- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
válasz
knyitogato #738 üzenetére
Köszi a választ!
Most nem lenne szükségem erre a funkcióra, de nem mondom azt, hogy a későbbiekben nem lenne...
Az előzőekben is írták, hogy valaki megvan e nélkül is, csak ezért kérdeztem...
-
Zsombe
senior tag
válasz
knyitogato #733 üzenetére
Csak az a baj, hogy Vodafone-nál nincs EDGE, így csak sima GPRS adatkapcsolatot tudnám használni.
-
Zsombe
senior tag
válasz
knyitogato #730 üzenetére
Áldoznék rá több pénzt, ha lenne értelme. De a 3G képességért nem vagyok hajlandó +40k-t kiadni, mert szvsz annyit nem ér meg. Feltéve, hogy valóban élvezhetően lehet e-mailezni, twittelni és foursquare-ezni a 8520-ason is Vodafone hálózatból.
-
tomczi
csendes tag
válasz
knyitogato #727 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget, kipróbálom. Az Opera minivel kapcsolatban: olykor valóban makacskodik. Még egyszer: köszi szépen!
-
tomczi
csendes tag
válasz
knyitogato #716 üzenetére
Szia! Tudnál abban segíteni, hogy megadod azt a linket, ahonnan a Bolt-ot leszedted?
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #715 üzenetére
Miért akarod eladni, ha nem vagyok indiszkrét? Nem fogott meg a Blackberry életérzés?
Csak az a mentség, ha újat akarsz venni (mármint Blekit).
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #705 üzenetére
Alkudozós oldalon.
Elég speckó, mert Engineering use only, NOT for sale felirttal indul.
Észrevettem egy különös dolgot. Valahol láttam, hogy a shift-alt-H előhoz egy info menüt. Gondoltam kipróbálom, de nekem egy engineering menüt hoz. Ilyenekkel, hogy Mobile network engineering screen, wifi 802.11 engineering screen, multi-waf engineering screen, OS engineering screen, JVM engineering screen,stb. Mindegyiken belül sok menüpont, de még nem mertem semmit átállítani. Mi lehet ez? Nektek mit hoz be?
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #698 üzenetére
Nem zörög, nem recseg a hangja. Egész szépen (és hangosan) szól. Ha gondolod, tedd ki a linket, amit Nekem küldtél, a hátlapról, hátha érdekel még valakit. Megnéztem az enyém, ugyanúgy néz ki az enyém belülről is, valószínűleg nem utángyártott.
-
Jovanny2
őstag
válasz
knyitogato #693 üzenetére
Nekem Kepler hátlappal van, az nemcsak hogy a kinézetén dob egy hatamasat, de minőségben is sokszor ráver, egyáltalán nem nyikorog, és kicsit gumírozott benyomást kelt.
http://www.smartblogging.org/blackberry-curve-9330-phone-gray-verizon-wireless/
Ilyen...ezzel vettem, lehetett volna Kepler is, de az majd 20 ezerrel több lett volna, és nagyjából ugyanezt tudja, plusz a 3G-t, amúgy meg 100%-ig ugyanígy néz ki, csak a hátlapban különbözik (vagyis az enyém abban sem
)
-
lezerpiramis
őstag
válasz
knyitogato #689 üzenetére
Szerintem tekerd körbe zöld-sárga szigetelőszalaggal
-
knyitogato
őstag
válasz
knyitogato #688 üzenetére
esetleg egy szilikontok nem segíthetne ezen vajon?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
knyitogato #686 üzenetére
Hát edge-en nem szélvészgyors a dolog, de egy idő után bejön az index.hu
A hátlap meg csak ennél a BB-nél nyikorog, ez a legolcsóbb qwerty-s BB - még szerintem a korábbi Curve-ökhöz képest is az (8310-es pl., a 8900-nál egyértelműen olcsóbb és "gagyibb", ha lehet ilyet mondani).
-
lezerpiramis
őstag
válasz
knyitogato #684 üzenetére
A hátlap tényleg a legalja, majd apránként szépen kihullanak a BB logo kis darabkái is...
Az Operával egyébként vigyázni kell, mert volt néhányszor olyan, hogy nem lehetett kilépni belőle, csak az akksi ki-be segtett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged