- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #976 üzenetére
+ a Gmail-alkalmazással nem próbáltam, nem használom, mivel van BES (és így BIS is).
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #975 üzenetére
A 3. ponthoz még: az SD-kártyára másolt PDF-ek megnyitásához is fizetős alkalmazás kell.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #913 üzenetére
Még egy dolog: ehhez persze mobilnet kell, ha a BIS/BES mellett ilyened nincs, akkor nem fog menni a YouTube, mert a streaming nem megy a blackberry.net APN-en.
-
Wartburg
csendes tag
válasz
lezerpiramis #901 üzenetére
még jó,h mindenki olyan telót vesz amilyet akar.és olyan szolgáltatást és anyiért amilyet akar.Szerintem használható a nokia e-mail szolgáltatása és pont a bes havidíjával olcsóbb mint a bes.ja és az is vicc,h nem tudtam frissíteni azt a fos szoftvert mert nem voltam bis bes előfizető.hogy függ össze?na mind1 mindenki használjon amit akar és amire futja!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #901 üzenetére
Mondom ezt úgy, hogy a 9000-esem és a 8520-asom előtt E71-et használtam, amely valóban egy kifogástalan telefon (előtte pedig egy N95-öst nyúztam, az szintén remek volt).
-
Wartburg
csendes tag
válasz
lezerpiramis #885 üzenetére
Köszi szépen!este megpróbálom,remélem nem bánom meg a vételt,bár jó kis gépnek tűnik.zsir újonnan 40-ért megérte szerintetek?
-
Joachim21
őstag
válasz
lezerpiramis #878 üzenetére
Most leszedtem mindent, és frissíti. Gyanítom, h a facebook alkalmazás kavart be, volt h fagyott is, és sok galibát okozott.
-
Joachim21
őstag
válasz
lezerpiramis #874 üzenetére
Van facebook alkalmazás rajta, az operát, és a google mapset már leszedtem. Na meg a g-mail kliense is külső, másról nem tudok. Egyenként törölnöm kell ezeket mindet?
-
Joachim21
őstag
válasz
lezerpiramis #870 üzenetére
BIS van rajta. Most értem haza a munkából, majd nézegetem ezt a frissítést, hogy mi a helyzet vele, hátha sikerül.
-
Joachim21
őstag
válasz
lezerpiramis #868 üzenetére
Magyar Voda, most jelezte először a desktop software hogy elérhető új frissítés.
-
Zal
csendes tag
válasz
lezerpiramis #842 üzenetére
Köszi a tippeket!
A "vissza" gombos megoldás nem vált be. Jelenség ugyan az.
5.0-ra van frissítve az OS.
PC-ről nem látszik... valószínűsítem, hogy azért, mert az OS nem tud felállni.
Olyan, mintha a hibaablak után valami csíkhúzós, %-os dolgot kezdene el... Biztonsági... vagy hasonló felirattal, de nagyon gyorsan elváltja és nem is mindíg kezdi el. -
Joachim21
őstag
válasz
lezerpiramis #837 üzenetére
Igen, emiatt is haboztam, de a Vodával meg hiába vagyok goromba, akár facebookon, akárhol, mindig a szokásos várjak türelemmel, nekik is le kell tesztelni maszlaggal jönnek, holott már több mint egy éve kint van a piacon. Angol vodafonos verziót szedtem le, ha hazaérek majd megkísérlem feltelepíteni.
-
Joachim21
őstag
válasz
lezerpiramis #835 üzenetére
Van aktív BIS szolgáltatás aktiválva hozzá.
-
buca84
őstag
válasz
lezerpiramis #801 üzenetére
Lezerpiramis! Írtam mailt, majd nézd meg légyszi!
-
hm_guesswho
tag
válasz
lezerpiramis #788 üzenetére
Hallottam,hogy a BB tömörítése messzemenően a legjobb. Facebook,cikkek olvasása,emailek..ezek mennyi adatforgalmat generálhatnak? Meg tud szaladni, esetleg mivel tudom átlépni az 50megát? (gondolom a videókkal..de az meg is érdemli)
-
Lune
tag
válasz
lezerpiramis #788 üzenetére
Én is a vodánál vagyok. Mobilnettel simán 50 megát túllépem a bb-vel. Twitter kliens és gmail megy folyamatosan, simán leeszi. Néha egy kis netezés... vagy msn, de már azt se nagyon, mert pillanatok alatt leeszem főleg msn-nel.
-
S73V3
tag
válasz
lezerpiramis #783 üzenetére
Köszi!
A gmail klienst megtaláltam, de az nekem ugy nem nagyon tetszik
Nagyon erosen gondolkozom a BIS en is, de sajna vodánál nem a legkedvezőbb... Arra nincs vmi megoldás, hogy hogyan lehetne csökkenteni, a majd 3000Ft/50Mb -ot? ha kicsivel olcsóbb lenne, akkor megrendelném... Esetleg nem tudod, hogy kell e ehhez vmi huség aláírás vagy ilyesmi? Ha csak ki lehetene próbálni pl. 1 honapig, már hamarabb döntésre jutnék....
-
Lune
tag
válasz
lezerpiramis #720 üzenetére
Twitter kliens megy sima mobilnettel is, nekem folyamatosan jelez, amikor új üzenet érkezik. Akárcsak a gmail. NEM KELL HOZZÁJUK BIS/BES!!!
-
SZ4B
tag
válasz
lezerpiramis #759 üzenetére
bár emlékeim szerint az egy pull e-mail kliens
-
christha
csendes tag
válasz
lezerpiramis #759 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, azt hiszem meg vagyok győzve
-
christha
csendes tag
válasz
lezerpiramis #756 üzenetére
Leginkább Facebook, chat (Nimbuzz vagy hasonló működik rajta??), email és esetleg google maps érdekelne ami online kapcsolatot igényel. Ha ezek elérhetők wifivel akkor boldog leszek
-
christha
csendes tag
válasz
lezerpiramis #753 üzenetére
BIS/BES-t nem szeretnék hozzá mert elég drága, se mobilinternetet, szóval a wifi lenne az elsődleges. persze később majd még lehet egyszer meggondolom magam.
T-nél tervezem szóval az ár tényleg nagyszerű...
Alkalmazások telepíthetők rá? vagy csak blackberrys? Meg kell válnom a jól megszokott nokiásoktól, vagy vannak hasonlók ott is? Magyarországról mennyire elérhetők?Köszi a válaszokat!
-
franc0
őstag
válasz
lezerpiramis #747 üzenetére
Közben megtaláltam az infót a T honlapján.
Alapból 2100 lenne a BB szolgáltatás, viszont ha netes előfizut kötsz, csak 1100. A legolcsóbb csomag, amire ez érvényes, az a NET100, ami 990 Ft. Ergo ingyen kapom meg ezt a 100 mega netet. Zsír.
Sokkal jobbak ezek a feltételek, mint a Vodánál. -
sanyecz
csendes tag
válasz
lezerpiramis #743 üzenetére
Természetesen a Wi-Fi be van kapcsolva és aktív is) mégis ez történik.
Nem tudom mi lehet a gondja! -
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #740 üzenetére
Mindezt kb. -68 és -77 dBm között.
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #735 üzenetére
Szia Piramis! Nem az opponálás végett, de nekem kicsit eltérő a véleményem. 8520-asom a wi-fi-re villámgyorsan felcsusszan. Az egyes oldalakat gyorsabban betölti, mint egy közepesen karbantartott noti, vagy asztali gép. GPRS-szel is igen fürge. Msn-re, gtalk-ra, skype-ra a Nimbuzz-on keresztül wi-fin igen jól reagál, nem feltétlen opció a BIS/BES. Az más kérdés, hogy az adatforgalmazás sebessége a jelerősségtől is függ, de ez minden wi-fi eszközre igaz.
-
Zsombe
senior tag
válasz
lezerpiramis #728 üzenetére
Én csak ahhoz kívánok gyors mobilnetet, hogy akadásmentesen tudjak e-mailezni a mobilon, twitterezni, foursquare-ezni és néha FB-zni.
Nagy file-okat letölteni, vagy PC-vel összekötve "modemként" nem kívánom használni. -
Zsombe
senior tag
válasz
lezerpiramis #723 üzenetére
Biztos jó a 9300 Curve, de igazából nem látom indokoltnak azt a felárat, amennyivel többe kerül a 8520-hoz képest. A 3,5G képességen kívül más nem igazán vonz, mert van külön GPS navigációm, más különbséget pedig nem látok a két készülék között. A 3,5G pedig nem hiszem, hogy megérne +40 ezer Ft-ot. Feltételezve persze, hogy a Vodánál is kellően gyors sebességgel lehet használni a mobilnetet a 8520-ason.
-
knyitogato
őstag
válasz
lezerpiramis #723 üzenetére
szerintem nem éri meg a 9300 a mostani árkülönbséget...
-
Zsombe
senior tag
válasz
lezerpiramis #721 üzenetére
Valószínűleg Vodafone-nál venném, mert már 10 éve Vodás vagyok. Bár a jelenlegi Spicámat gyárilag függetlenül vettem a Samsungnál.
Egyébként az eléggé lehangol, hogy BIS nélkül nem megy szinte semmi, csak a böngésző.
Abban meg nem kényelmes a twitter, FB, mail, stb...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #720 üzenetére
Független 8520-ast vennél, vagy a Vodától vennéd?
-
knyitogato
őstag
válasz
lezerpiramis #690 üzenetére
köszi
-
knyitogato
őstag
válasz
lezerpiramis #687 üzenetére
tehát ha veszek egy új hátlapot, az is nyikorog majd minden gombnyomásra? mindegy. ennyi belefér
-
knyitogato
őstag
válasz
lezerpiramis #685 üzenetére
Szóval akkor nem csak nekem nyikorog, ha a touchpad melletti gombokat nyomogatom?
Megnyugtató. Kicsit bosszant, mert itt nagyon dicsérve volt az összeszerelése, többet vártam volna a BB-től. De a 9700 meg nagyon drága, és imádom ezt a touchpadot
Nem lehet esetleg, hogy hátlap függő? Vagy az összes nyikorog?A gyári böngésző egyáltalán nem hozza be az Index.hu-t pl, megáll a töltődése, az
Opera pedig eddig mindig bevált nekem.Egyelőre a tré hátlap kivételével nagyon tetszik, hibátlanul lehet vele pl ékezetet írni,
nem hittem volna -
aaronlucas
csendes tag
válasz
lezerpiramis #672 üzenetére
És az lehet h a t-mobil engem alapból berakott BIS/BES-be, mivel hogy tegnap vettem a telefont és ilyenről egy szó sem esett, h elő szeretnék-e rá fizetni vagy sem....?
-
Jovanny2
őstag
válasz
lezerpiramis #664 üzenetére
Jól tudod, 5.0 a legújabb. Én is rosszul fogalmaztam, reinstall lenne, nem frissítés. Ezzel a PINnel vettem, de nem zavar túlságosan, minden megy rajta ( a stream-en kívül
) BIS/BES-t meg nem tervezek.
-
Jovanny2
őstag
válasz
lezerpiramis #662 üzenetére
Igen, 5.0. Nem frissítek, mert amúgy minden működik szépen. Jó lenne ha ez is menne, de inkább nem szórakozok vele most egy kis egérmozi miatt, jobb a 22" erre a célra.
A PIN-em meg valamiért FFFFFFFF, úgyhogy a RIM-mel sem vagyok tárgyalási pozícióban.
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #658 üzenetére
Szia Lézer! Köszönöm a gyors választ. A Nimbuzzal kísérletezgetek, amíg valami okosságra rá nem jövök, vagy ameddig nem kapok segítséget.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #655 üzenetére
A routerünk szerint mindenesetre generál adatforgalmat a BB, ha Wi-Fi-n van - még úgy is, ha nem netezek, tehát valószínűleg a levelek is jöhetnek azon keresztül BIS esetén.
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #655 üzenetére
Szia Lézerpiramis és üdv Kollégák! Nos: nagyon piszkált ez a "video"-dolog, kipróbáltam. Előre bocsájtom, telenoros a 8520-asom, semmilyen net előfizum nincs. A "kapcsolatok"-ban a mobilkapcs.-ot kilőttem, a wifit bekapcsoltam, Opera 5.1-gyel felcsűrtem a netre, ...és ment a youtube - a stream-elt , mint a golyó.
A kérdésem a következő: A Nimbuzz megy. Egy pontig. Pl.: wifin beregelek msn-re, bejelenkezik, online vagyok, de nem tudom megnyitni a partner-panelt. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tovább? Üdv Mindenkinek, szép hétvégét! -
hm_guesswho
tag
válasz
lezerpiramis #652 üzenetére
nincs aktiválva
amiért fizetek az csak a havi telefonszámlám amiben csak a beszélgetések vannak
de ez miért fura?
böngészőből wifin keresztül nem lehet youtube-ot nézni? -
hm_guesswho
tag
válasz
lezerpiramis #647 üzenetére
nincs semmilyen plusz előfizetésem.
böngészőn keresztül felmegyek a youtube-ra és úgy tudok videókat nézegetni.
Ha bármilyen olyan klienst szeretnék használni amihez netes csomag kell ott nem is enged wifin keresztül belépni mert mindenféle hibaüzenetet ír ki. Gondolom amiatt mert ahhoz állandó net elérés kell. -
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis #647 üzenetére
Majd megnézem ezt a Wi-Fi-s dolgot otthon, lehet, hogy rosszul emlékeztem
-
-D4nO-
tag
válasz
lezerpiramis #638 üzenetére
Pontosan minden így van ahogy írtad, és valóban, néztem videokat neten. (ami mellesleg működik only wifi-n, most hogy ki volt kapcsolva a "kimenőm", kipróbáltam
). Van ilyen net startom is, és én is erre gyanakszom. Ne is próbáljam meg jóváiratni náluk ezt az összeget? Nekem igazából szolgáltatói bakinak tűnik, simán használoma böngészőmet az előfizetett internettel, nehogy már fizessek 7ezer körüli összeget, mert megnéztem egy youtube klippet....
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #639 üzenetére
Szia lézerpiramis! Evvel kapcsolatban szeretnék Tőled kérdezni. A video-streaming abban az esetben is WAP-os vagy netes APN-t használ, ha a kapcsolatbeállításnál a mobilházatot kilövöm és csak a wi-fit használom?
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #628 üzenetére
Szia! ...de tényleg nem opponálok...igen jó áron jutottam hozzá, mivel flottás.
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #621 üzenetére
Köszi a választ. Csak annyit mondanék -és nem oppozícióként -, hogy mindezek ellenére wifi-vel sok mindent meg lehet oldani, pl.: email. Nekem a gép úgy tetszik, ahogy van!
-
tomczi
csendes tag
válasz
lezerpiramis #613 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ. A BIS-BES nem aktív, bár erősen gondolkodom a dolgon.
Ezek szerint a google maps-ot nem tudom offline használni :-(.
Tud valaki segíteni abban, hogy van-e BB 8520-ra olyan térkép-alkalmazás, ami off-ban útvonalat tervez? -
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #612 üzenetére
tudnál adni egy linket vagy valami leírást hogy hogy tudom feltenni a friss verziót? vagy csak simán a cd-n lévő szoftverrel kell? ja és láttam egy videót amin a 6os verzió volt, azt fellehet már tenni?
-
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #609 üzenetére
úgy látszik nem 5.0-s van rajta, ugyanis nekem nincs ilyen menüpont. de közben rájöttem, hogy azért nem csörög (mert ahogy előttem is írták) egyszerre nem tud csörögni és rezegni, először rezeg aztán csörög. csakhogy mire rezeg 3at már lerakja a hívó ha nem hallom meg :S a gond továbbra is az, hogy nem tudok belépni a profilok szerkesztésébe, nem történik semmi ha rákattintok, így nem tudom átállítani hogy ne rezegjen. újra kell raknom a rendszert rajta? nehéz újrarakni? ha felrakom az 5.0-sat akkor a biztonsági mentés amit előtte végrehajtok mindent (névjegyzék, névhez rendelt születésnapok, naptár bejegyzések, jegyzetek, feltelepített programok) helyretud állítani a rendszer frissítése után?
-
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #607 üzenetére
kicsit most kutakodtam a telefon beállításaiban és sikerült egész jól személyre szabni, szinte mindenhová beléptem ahova csak lehetett, viszont valahol elállíthattam valamit, mert azóta nem cseng mikor hívnak. rezeg, mintha némára lenne állítva, de akármelyik profilt választom ki ugyanezt csinálja. ja és próbálok a speciálisban arra menni pl a normál vagy a hangosnál, hogy "szerkesztés", de nem csinál semmit. próbálok új profilt létrehozni de arra sem csinál semmit... ???
-
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #605 üzenetére
sok-sok p*csölés után sikerült megcsinálni. fogalmam sincs mi volt a baja de a varázsló mikor automatikusan csinálta magának a kapcsolatot nem volt jó, utána mikor én kézzel adtam meg az adatokat hogy milyen a titkosítás meg mi a wifi neve meg a jelszó akkor ment simán...
azért köszi
más: offline térképet még mindig nem tud senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest