tomczi
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nevezetesen: letöltöttem egy doc.fájlt a device memory/home/user/pictures-ba. A kérdésem az, hogy hogyan lehet ezt a fájlt törölni?
-
tomczi
csendes tag
Sziasztok! Ezt ismeri valaki: http://www.mobiquus.com/ ?
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #735 üzenetére
Szia Piramis! Nem az opponálás végett, de nekem kicsit eltérő a véleményem. 8520-asom a wi-fi-re villámgyorsan felcsusszan. Az egyes oldalakat gyorsabban betölti, mint egy közepesen karbantartott noti, vagy asztali gép. GPRS-szel is igen fürge. Msn-re, gtalk-ra, skype-ra a Nimbuzz-on keresztül wi-fin igen jól reagál, nem feltétlen opció a BIS/BES. Az más kérdés, hogy az adatforgalmazás sebessége a jelerősségtől is függ, de ez minden wi-fi eszközre igaz.
-
tomczi
csendes tag
válasz
knyitogato #727 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget, kipróbálom. Az Opera minivel kapcsolatban: olykor valóban makacskodik. Még egyszer: köszi szépen!
-
tomczi
csendes tag
válasz
knyitogato #716 üzenetére
Szia! Tudnál abban segíteni, hogy megadod azt a linket, ahonnan a Bolt-ot leszedted?
-
tomczi
csendes tag
folyt:....a hangja a Nokiák után nagyságrenddel jobb.
-
tomczi
csendes tag
Sziasztok! Az eddig elhangzottakhoz néhány adalék: 1. a hátlap nem nyikorog - bár az enyém szilikon tokban van, ami nagyon kellemes fogást kölcsönös a gépnek, 2. először az opera 5.2-es töltöttem le - prímán le is fagyott, sikerült letörölni.Az 5.1-est raktam fel, az eddig nem bizonytalankodott, remélem ezután sem fog makacskodni.
-
tomczi
csendes tag
válasz
aaronlucas #670 üzenetére
Szia aaronlucas! Nekem ez úgy ment, hogy kérte a country-t, aztán a telószámot. Benyomtam. Ezután kérte az email címem, oda küldött egy levelet, amivel validálni kellett, amit megtettem. Ezután minden ment a rendjén. Ám, ameddig nem validálsz, nem megy semmi az égadta világon. Remélem, tudtam segíteni!
-
tomczi
csendes tag
Tisztelt Kollégák! Az örömem szeretném veletek megosztani. Az első: a Nimbuzz-zal megy a Skype, Google talk, meg egyebek. A másik: ma kényszerűségből wifi-n keresztül kellett letöltenem doc fájlt. Ragyogóan ment, pillanatok alatt letette a gép a karira, s ezen felül az doc.-ot prímán lehet szerkeszteni, csűrni - csavarni. Úgy klassz, ahogy van!
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #658 üzenetére
Szia Lézer! Köszönöm a gyors választ. A Nimbuzzal kísérletezgetek, amíg valami okosságra rá nem jövök, vagy ameddig nem kapok segítséget.
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #655 üzenetére
Szia Lézerpiramis és üdv Kollégák! Nos: nagyon piszkált ez a "video"-dolog, kipróbáltam. Előre bocsájtom, telenoros a 8520-asom, semmilyen net előfizum nincs. A "kapcsolatok"-ban a mobilkapcs.-ot kilőttem, a wifit bekapcsoltam, Opera 5.1-gyel felcsűrtem a netre, ...és ment a youtube - a stream-elt , mint a golyó.
A kérdésem a következő: A Nimbuzz megy. Egy pontig. Pl.: wifin beregelek msn-re, bejelenkezik, online vagyok, de nem tudom megnyitni a partner-panelt. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tovább? Üdv Mindenkinek, szép hétvégét! -
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #639 üzenetére
Szia lézerpiramis! Evvel kapcsolatban szeretnék Tőled kérdezni. A video-streaming abban az esetben is WAP-os vagy netes APN-t használ, ha a kapcsolatbeállításnál a mobilházatot kilövöm és csak a wi-fit használom?
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #628 üzenetére
Szia! ...de tényleg nem opponálok...igen jó áron jutottam hozzá, mivel flottás.
-
tomczi
csendes tag
Tisztelt Kollegák! Letöltöttem a Nimbuzz-t. A kérdésem a következő: Normális-e, hogy a reg-hez kéri az országot, meg a teló számát?
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #621 üzenetére
Köszi a választ. Csak annyit mondanék -és nem oppozícióként -, hogy mindezek ellenére wifi-vel sok mindent meg lehet oldani, pl.: email. Nekem a gép úgy tetszik, ahogy van!
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #613 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ. A BIS-BES nem aktív, bár erősen gondolkodom a dolgon.
Ezek szerint a google maps-ot nem tudom offline használni :-(.
Tud valaki segíteni abban, hogy van-e BB 8520-ra olyan térkép-alkalmazás, ami off-ban útvonalat tervez? -
tomczi
csendes tag
Sziasztok! Másfél hete vagyok egy 8520-as gazdija. Szép lassan szokjuk egymást. A wifi-vel minden rendben, sikerült beállítani, megy is szépen. A google maps 4.4-essel szeretném a segítségeteket kérni. Odáig eljutottam, hogy wifin keresztül letöltöttem, becuccolta magát a "letöltések" mappába. El is indul, de csakhamar megáll, és utána bejelez, hogy nincs elérhető hálózata, meg módosítani kell néhány BB beállításon. A kérdéseim a következők: 1.Eltoltam valamit a letöltéssel? 2. Ha igen, hogyan lehet letölteni, hogy működjön? 3. Ez a google maps offline is működik? A segítségetek előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged